REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NESIMŢIŢII CARE ARUNCAU MOLOZUL dintr-o dubiţă pe stradă, IDENTIFICAŢI şi AMENDAŢI USTURĂTOR!

NESIMŢIŢII CARE ARUNCAU MOLOZUL dintr-o dubiţă pe stradă, IDENTIFICAŢI şi AMENDAŢI USTURĂTOR!

Replica API 24 ianuarie 2018 | 00:06 504

Individul care şi-a golit gunoiul din microbuz, lăsând o grămadă de deşeuri pe trotuar, a primit o lecţie din partea Poliţiei Locale. În urma materialului publicat pe data de 20 ianuarie, în cotidianul „Replica”, prin care scoteam în evidenţă nesimţirea unui şoferului respectiv, angajat al unei firme cunoscute la nivel local, şi anume „Casa Concept”, reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa s-au autosesizat din oficiu şi au luat atitudine. Astfel, deţinătorul microbuzului respectiv a fost amendat corespunzător.

În urmă cu câteva zile, circulau în mediul online mai multe imagini în care apărea un individ care îşi golea deşeurile dintr-un microbuz de marfă, direct pe spaţiul public, undeva pe strada Chiliei, unde l-a abandonat, în speranţa că altcineva va veni şi va strânge după el. Opinia publică şi-a arătat nemulţumirea faţă de astfel de fapte, prin zeci de comentarii. Astfel, pe fir au intrat şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale Constanţa, care s-au autosesizat din oficiu și au acționat pentru identificarea și luarea măsurilor legale în vigoare.

„În data de 23.01.2018, deținătorul legal al autoutilitarei s-a prezentat la sediul Direcției Generale Poliția Locală și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile H.C.L 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, articolul 5, punctul 17. Menționăm că zona a fost igienizată de contravenient”, se arată în comunicatul instituţiei, primit la redacţie.

De precizat că aceste aspecte, descrise în aceste materiale având aceeaşi temă, au fost relatate de simpli participanţi la trafic. Aşadar, le transmitem celor care au prostul obicei de a arunca gunoaiele la întâmplare, că nu numai poliţiştii stau cu ochii pe ei, ci şi simplii cetăţeni care îşi doresc un oraş curat.

Daniel ALBU

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
romania e cea mai mizerabila tara din lume...nu suntem in stare nici sa ne strangem gunoaiele....numai vrajeala e de noi
3
0
Cred ca pe individul in cauza il ustura c...l de atata ras de la amenda ,,usturatoare,, pe care a primit-o.
2
0
din pacate contraventia este prevazuta de o Hotarare de Consiliu Local cu minim 400 si maxim 800 lei pentru persoane fizice, sanctiunile contraventionale incadrate de Hotarari de Consiliu Local nu pot depasii suma de 2500 lei. In rest invata sa scrii si sa pui virgula unde trebuie deoarece rad "gardienii" de tine!
0
3
Este incredibil, doar 500 lei pentru moloz aruncat in mijlocul orasului. Sa nu ne mai mire de ce avem asemenea oras plin de gunoaie. Si pe cei cu camioanele de gunoaie si moloz nu ii vede nimeni? Nu se vrea sa se faca ceva in acest sens.
6
0
tigani de pe hadeu nr 9 care fac pe toata strada gunoie nu ii vede nimeni
4
0
Fostii gardieni,adica politia locala,sint vai de capul lor.la cit de prosti sint acesti paznici,sigur sint mindrii de ei.mama ce tari sintem.iam dat aluia cu duba amenda 500 lei.ce realizare mareata..nici cu inca un zero in coada,acea amenda nu era deajuns..pai cum sa nu mai arunce ala gunoaie si in viitor,cind stie ca daca este prins,vin 2 papagali si il amendeaza cu 500 lei?rusine domnilor paznici locali.
5
2
ha ha ha ...ala rade cu gura pana la urechi
8
1
Tigani din Cernavoda nu-i vede nimeni?
6
1
Bai nebunilor si retardatilor, 500 de lei e un mp de faianta, piseane-am peste voi in cap de saraciile dracu'!
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367