REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Neversea NU se va mai ţine în vara asta!

Neversea NU se va mai ţine în vara asta!

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 3767

Adio petreceri până în zorii zilei la malul mării. Constănţenii şi turiştii care se vor încumeta să ajungă pe litoralul românesc în această vară nu vor putea profita de cea mai bună muzică şi cei mai buni artişti. Neversea are nevoie de o minune pentru a se putea organiza, iar autorităţile nu schiţează niciun gest pentru a trimite un comunicat oficial în acest sens. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, spune că organizatorii de festivaluri din România cer insistent un act normativ prin care să se anunţe că nu sunt permise evenimentele cu peste 1000 de persoane, cel puţin până la 1 septembrie.

Neversea, prima vară pierdută din cauza pandemiei de coronavirus

Potrivit informaţiilor noastre, festivalul Neversea din acest an nu se va mai ţine. Organizatorii aşteaptă până în ultima clipă măcar un punct de vedere oficial din partea autorităţilor, însă acesta întârzie să apară.

Edy Chereji: Spuneţi-ne în ce condiţii se pot organiza şi apoi lăsaţi-ne pe noi să decidem ce vom face

Edy Chereji, directorul de marketing şi comunicare de la Untold a declarat că aşteaptă încă un semn din partea autorităţilor să ştie ce vor face pe viitor cu organizarea festivalurilor. În funcţie de ce măsuri se vor lua pe viitor, atunci şi organizatorii Untold şi Neversea vor anunţa mai multe detalii. Până atunci planează incertitudinea, deşi un lucru pare cert în momentul de faţă. Vara 2020 este pierdută.

“Deci, noi am făcut ceea ce a depins de noi: am ascultat, ne-am implicat, am îndrumat, am luat decizii care să îi protejeze pe fanii noştri. Dar mai departe avem nevoie de clarificari din partea autorităţilor. Şi nu e vorba doar de noi, Untold si Neversea. E vorba de toate evenimente din această vară, fie că vorbim de Electric Castle, de Tiff, Jazz in the Park, Street Food Festival, concerte, toată lumea are nevoie de claritate din partea autorităţilor: se pot organiza sau nu se pot organiza? E atât de simplu! Dacă nu se pot organiza spuneţi-ne clar pe ce perioadă nu se vor putea organiza, fiindcă nici noi, nici colegii de breaslă nu putem să ne organizăm activitatea cu decizii asumate pe maxim 30 de zile! Iar dacă se pot organiza, spuneţi-ne în ce condiţii se pot organiza şi apoi lăsaţi-ne pe noi să decidem dacă, în condiţiile noilor restricţii (gen distanţare socială din 2 în 2 m, maxim 3 oameni care pot forma un grup), putem sau nu putem crea experienţa de festival pe care o asteaptă toată lumea“, a spus Edy Chereji.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum spuneau sotii Aldea Teodorovici in melodia lor "Eminescu" "ma uscam de dooooor in piept cu plaaaaansul, nu stiam ca dor mi-era de daaaaansul!"..... mai bine il muta permanent in pallazzo mare sau si mai bine la tinganii din palas, ca sa mai se bucure si oamenii de Singura plaja a orasului! Acu 20 de ani faunei de la sloboz-sea li se spunea aurolaci... astazi sunt artisti hipsteri tineri, plm, niste jafuri de fiinte.Ftva muman cur
2
0
ce veste buna.
2
0
Of, of, of... Voi plange vreo 3 zile, fara intrerupere! Apoi, ma voi scutura si voi merge mai departe! Sunt un om tare!
2
0
Sa ma pis cu bolta pe Neversea-ul de kkt si pe Fagabou, soarecele lui Mazare
3
0
A-le-lu-ia!
5
0
nu mai are cu ce sa se laude fakakau
7
0
adica am scapat de tambalau ,droguri si drogati,futaiuri prin boscheti sau pe plaja,curve,ambuteiaje in trafic,bubuituri tembele in boxe,preturi exorbitante,cocalari deghizati etc..excelent
7
1
Doamne Dumnezeule, mi-ai ascultat ruga! Ce bine ca poate se desfiinteaza de tot si lasati si plaja aia sa respire si sa se refaca!
12
0
Doamne ajuta !!
12
3
domnule Remus sa stiti ca nu toata lumea care a fost la neversea s a drogat si a baut! eu de ex m am dus cu fiul meu de 12 pt muzica
5
13
Ce bine!!!!!
7
3
Nici o problema. Aia de mergeau acolo ,daca vor isi pot face creierii muci si acasa cu alcool mai ieftin din magazine si zgomotul de la festival se poate inlocui cu amestec intre cel de aspirator,o alarma de masina,batai in masa cu tocatorul de vinete si soneria de la usa. Va adunati niste prieteni si fiecare cu instrumental lui,plus vocile ,faceti ceva super eversea. Asa va dati seama ca nu e nevoie de talent sa faci zgomot si sa-i spui muzica si deci, dadeati bani degeaba.
8
4
Stati linistiti, face DJ Theodositu festivalul Never Seen la crerea fanilor Mistic Club.
4
4
deci daca nu te droghezi esti comunist ... ce mentalitate pot sa aiba drogangii astia pun pariu ca nici nu stiu ce inseamna comunist au auzito si ei pe bunica povestind
14
4
Bai ce rau imi pare!!! Ma tavalesc pe jos de durere!!!
13
5
Fenomenal ,foarte bine! Daca mai vor sa il faca ,locatia sa fie Mamaia nu la Constanta sa deranjeze locuitorii.
11
4
Deci daca mergi la un festival esti drogat!!! Oare cat de cretin spurcat sa fii sa spui asta???
9
14
dar vara viitoare va fi arhiplin acolo, se vor face rezervari de acum
6
4
cine putea sa zica decat PETRUT IACOB
2
4
pai asta stiam deja ar fi fost o stire daca spuneai ca nu se mai tine niciodata
10
3
Spectacol in aer liber si cu banii in avans......cine pune botul.Daca vreau sa merg platesc pe loc ca doar nu am loc rezervat ca la spectacol.Pana si acolo iti restituie banii.
10
4
Interesant este faptul ca zilnic niste excroci ofera imobile contra cost pentru evenimentul nevazut,ba chiar se pot face rezervari cu plata in avans!!!Ofertele sunt pe renumite site-uri de anunturi.
15
1
Vreti o tara ca afara, vreti mentalitate ca afara, vreti bani la bugetul local dar comunisti ati ramas.
9
19
Ce conceptii comuniste pe toti cei care comentati pe aici
9
21
Pot sa doarma si locuitorii din Peninsula linistiti.
17
4
E VREO PROBLEMA? SCADE NUMARUL DROGATILOR.
19
5
aloeu!ramin panaramele nedrogate simachidonii fara bani?alerta nationala,sa se dea ajutoare de la stat,ne imprumutam,nu stiu,mor de foame milionarii ba!
23
7
In sfarsit un lucru benefic pt Constanta cauzat de Covid...anularea acestui festival de cacat care avea un efect devastator asupra mediului... ....zgomot, jeg, miros de urina , confeti si gunoie imprastiate peste tot prin zona adiacenta locatiilor festivalului...nimeni nu a curatat santurile sau spatiul verde din spatele scenelor iar pescarusii au plesnit de la atatea confetii inghitite .Sper sa dispara cu totul aceasta tiganie in anii urmatori. poate a produs bani aceasta porcarie dar nu in contul orasului sau in beneficiul cetatenilor.
29
14
Sa ma pis pe el de festival
24
10
Si bucile deliei unde mai canta?
25
6
Si miile de drogalii si drogaloaice ce fac?
23
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218