REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
5.4° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Netflix pregătește surprize uriașe în decembrie: apare ultimul sezon al unui serial extrem de urmărit

Netflix pregătește surprize uriașe în decembrie: apare ultimul sezon al unui serial extrem de urmărit

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 299

"Rebel Moon - Part One: A Child of Fire", un eveniment epic ştiinţifico-fantastic, la care regizorul şi scenaristul Zack Snider a lucrat mai bine de 10 ani; "The Crown": Sezonul 6 Partea 2, un ultim capitol în care monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice generat de moartea Prinţesei Diana; "Leave the World Behind", un thriller apocaliptic al scenaristului şi regizorului premiat Sam Esmail, cu Julia Roberts şi Ethan Hawke în rolurile principale, sunt câteva dintre titlurile noi pe platforma Netflix în decembrie.

Netflix pregateste surprize uriase in decembrie: apare ultimul sezon al unui serial extrem de urmarit

Vor putea fi văzute şi "Maestro", o poveste semnată şi jucată de Bradley Cooper, despre iubirea tumultoasă şi fără limite dintre dirijorul şi compozitorul Leonard Bernstein şi Felicia Montealegre Cohn Bernstein; "Berlin", un spin-off "La Casa de Papel" despre călătoria personajului interpretat de Pedro Alonso într-unul dintre cele mai extraordinare jafuri; şi "Chicken Run: Dawn of the Nugget", unde o gaşcă neînfricată de pui se uneşte pentru a-şi salva neamul de o nouă ameninţare. În plus, filmul "Babardeală cu blucuc sau porno balamuc" şi reality show-ul "Aventura Strigaţi Ura!" vin pe platformă.

Titlurile lunii

"Leave the World Behind", din 8 decembrie

Regizat de Sam Esmail, cu  Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans şi Kevin Bacon.

În acest thriller apocaliptic al scenaristului şi regizorului premiat Sam Esmail (MR. ROBOT), Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) şi soţul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) şi Rose (Farrah Mackenzie). Vacanţa lor este în curând dată peste cap, când doi străini - G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) şi fiica lui, Ruth (Myha'la), sosesc în miez de noapte cu veşti despre un misterios atac cibernetic şi caută refugiu în casa care, susţin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forţând pe toată lumea să îşi accepte locul într-o lumea aflată în colaps. Bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, "Leave the World Behind" este produs de Esmail Corp, Red Om Films, iar producţia executivă aparţine companiei Higher Ground Productions.

"The Crown": Sezonul 6 Partea 2, din 14 decembrie

Creat de Peter Morgan, cu Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Dominic West, Elizabeth Debicki, Claudia Harrison, Olivia Williams, Bertie Carvel, Salim Daw, Khalid Abdalla, Rufus Kampa şi Fflyn Edwards

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare. Ultimul capitol este spus în şase episoade (Partea 2). Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morţii mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles şi Camilla şi începuturile unui nou basm regal odată cu William şi Kate. În partea a doua, Ed McVey şi Luther Ford vor interpreta rolurile prinţului William şi ale prinţului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toţi cei trei actori.

"Maestro", din 20 decembrie

Regizat de Bradley Cooper, cu Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton, Miriam Shor

Maestro este o poveste de iubire tumultoasă şi fără limite, care prezintă relaţia de o viaţă dintre dirijorul şi compozitorul Leonard Bernstein şi Felicia Montealegre Cohn Bernstein. O scrisoare de iubire pentru viaţă şi artă, Maestro este, în esenţa sa, un portret emoţional epic al familiei şi al dragostei.

"Rebel Moon - Part One: A Child of Fire", din 22 decembrie

Regizat de Zack Snyder, cu: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam şi Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy".

Zack Snyder, regizorul filmelor 300, Man of Steel şi Army of the Dead, aduce REBEL MOON, un eveniment epic ştiinţifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie paşnică de la marginea galaxiei este ameninţată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăieşte printre săteni, devine singura lor speranţă de supravieţuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenaţi, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ţine piept acestei forţe copleşitoare. Ea reuşeşte să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenţi, ţărani şi orfani de război, sosiţi din lumi diferite şi la fel de dornici de izbăvire şi răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se aşterne peste luna cea mai neaşteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei şi se naşte o nouă armată formată din eroi.

Din distribuţie fac parte şi Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll.

"Berlin", din 29 decembrie

Creat de: Álex Pina, Esther Martínez Lobato, cu: Pedro Alonso, Najwa Nimri, Itziar Ituño, Michelle Jenner, Julio Peña, Begoña Vargas, Tristán Ulloa, Julien Paschal, Joel Sánchez, Martin Aslan, Martin Aslan, Yuri D. Brown.

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui şi nu a rămas prins în Monetăria Spaniei. Aici începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale: să facă să dispară bijuterii în valoare de 44 de milioane ca prin magie. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

Seriale

"Sweet Home: Sezonul 2", din 1 decembrie

Cine e? Un monstru, un om sau un hibrid? Miza e mai mare ca niciodată, iar lucrurile nu mai sunt deloc clare şi oricine se poate infecta.

"Welcome to Samdal-Ri", 2 decembrie
După ce a ţintit prea sus, Sam-dal pierde totul şi se întoarce la începuturile sale umile. Acestea sunt urmările liniştite ale ascensiunii şi căderii sale.

"Blood Cast", din 6 decembrie

Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliţie şi echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenţii ascunse.

"I hate Christmas": sezonul 2, din 7 decembrie

A sosit din nou acea perioadă a anului, dar acum Gianna este îndrăgostită şi pregătită să îmbrăţişeze spiritul Crăciunului, deşi noile probleme ameninţă să îl distrugă.

"High Tides", din 7 decembrie

După o vară încordată pe coasta belgiană, un grup de prieteni bogaţi se confruntă cu realitatea dură a vieţii de adult, mai ales cu dragostea şi cutumele sociale.

"My Life with the Walter Boys", din 7 decembrie

Cu viaţa marcată de tragedie, o adolescentă se mută la familia tutoarei dintr-un oraş micuţ şi învaţă lecţii noi despre iubire, speranţă şi prietenie.

"Single's Inferno": sezonul 3, din 12 decembrie
Un nou grup de tineri necăsătoriţi se îmbarcă într-o călătorie către o insulă izolată, dorindu-şi, printre drame şi pasiuni, o şansă să ajungă în Paradis.

"1670", din 13 decembrie

Un nobil trăsnit trece prin certuri de familie şi intră în conflict cu ţăranii pe fondul eforturilor lui stângace de a deveni cel mai faimos om din Polonia.

"The Influencer", din 13 decembrie

O postare de pe reţelele sociale nu merge conform planului, iar o influenceriţă este nevoită să îşi reconstruiască reputaţia în mediul online necruţător.

"As the Crown Files": sezonul 2, din 14 decembrie

Aslı şi Lale trebuie să fie nonconformişti şi să înfrunte noi provocări, în încercarea de a supravieţui în neiertătoarea industrie mass-media.

"Carol & The End of the World", din 15 decembrie

În faţa unei apocalipse, o femeie luptă cu haosul zilelor din urmă şi caută înţelesul vieţii în ultimele sale luni pe Pământ.

"Gyeonseong Creature": sezonul 1, Partea 1, din 22 decembrie

Gyeongseong, 1945. În era sumbră a dominaţiei coloniale, un antreprenor şi o detectivă luptă pentru supravieţuire, înfruntând un monstru născut din lăcomia umană.

Filme

"Christmas as usual", din 6 decembrie

Pentru a-şi sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene şi tradiţiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.

"Chicken Run: Dawn of the Nugget", din 15 decembrie

O gaşcă neînfricată de pui se uneşte pentru a-şi salva neamul de o nouă ameninţare: o fermă din apropiere care pune la cale ceva suspect.

"Naga", din 7 decembrie

Rămasă în deşert după o petrecere secretă, o tânără trebuie să treacă de o cămilă răzbunătoare şi de probleme chiar mai grave pentru a ajunge acasă la timp.

"Thank You, I'm sorry", din 26 decembrie

Rămasă brusc singură în ultimul trimestru de sarcină, Sara are parte de un ajutor neaşteptat: sora ei mai mare înstrăinată.

Documentare

"World War II: From the Frontlines", din 7 decembrie

Cu materiale de arhivă readuse la viaţă şi voci din toate taberele conflictului, serialul documentar prezintă Al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă.

"Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only", din 12 decembrie

De la începuturile timide până la culmile gloriei, Kevin Hart şi Chris Rock fac dezvăluiri inedite din culisele prieteniei şi carierelor lor.

"Face to face with Eta: Conversations with a terrorist", din 15 decembrie

Josu Urrutikoetxea, cunoscut şi ca Josu Ternera, îi acordă un interviu amplu lui Jordi Évole despre implicarea lui în grupul terorist ETA, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039