REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

NEVERSEA 2020, în PERICOL?!

NEVERSEA 2020, în PERICOL?!

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 1517

NEVERSEA și UNTOLD merg înainte! Aceasta este deviza reprezentanților celor două evenimente de marcă din România. Aceștia îndeamnă fanii să respecte regulile impuse de autorități pentru ca într-un final să se bucure de o vară superbă alături de cei mai în vogă artiști.

„Este important să înțelegem și susținem pe deplin decizia autorităților de a lua măsurile ce se impun, pe termen scurt. Prevenția este esențială în această perioadă. Organizăm cele mai importante evenimente din an, știm cât de așteptate sunt de către fanii noștri, iar pentru a ne putea bucura de o vară plină de evenimente trebuie să tratăm situația obiectiv, cu calm și responsabilitate”, spun reprezentanții celor două evenimente.

Siguranța populației este cel mai importantă în acest moment

Reprezentanții celor două evenimente, NEVERSEA și UNTOLD, pun pe primul loc sănătatea și siguranța populației, iar în acest sens, vor oferi sprijin autorităților. „În momentul de față, siguranța populației este cel mai important aspect, iar în acest sens ne manifestăm toată deschiderea și suportul nostru de a susține în orice fel eforturile autorităților”, mai spun ei.

Organizatorii spun că urmăresc în fiecare zi ceea ce se întâmplă în țară, în contextul pandemiei de coronavirus și sfătuiește tinerii și numai să se informeze din sursele autorizate și să țină cont de măsurile impuse. „Suntem în legătură permanentă cu autoritățile și urmărim evoluția situației cu responsabilitate. Din acest motiv îi sfătuim pe toți tinerii și nu numai, să se informeze corect, din surse credibile și autorizate, să urmeze recomandările autorităților și să țină cont de toate măsurile de prevenție instituite de acestea, menite să ducă la stoparea răspândirii virusului”, mai punctează aceștia.

NEVERSEA și Constanța Capitala Tineretului din acest an

Pregătirile pentru NEVERSEA și UNTOLD merg înainte, iar optimismul este cuvântul de bază în legătură cu vara aceasta, când Constanța, respectiv, Cluj, devin din nou ”capitalele distracției” „Totodată, vrem să asigurăm fanii că pregătirile noastre pentru cele mai așteptate festivaluri din an, NEVERSEA și UNTOLD, merg înainte. Privim cu optimism și muncim la fel de intens în următoarele 4, respectiv 5 luni, la fel cum am făcut-o și până acum, pentru a aduce bucurie oamenilor în lunile de vară, respectiv în iulie și august, când vor avea loc evenimentele.

Reamintim faptul că în acest an, Constanța este Capitala Tineretului, iar NEVERSEA va fi sigur o oportunitate pentru tinerii din țară și cei din străinătate să vadă cum arată o Capitală Europeană a Tineretului aflată la malul mării. „Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internațional cât și la nivel național de către reprezentanții autorităților competente în domeniu, coroborate cu conștientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecție și prevenție atât pentru siguranța proprie cât și pentru cei din jur, vor avea ca efect o evoluție pozitivă în lunile care urmează” a declarat Edy Chereji, Director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce prosti sunteti!?!?!?....imi vine sa va pup!!!
0
0
Dava dracu NEVERSEA vostru cu tot a ti tampit lumea moare si noi ne facem griji de rahatu ala unde se vand droguri la greu.
0
0
E doliu national ca nu mai pot organizatorii si dealerii sa vinda droguri.
1
0
Cica siguranta cetatenilor este prioritate ! Gargara ieftina,prioritar este si va fi profitul si iar profitul.NEVERSEA sa nu mearga inainte ,urgent sa mearga inapoi ...
1
0
Prostului tichie de margaritar ii lipseste, lumea fierbe de corona si voi de petreceri, sunteti inconstienti
4
0
Sa speram ca scapam de balamuc.Oricum la plaja Modern era multa mizerie astia mai lipseau.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108