REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

NEVERSEA 2019 la Constanța!

NEVERSEA 2019 la Constanța!

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:19 457

Deși ne aflăm la începutul sezonului de iarnă, iar temperaturile sunt destul de scăzute, Primăria Constanța ne anunță de pe acum faptul că, vara va fi una incendiară.

În primul weekend din luna iulie 2019, perioada cuprinsă între zilele 4-7, plaja Modern din Constanța va găzdui din nou cel mai mare festival de la malul mării din Europa.

Cele 4 nopți cu răsărituri de poveste în sunetul muzicii celor mai în vogă artiști ai momentului au fost surprinse în 12 minute magice. Neversea Aftermovie 2018.

Pentru bilete: neversea.co

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dane esti un taran basit coclit de laba si frustrat ca nu ai avut bani si tu de droguri si de neversea
1
0
Acesta este numele corect al festivalului de retarzi!
3
0
Dar de ca sa nu facem acum un festival cu toti satanistii, drogati, penali din romania. Sa vina drogatul de mazare pe mare cu parapanta sa-l astepte alt penal la tarm numit teo dosie sa-i inmaneze cheile orasului un fagabou. Sa vedeti toti pensionari pe plaja cu umbrelute de la cernea si irinuca lui dragnea.
2
0
Am fost in Bulgaria pe malul marii ,la un concert cu ,,Dream Theatre'',acu' mai mult de zece ani. De ce nu invitam si noi trupe valoroase,doar ca sa nu se vada diferentele intre cum se face muzica pe bune si ce e zgomotul numit muzica? Educatia muzicala se face la fel ca in toate domeniile artelor, Obisnuiesti omul cu kitsch ,el asa se formeaza. Neversea e ok, dar in cadrul ala veniti cu ceva de calitate,nu cu cacaturi procesate pe calculator si cum spunea unul, cu ceva ce seamana a manelisti electronici.Ritmul e ceva,muzica are ritm,insa si alte surse vibrationale au asa ceva si nu e muzica.
4
0
lasati draga tinerii sa se distreze, doar nu sunteti invidiosi,nu?
2
1
O mizerie de festival plin de manelisti,toti niste tarani basiti plini de fite care habar nu au de nimic.O mizerie inteleasa gresit ca tot ce au inteles romanii pana acum din ce li s a dat! UN FESTIVAL CU PUBLIC IEFTIN CA ORGANIZATORII la care se aduna toti fraierii care CRED ca se distreaza!UN JEG INFECT ca toate incercarile ieftine de pana acum.Ati gonit si blamat pionierii ca sa faceti o mizerie populara doar cu oameni de la tara si cand ne om pisa pe voi sa va duceti in gunoi,la ala de il lasati cand de la OBOSENIAdeFESTIVAL PLECATI!Voi si cu ai vostri frati de prin tara adunati,nespalati!
6
1
Bun. Faptul ca orasul nostru maret organizeaza astfel de festivaluri nu poate decat sa ma incante. Festivalul genereaza cu siguranta castiguri la bugetul local, la agentii economici privati, o imagine de oras monden, etc. Faptul ca sunt si drogati printre participanti nu este relevant, ei sunt oricum printre noi. Orasul asta are nevoie de o schimbare radicala, tb aerisit, infrumusetat, disciplinat,educat
1
4
Alupigus Neversea !!! Toti drogatii in Constanta , asta si-a dorit mascariciu de Mazare iar Fagabou duce traditia mai departe !
8
2
Suntem inca in decembrie, Nici nu a venit Craciunul, inca! Primaria este cu capul ...
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272