REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NEVERSEA, începe isteria: speculanţii anunţă deja ofertele pentru locuinţe închiriate în regim hotelier, pentru zilele de festival!

NEVERSEA, începe isteria: speculanţii anunţă deja ofertele pentru locuinţe închiriate în regim hotelier, pentru zilele de festival!

Replica API 6 martie 2018 | 00:00 273

Închirierea apartamentelor în regim hotelier este o afacere care se bucură de un succes din ce în ce mai mare și din care constănțenii pot scoate bani frumoși. Așa se face că, la ora actuală, pe platformele online de turism, sunt oferite spre închiere garsoniere și apartamente inclusiv în zonele ale orașului considerate mai puțin atrăgătoare pentru turiști. Ba mai mult, proprietarii de locuințe din Constanța speculează orice oportunitate, drept pentru care deja au apărut ofertele de închiriere de garsoniere pentru Neversea, festival care urmează să aibă loc, la malul mării, la începutul lunii iulie 2018.

„Foarte accesibilă la preț, garsoniera dorește să vă ofere o alternativă accesibilă, chiar și atunci când, în plin sezon, toate prețurile la cazare explodează!” – astfel își face reclamă, pe o platformă online specializată, unul dintre proprietarii care au ales să-și închiriere proprietatea în regim hotelier. Iar dacă în timpul sezonului estival, o garsonieră în Constanța poate fi închiriată de turiști cu prețuri între 100 – 110 – 150 – 170 de lei, în această perioadă, o noapte într-o garsonieră costă între 60 și 80 de lei, dar poate ajunge și până la 100 de lei, în zonele ultracentrale. „În această perioadă nu sunt turiști, dar vin cei care au de urmat cursuri în Constanța, de exemplu la CERONAV sau celor care vin în Constanța pentru proceduri medicale”, ne-a declarat proprietarul unei astfel de garsoniere. Iar când la hotel prețul unei nopți de cazare începe de la aproximativ 150 de lei și poate ajunge și până la 250 de lei, este de înțeles de ce unii preferă confortul unei case sau a unui apartament.

Cele mai multe apartamente oferite spre închiere în regim hotelier sunt situate, cum era de așteptat, în stațiunea Mamaia. Dar cei interesați pot găsi oferte inclusiv în municipiul Constanța, în zona Delfinariu, Tomis Nord, dar și în zona Aurel Vlaicu, Baba Novac sau Far. „Sunt familii, în special cu copiii, care caută zonele liniștite ale orașului”, a adăugat proprietarul constănțean.

Dacă, în această perioadă, proprietarii garsonierelor le închiriază cu cel mult 80 de lei pe noapte, cei care dețin apartamente solicită între 100 și 200 de lei, în funcție de dotări și de apropierea de zonele de interes ale orașului. Prețurile cresc în perioada Paștelui, cu aproximativ 30%, și deja o parte dintre proprietari au făcut oferte speciale și pentru începutul lunii iulie, când la malul mării va avea loc festivalul Neversea.

„Ofertă specială Neversea 2018: pachet cinci nopți cazare în perioada 4 – 9 iulie. Preț: 1.500 lei. Capacitatea de cazare este de două persoane. Nu acceptăm mai mult de două persoane!!!”, astfel sună una dintre oferte. Un alt constănțean cere pentru perioada respectivă 100 lei / noapte per persoană. „În perioada 5 – 9 iulie, tariful per persoană este de 100 lei/noapte. Capacitatea garsonierei este de patru persoane dispuse în două paturi matrimoniale. Garsoniera se închiriază doar la întreaga capacitate. Exclus mai multe persoane! Oferta este valabilă pentru întreaga perioadă, ce cuprinde cele 4 zile/nopți ale festivalului. Tarif integral pentru 4 nopți de cazare: 1.600 de lei”.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Praf si pulbere peste acest ritual.
1
0
Actiune antihristica. Vad ca Fagadau nu se potoleste. Sa aduca toti neispravitii la Constanta , vad ca se pricepe.Cit o fi parandaratul?
4
3
de ce sa platim taxe pentru inciriere,doar ne platim taxele pentru imobile o data de cite ori sa platim,probabil sintem chiar noi proprietari chiriasi ai statului romin
6
1
Obisnuiti-va oameni sa vedeti tinere lesbiene pe strada.F multe! Si ostentativ se prezinta in locuri aglomerate cu tot felul de concerte si evenimente.
3
6
Stirea pullei. pai unde i cerere mare nu tre sa creasca pretu? Asta e lege economica.. da ce sa stii tu ca ziarista care meseria ta e sa latri aiurea n tramvai
7
1
DE drogati partari si muiste la PRASILA CU EI
7
2
O adunatura de prosti pentru prosti!
8
5
Cistiga primarul samsarii, iar populatia pierde.
5
8
Nu am nimic nici cu artistii nici cu concertul respectiv...dar raportat la cat costa biletul te poti caca in el de concert pentru ca raport calitate pret vis-a-vis de artisti e varza...daca veneau artisti gen Armin...Carl Cox...Solomun....mai ziceam dar asa poti face caca pe el de concert care e la supra-pret avand in vedere cine vine......
4
6
ANAF poate isi face datoria si ii pune la plata pe cei care inchiriaza si uita sa-si faca datoria la stat! Controale drastice in acea perioada si toti cei care inchiriaza la negru amendati sa-i usture la buzunare ,iar pentru viitor sa-si invete lectia .La treaba dragilor ca asa se adun abanii la buget.
7
17

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367