REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Netflix a supărat statele din Golf

Netflix a supărat statele din Golf

Replica API 7 septembrie 2022 | 00:00 1265

Gigantul de streaming Netflix a supărat Arabia Saudită şi pe membrii Consiliului de Cooperare din Golf, care acuză compania americană de imoralitate şi solicită eliminarea conţinutului ofensator. Totul a pornit de la o scenă controversată a unui desen animat difuzat pe platformă.

Arabia Saudită şi membrii Consiliului de Cooperare a statelor din Golf acuză gigantul de streaming Netflix de încălcarea valorilor şi principiilor islamice în societate.

Organele de supraveghere trag un semnal de alarmă şi susţin că inclusiv programele pentru copii conţin scene imorale. În serialul animat Jurassic World: Camp Cretaceous apar două adolescente care îşi mărturisesc iubirea şi se sărută.

Tot pe platformă, apare controversatul film francez Mignonnes, pentru care Netflix a primit nenumărate critici din partea comunităţii cinematografice internaţionale, asociaţiilor părinteşti şi activiştilor.

Consiliului de Cooperare a statelor din Golf afirmă cu tărie că Netflix difuzează în mod deliberat un astfel de conţinut imoral pentru a distruge creşterea sănătoasă a copiilor. Totodată, statele membre au înaintat o cerere prin care solicită companiei americane să elimine conţinutul ofensator, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu conteaza,aia sint niste primitivi,cazuti din copac.am stat in dubai,stiu ce spun.daca maim reste putin temp devin zone nelocuibile.nu ne intereseaza,nu ne maimbagati pe git actori ciuciunghezi in filme in care tematica nu.i recomanda!
0
0
Ar trebui ca si crestinatatea sa spuna cu voce tare ca de fapt homosexualitatea este de tolerat ca fenomen nefiresc in perpetuarea speciei si civilizatiei,si nu sa se faca prozelitism.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212