REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

New-entry în cercetarea PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanța!

New-entry în cercetarea PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanța!

Replica API 11 ianuarie 2020 | 01:14 1855

Liberalii constănțeni s-au reunit vineri, 10 ianuarie a.c. în ședință, fiind discutate chestiuni organizatorice, precum și subiectul sensibil al desemnării candidatului pentru Primăria Constanța. Astfel, ca urmare a solicitărilor, conducerea PNL Constanța a decis ca în cercetarea efectuată pentru desemnarea candidatului la primărie să îi introducă și pe Ionuț Rusu și Ovidiu Cupșa, alături de George Niculescu.

Ionuț Rusu (dreapta), foto Facebook

Măsurătoarea sociologică mai vizează și alte două nume, pe care însă președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, nu dorește să le facă publice.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manager de succes conduce o echipa de oameni grozavi tb sa l sustinem . Votam Rusu
11
0
Va invit pe toti cei ce il sustineti sau nu-l sustineti pe RUSU, pe cei ce-l votati sau nu-l veti vota pe RUSU, in ziua alegerilor ,cu bratele deschise, cu catel, pisic, purcel si cu ce mai doriti voi sa salvati din Constanta noastra iubita,pe ARCA LUI RUSU IONUT in ziua alegerilor .Daca vreti sa va salvati. Sunt locuri pentru toti ,deopotriva. Votez IONUT RUSU. Votez salvarea Constantei.
17
0
Cupsa, omul lui Mazare, coleg de clasa cu Strutzu si Nicusor, fost sef la corp control primarie pe vremea lui Mazariche. Votez Ionut Rusu, afacerist de succes. Succes pe barba lui, nu abonat la functii politice ca restul.
9
0
Cupsa o mizerie de om care nu a navigat o secunda si se da Navigator, o paiata care nu a predate un curs.
7
1
chiar daca nu e machidon, Cupsa e mare spagar. cine vrea sa vada unde e spaga poate merge pe strada arnota si nci macar nu este nevoie sa intrebe unde sta cupsa pentru ca isi va da singur seama. bani de la stat? s-o creada mutu. spaga la greu
6
0
Rusu este un candidat ce merita sustinut. Are toate calitatile sa schimbe ceva in Constanta.
15
1
Comentatorilor sunteti toti niste cretini dobitoci!!! In primul rand Cupsa nu e machedon, in al doilea rand atat Rusu cat si Cupsa sunt masoni amandoi! In ce priveste candidatura la prinarie, iesiti in plm la vot daca vreti sa schimbati ceva, nu doar sa manacati aici rahat cu gura plina, in necunostiinta de cauza sclavilor ce sunteti!!!
3
3
Cine spune ca doar cei 4 au sanse sa il bata pe Fagadau? Mai ales cu opozitia unita in spate?
1
1
Toti care cred ca Ovidiu Cupsa e machidon ganditi de doua ori inainte sa faceti aceasta afirmatie. E din ARDEAL! In fine stim ca aveti target de la Septimiu sa denigrati candidatii care nu sunt pe placul lui. Si Rusu asta nu am auzit de el de cand stau in constanta asta. Alt candidat pus de Psd sa rupa dreapta. Auzi si tu e pe ciocanul lui. Astia asa zisi ca sunt pe ciocanul lor sunt cei mai manjiti. Succes Ovidiu!
3
11
Ma uit la comentariile voastre si ma minunez, trebuie sa intelegem cu totii ca daca vream sa scapam de fagadau trebuie sa ne axam pe un singur candidat. Cu cat mai multi candidati cu atat mai multe sanse ca actualul primar sa doarma linistit si sa rada de noi cei care vrem un oras normal. Asa ca haideti sa lasam ura,invidia,mandria,rautatea si sa sutinem un candidat comun care are cel mai bun procentaj in sondaje, si aici ma refer la - Chitac,Rusu,Cupsa,Stelian.
6
4
Sa va iau in pwla, toti machidonii!Niste analfabeti, 99 % din ei!
7
1
Ba voi sunteti cretini? Cupsa este ardelean, nu este machidon. In afara de asta este cel mai bun candidat pentru primarie in momentul de fata.
4
9
Poate sa fie si masa lui Cupsa, ciuma galbena e toxica in orice situatie si cu orice individ. Se vede f. clar si acum la guvernare. Sant numai de 2 luni si au indatorat tara si poporul de 3 ori mai mult decat pesedistii. Pt. prima data pensiile sant intarziate. F. multe tampenii au facut, asa ca si Primaria C-ta va fi la fel. Prostie, hotie, minciuna, haos.
3
3
PSD alaturi de aceste javre galbene au privatijat petrolul romanesc, gaze, toate resursele ROmaniai au ajuns la austrieci, or fi aia destepti si noi prosti? HUAAAA - PNL - la cimitir cu voi hotilor de tara care sunteti
5
1
Nu exista om destul de bun pentru Constanta... Vedem din comentariile celor care stiu tot despre oricine... Raspandirea stirilor false, fake news, il transforma si pe cel mai curat om intr-un manjit incapabil. Campaniile electorale nu se mai fac aratand cat de bun este un om ci cat de rau este contracandidatul...
11
0
Ce din aceea va luati cand s-o intoarce Chitac... Astia sunt candidati, panaramelor? nu stiti ce sa mai bagati, doar doar il scadeti pe Chitac in sondaje. Mari prosti la PNL. Va doare ca o sa piarda amicu Fagadau primaria, nu ?
5
5
Bai @ si pt Marius si alti frustrati care in spatele unui calculator impotentii, injura ca altceva mai bun nu stiu sa faca. Toata chestiunea asta este girata de Hutuca si Psd. Verificati cand a venit in partid acest Rusu, new entry, cand a pus in Cta ?! Bannerele au fost puse inca de pe vremea cand Psd era la gurnare. Indiferent cine va iesi cu dreapta rupta si vad ca asta se doreste un blat cu PSD ul , Fagadau va castiga Cu sanse reale pt al bate pe Fagadau sunt CHITac, Stelian Ion si Cupsa Ovidiu. unul din ei sa reprezeinte toata dreapta, restul sunt povesti si blaturi
9
7
Ionut Rusu este pe ciocanul lui ... ar trebui sa-l roage lumea sa candideze pentru ca nu are datorii la nimeni si nici nu-l manevreaza cineva din umbra precum pe toti ceilalti candidati care au in carca o multimie de oameni cu diverse interese personale care trebuiesc satisfacute ... votati Ionut Rusu!!!
17
10
Replica... la comanda cui stergi anumite comentarii....Constanteni ...cititi despre Ovidiu Cupsa pe - ordinea.ro...Ovidiu Cupsa - Creuzetul Gruparii Mazare si nasul cu legaturi in Mafia PSD...
11
5
Gibonule, cred ca nu ai loc de postacii lui Rusu care e pus de Psd la ACN. Mai gandeste te bine... acest Rusu new entry este cioaca psd ului la cu acordul lui Hutuca, sa rupa voturile! Uita te cu cine este asociat, mare mason si de cand si a pus bannerele prin Cta. Acum toti pstacii frustrati se agita degeaba ca tot Chitac va iesi primar. De ce va e frica nu scapati! Vedem peste 2 luni
6
8
Votez pe dl Rusu Ionut Pentru primar . Merita sa l votam cu totii !
20
9
N-ai loc pe aici de postacii si sclavii lui Cupsa si Fagadau! Ce plm cautati voi sa comentati aici mah? marsh la stapanii vostri!!! New Entry macar nu e manjit cum sunt manjiti stapanii vostri, hoti de meserie
8
6
Pentru postacul lui Cupsa. Ala cu "nu trecem peste episodul Mazare"..Ia intreaba-ti stapanul, sclavule, de ce navigatorii trebuie sa dea spaga obligatoriu ca sa treaca cursurile alea de la Ceronav???? Si du-te in mortii ma-tii, daca ai fost sef corp control in era Mazare, pentru mine esti un gunoi si un gainar infect.
12
3
New entry in pnl egal muie de la psd for ever.Succesuri depline marca kwj muianos.
5
4
Cupsa, care mai e treaba cu finutul tau PSD-ist Pisica?ati luat muie cu lucrarile? nu mai aveti de facut hotel?Nu ii mai convine cat cascaval ia de la tine si vrea sa fie pe cont propriu?
7
2
Trecem si noi peste episodul Mazare? Ati ramas inca obsedati de acest subiect. Nu exista om public care sa nu fi interactionat cu Mazare. Sa nu ne dam mai sfinti decat Papa. Cand era in liberate il pupati toti, acum cand e la puscarie, va permiteti sa il injurati. Respectele mele pentru Cupsa si Stelian ca au povestit si au lamurit acest subiect. Restul care se dau fete mari va mint in fata. Toti au un trecut...si politicienii si voi astia de comentati pe aici. Vreau un om la primarie care sa nu stea drepti cand partidul canta, vreau un om care sa vrea binele orasului. Cupsa poate. Succes
3
7
Cupsa, machedoane, fmm!! ai uitat cand in 2011 negociai cu Mazare pentru functia de viceprimar. Prostitutie...Si acum oi vrea sa fii si primar.
13
6
Cupsa, alt machedon care vrea sa prinda cascavalul de la primarie. Intoarce-te la oile tale, farsilotule!
17
6
peste tot se mananca acelasi kkt cu cupsa asta: a scor romania de pe blacklist-ul navigatiei. Romania nu a fost niciodata in pericol sa ajunga acolo. Avem oameni prea buni ca sa se intample asta. Iar Ionut Rusu este printre ei. Votati Ionut Rusu!
16
8
Cupsa nici macar nu e dorit de PNL ca si candidat. Le forteaza mana cu ceva si o sa iasa la iveala in campanie cu ce. Votez Ionut rusu pentru simplul motiv ca vine din jungla privatului, unde ca sa reusesti tre sa fii leu
10
8
Eu cred ca PNL Constanta nu doreste primaria Constanta. Dnul va scadea voturile dnului Cupsa, care clar este cel mai puternic candidat. Atunci in sondaj, toti vor iesi prost si astfel se va merge pe alianta de dreapta... Cu unul dintre cei 2, sperand la sefia CJC. Dar doar de fatada... Iese alianta, inseamna rezultat pozitiv... Nu iese... Inseamna ca intelegerea tacita cu PSD a functionat...
8
2
Nasul lui Cupsa, administrator Grup Media SUD, legaturi cu primaria din toate directiile.GMS, astia cu microbuzele cosciug care transporta persoane prin oras.
11
2
Singurul care merita sa fie primar in C-ta este Ovudiu Cupsa, care stie politica, administratie, management si a demonstrat ca face treaba! Restul sunt Now Name gen Chitac, Radu Cristian sa se multumeasca cu ce are, la fel si prefectul, si ultimul Rusu, spagagiul de la Stargate! Votez Cupsa, pentru merita!
5
22
Cupsa! legaturi cu Mazare din toate directiile. A fost sef corp control primarie pe vremea lui Mazare. Pnlistul pulii...e lup imbracat in c.oaie
15
5
Votez Ionut Rusu! un om extraordinar care a reusit ceva in viata! familist, cu copii, iubitor de animale si implicat in tot ceea ce face. Si ii si iese! Votez Ionut Rusu.
18
8
Ionut Rusu pt primaria Constanta. Un om care a reusit in privat intr-o tara in care statul iti da in cap din toate partile este cel mai potrivit sa conduca o primarie! Votez Ionut Rusu!
22
9
Bai nene, mai lasati-ne cu Cupsa asta, daca faci un sondaj printre navigatorii care au ajuns pe la Ceronav la cursuri, iese ditamai kktul la suprafata despre Cupsa. Ce a realizat asta in viata lui? directorul Ceronav e numit politic. Esti prost sau imbecil, politicul te numeste in functii. La fel si cu nea prefectul, alt candidat..
20
5
Un singur om pentru Constanta, Ovidiu Cupsa si vom ajunge departe
5
23
RADU CRISTIAN PRIMAR AL CONSTANTEI !!!! RADU CRISTIAN !!! RADU CRISTIAN !!!!! RADU CRISTIAN !!!! Restul sunt profitori ai partidului
4
24
Singurul cu sanse reale este Cupsa in are imagine are cv are proiecte europene prin care a demonstrat ca poate aduce o schimbare si orasului nostru succes
8
21
Ovidiu Cupsa este cea mai buna alegere. Are toate sansele sa castige. Nu ratati momentul,dragi penelisti.
7
23
Succes Ovidiu, nu te lasa, Constanta are nevoie de oameni noi.
7
22
in momentul asta cel care are toate atuurile pentru a castiga Primaria Constanta este Ovidiu Cupsa, nu zic ca Rusu este prost, poate la urmatoarele alegeri va fi si mai vizibil, dar pentru iunie 2020 garantat foar Cupsa ii poate face fata lui Fagadau
7
20
Ionut Rusu e putin alb pe nas. Proetenii stiu de ce
13
12
Din pacate Rusu e pe linie masonica seful meu, este adjunctul marelui maestru. Ce daca a fost pus de Stroe si psd la ACN , acum e liberal pur sange! Pe mine si pe Septimiu ma intereseaza CJ care si pe ala sunt sanse sa nu l castigam! Chitac si Cupsa au sanse dar nu vrem sa castigam primaria!
18
7
Se vede treaba ca PNL nu doreste sa castige Primaria!!! Singurul care poate s o faca este CHITAC si Hutuca stie asta! In voturile lor secrete, AMIRALUL este de departe pe primul loc in preferintele electoratului, iar PNL istii mor de ciuda!!! Las ca vine ea ziua votului mhai Hutuca...stii cum vei pleca din Constanta? Cu un sut trimis direct in fundul tau mare din partea constantenilor CARE DORESC O SCHIMBARE IN CETATEA LOR!!!
18
7
ce Chitac nu candideaza.Lumea il stie de acum 4 ani.Intre Chitac si Fagabou,aleg Chitac sau orice alt candidat.Va ia dracu mosilor,babelor daca votati Fagapula iar.Stati acasa si nu ne mai distrugeti viitorul cu alegerea unor mizerabili gen Mazare,Fagabou. Aleg orice in afara de Fagabou,care ne-a umplut cartierul Tomis nord de tigani,tot construieste,le face celor veniti buletine de Cta,pune parcare cu plata,promite camere pe strazi,promite si atat,dar tiganimea prospera:vand tigari nestingheriti,refuza mutarea Ferentariului la cap de linie48,se plimba moca pe ratc,refuza taxarea pe la sofer,
15
4
Catre Amici de mai Jos :ba Maimutoi Tolomacii Ia mai taceti din gura ca numai prosti spuneti din Gura Tot Domnul Decebal Fagadau Va Castiga sigur Si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei asa Ca Fuck PNL sa-i fut in cur idiotii dracului de Nenorociti Nu ii Sustin Pe Nemernici astia de PNL-isti ! Ba Maimutoi Tolomacii Ia stati Cuminti in Banca Voastra ca dau de pamant cu voi sa Fut de Nemernici Nenorociti de PNL-isti Nu-i sustin Deloc ! Ba Maimutoi Tolomacii astia de mai jos Tot Domnul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei!
7
11
Dupa cum vad psd va castiga alegerile: ca e fagadau, ca e cupsa, ca e rusu. Toti din gasca mazare. Vai de capul nostru
4
10
Sa intelegem ca PNL nu doreste sa castige alegerile pt primaria Constanta!?
11
3
Nu aveti,a?Rusu...iar cu nume dinastea? nu le putem face "tracking" la pedigree...
4
0
Daca tot esichierul dreptei nu va hotarati asupra unui singur candidat adica sa nu se imparta voturile iese Fagadau .Deci doar unul!
12
2
Cand spun ca votez pe Ionut Rusu,spun ca votez pentru spitale adevarate pentru noi,locuitorii Constantei-caci, cu totii stim ce inseamna cand cineva drag ajunge in spital - , scoli adevarate pentru copiii nostri, siguranta si curatenie pe strazile Constantei,si, sunt sigur ca multe alte lucruri la care nici nu mai speram ca se mai puteau face in Constanta.Sustin OM-ul Ionut Rusu .
22
9
Lasati caterinca. Fagadau primar.
7
24
Pnl pregateste candidat impus de PSD: IONUT RUSU
15
9
VERGIL CHITAC CEA MAI BUNA SOLUTIE. SA VINA SA PREIA ORGANIZATIA SI SA DEA AFARA GASCA DE DERBEDEI CU HUTUCA SI BOULRCEANU
24
18
Este clar: PNL Constanta nu are oameni. Fagadau va castiga alegerile.
19
22
VINT BUN DIN PUPA, DOMNULE CUPSA
5
29
Fagadau primar !
13
27
Rusu Primar. Pentru o completa machidonizare a Constantei alaturi de Fratii lui care-l sustin financiar in aceasta lupta, Baturi, iany Lascu, Ciama Radu, Pitu, Cacioianu, Dusu Dumitru etc. Ce nu i-a reusit pe deplin lui Fagadau ii va reusi lui Rusu. Sunt multi bani la mijloc de la acesti sustinatori.
17
15
fara cupsa
24
9
Ovidiu Cupsa un om deosebit care a lasat ceva bun in urma sa.
5
30
Ati innebunit! Singura sansa sa luati primaria este Cupsa. Daca nu il sustineti inseamna ca aveti intelegere cu PSD.
8
34
Un cimpanzeu care pupa si molfaie tot de sub sortuletele asa zisilor masoni.
25
11
Felicitari Ionut Rusu. Acum este momentul sa ne arati la toti, inca odata, ce poti sa faci pe tru orasul nostru. Tine-o tot asa.
27
21
Ionut hai cu PSD ul tata, ca ei te au facut mare !
28
14
Domnul Cupsa are foarte multe calitati si este o persoana deschisa, dintre el si Dl Nicluescu clar l-as vota pe el, pe Dl. proaspat intrat in cursa nu cred sa fi auzit cineva de el.
13
28
Stelian Ion la Primarie!
8
41
Cupsa este singurul care a iesit pe la televizor si a avut un raspuns pentru tot ce a fost intrebat, nu a dat o cotita cu nimic
15
30
Dragi conducatori al acestui ziar va rog sa anulati rubrica de comentarii pt ca aici avem lupta dintre cateii lui Cupsa si slugoii lui Rusu .Ce penibili !
26
21
Cupsa este cel mai cerebral dintre toti !
11
36
Succes Ovidiu Cupsaaa, esti cel mai bun !
15
34
Ionut Rusu sa si vada de Hodor si de fratii lui, amesteca sortuletele cu treburile serioase, nu puneti botul , baiatul asta este iepurasul lui Stroe, psd ist deghizat
29
18
NU ESTE ATAT DE IMPORTANT NUMELE CELUI CARE E DESEMNAT PRIMAR, CAT ANTURAJUL SAU SI CEI CARE IL SUSTIN!!! Spune-mi cu cine umbli ca sa stiu cine esti!
23
10
Voi credeti ca Primaria este o societate comerciala? Credeti ca numai faptul ca este mare mason, il indreptateste pe acest Ionut Rusu sa ajunga Primar? Unde credeti ca vor ajunge contractele Primariei Constanta? Cred ca sunteti naivi, cand vorbiti despre Rusu si Cupsa!
22
25
Singurul capabil sa castige este Ovidiu Cupsa. Restul sunt iepuri, ca sa iasa iarasi PSD. Ca sa isi imparta ciolanul. Succes Ovidiu Cupsa!
15
33
Ma bucur sa candideze un om care prin ambitie , rabdare, devotament si multa munca a reusit in afaceri, fara mostenire de la Tamara, Imi doresc un Primar ca Ionut Rusu . Dar ma astept ca HIENELE din acest oras sa-l Scarbeasca . Eu acum am un motiv sa merg la vot
19
24
Cel mai potrivit om pentru a schimba fata acestui oras!
12
17
Haoleuu, uitati de Cupsa primar ! Cititi pe ordinea.ro despre imbarligaturile acestuia cu mafia psd, cu clanul mazare, etc. Si mai e si recidivist, la a treia nevasta.
16
26
Sustin Ionut Rusu pentru primarie. Cred ca va faace treaba buna.
23
24
Ionut, ai toata sustinerea noastra. Ne bucuram ca iti asumi aceasta sarcina. Succes
23
22
Sper ca Ionut Rusu sa fie candidatul desemnat de PNL si sper sa fie el primarul care sa repuna Constanta pe harta celor mai importante orase ale tarii. Avem atatea posibilitati si oportunitati de a redeveni ce am fost, cu toate astea am ajuns printre cele mai triste si obosite orase. Sper ca Ionut Rusu prin calitatile sale organizatorice si intelectuale sa reuseasca tot ce isi propune. Meritam mai mult decat am avut pana acum!
26
21
Succes ionut..un om de mare caracter
23
19
Succes Ionut un om de mare caracter
23
16
In calitatea mea de Mare Maestru de Onoare a Marii Loji Nationale a Romaniei, va recomand sa votati Ionut Rusu primar la Constanta! La mine fii ai vaduvei!
38
6
Un om ca ionut rusu poate schimba orasul in bine!mult succes
28
15
Niste nulitati dragii mei...... o sa vedeti!
10
21
Schimbarea incepe de la lucruri marunte dar cu potential. Speram sa fie unul dintre ele
15
8
Ionut Rusu, un om de caracter, cu viziune si perspectiva... Este omul potrivit pt Constanta
24
17
Rusu a fost sustinut de Stroe si Psd pt Acn. Nu fiti naivi cu acest Rusu. La sortulete este dupa Balanescu promare mare Maseru pe zona! Ionut mai bine stai relax si nu baga sortuletele In poveste apari de bursucul Hodor Si Hutuca! Succes tuturor, Chirca primar!
24
14
Ionut Rusu este cel mai in regula pentru primarie . Succes!
24
19
Ionut Rusu nu i ala de este coleg cu Georgescu la ACN, cu Parvulescu , toti mari PSD isti, Voicu Cheta, securisti....numai oameni curati ce sa zic, alt maglitor si asta
28
14
Stelian Ion la Primarie
7
37
Votez Ionut Rusu!! A dovedit mult profesionalism in tot ce a facut!!!! Haideti la treaba fratilor!!!
23
21
baaai , nu v-ati saturat de cei cu studii marinaresti , gen: mascariciul , betivanul umflat , calapod puscariasul reprimit la rar , poteleanu spagarul de la cas , strutinski taiat imprejur si hot , marica din primarie la parnaie , petrica munteanu smanglitor al primariei , gabi stan prostanacul , darie talharul , etc , etc...?!?
18
17
Ionut Rusu! Cel mai bun!
26
20
Votati IONUT RUSU daca vreti sa scapati de spagarii din primarie, a se nota ca am scris special cu litere mici.Personal voi convinge cat mai Multi sa ii acorde votul. M-am saturat de MAFIA MAZARE FAGADAU.Vreau un oras precum Oradea sau de ce nu ca in afara, in Vest.
27
18
navigatorii il sustine pe Ovidiu Cupsa !
9
35
Cine spune ca la stargate se da spaga mananca rahat.. Ori are ceva personal cu rusu, ori e atat de incompetent ca nu a reusit sa plece!
25
19
Mult succes Ovidiu Cupsa
10
36
Succes Ovidiu Cupsa si vant din pupa !
9
35
Succes Cupsa! Singurul capabil dintre toti!
9
31
Succes Ionut Rusu!!! Prin tine se poate schimba ceva in Constanta.
29
17
Ionut Rusu un om de caracter ce merita sustinut si promovat, capabil sa ridice Constanta, asa cum in privat a ridicat de la 0 cea mai importanta firma de crewing din oras, unde are grija de mii de oameni cu care lucreaza si de care se ingrijeste. Merita votat cu incredere!
29
19
O mare minciuna! La Stargate nu dai spaga si da, ofera sanse si celor tineri, lucru pentru care eu nu pot decat sa ii multumesc domnului Rusu. Succes!!! Daca veti face sa functioneze Primaria ca si firma, clar va votez... inclusiv toata familia noastra!!! Chiar are nevoie de schimbare orasul.
24
20
cea mai buna si mai sigura alegere pentru PNL este Ovidiu Cupsa, asta daca vor sa si castige
10
32
Sper ca vou avea ocazia sa il votez pe dl Ionut Rusu! Omul a dovedit calitati de manager si toti cei care il cunosc il vor vota. Succes!
25
14
Oameni buni, Ionut Rusu este cel mai de seama mason al Constantei. Pe el trebuie sa-l votati. Este asistentul personal al Marelui Maestru si are influenta la greu. Votati Ionut Rusu! Sa scapam de Fagadau si sa aducem cel mai de seama mason al Zonei X la Primarie. Masoneria salveaza Romania si Constanta! Asa sa ne ajute Marele Arhitect al Universului!
28
11
Bre nea GEO, cum dracu e Niculescu suflu nou, cand e ginerele lu Bucovala care era bot in bot cu Mazare, ce draq furati curent atat. Hotelurile din Mamaia au inflorit cand era Niculescu ilegalist si fugea de Mazare nu ? Stelian Ion la fel si ala il apara in procese pe Mazare, macar Cupsa a avut decenta sa l infrunte fata in fata pe Mazare si pentru cultura multora care acum arunca cu rahat in Mazare ca este in puscarie, dar cand era pe val i o sugea, Cupsa cand a trecut Mazare la PSD a plecat din Primarie.
25
7
Nu vrei sa ne swgi pe.noi si pe toti marinarii...???am.impresia ca tu esti cap mare ala din academie care turna in stanga si in dreapta
6
13
Lasati prostiile cu Cupsa fomistu si noname Niculescu, e clar ca singuru om capabil si candidat care nu s-ar vinde este Stelian Ion !
6
33
Daca cupsa candideaza inseamna ca pnl cta continua sa se vanda la psd. Niculescu e suflul nou in pnl , ce tot faceti sondaje?!
13
25
Singurul om care poate redresa orasul asta e OVIDIU CUPSA.
14
27
Cititi in - ordinea.ro - cine este Ovidiu Cupsa. Creuzetul Gruparii Mazare si nasul cu legaturi in Mafia PSD...
20
15
Succes Ovidiu Cupsa
13
27
Succes ovidiu!! Era nevoie de un om cu notorietate care sa stie cum sa faca treaba buna! Te sustinem!!
13
26
nu sunt nume rele nici unul dintre ei, doar ca deocamdata cea mai mare notorietate o are Cupsa si cea mai buna expunere publica
10
22
Ovidiu Cupsa eate un profesionist conform cv ! Bateti campii cu restul, sunt prea mici, iti trebuie experienta si imagine Succes Ovidiu Cupsa! Pensionarii te sustin!
14
23
Domnul Ionut Rusu a depasit demult si cu mult omul ca persoana devenind o personalitate a carei plus valoare a fost demonstrata cu mult succes in toate domeniile de activitate in care perseverenta, curajul de a lua decizii nu intotdeauna facile dar optime l au adus in topul managerilor . Pentru dl. Rusu nu exista granita sa l opreasca in a construi viitorul orasului Constanta care si a pierdut oamenii de calitate , puternici si devotati interesului cetateanului si al lucrului bine facut si durabil. Daca vreti sa votati viitorul care va trebuie si va place votati l pe cel mai bun primar RUSU
25
12
Lucrurile incep sa devina destul de interesante, asteptam cu nerabdare ca PNL sa se hotarasca pana la urma la un candidat cu sansa
13
3
Succes Rusu Ionut
22
13
Muie PNL EN GROS
12
20
ia mai stati bai navigatorilor cumini si nu va mai ambalati ca oricum nu santeti in stare de nimic. lasati politicienii de cariera sa cadideze si nu mai faceti pe desteptii
9
14
Doi sau trei se cearta, o sa castige tot Fagadau, veti vedea! Astia nu au nicio experienta administrativa, isi doresc doar ciolan!
14
17
Degeaba va agitati! Chitac Vergil va fi cu siguranta primar! Era o varianta si Cupsa dar nu e lasat sa candideze pe Pnl Succes!
13
22
Stelian Ion
3
27
Ionut este cel mai bun administrator.Va revigora Constanta
23
11
In sfarsit!!! Un barbat adevarat pentru Constanta. Succes!!!
18
8
Ovidiu Cupsa, singura noastra sansa sa avem un oras cum se cuvine !!!
8
22
Prefer Usr Pt ca Pnl este exact la fel ca si psd ul
8
13
n am inteles niciodata de ce mai toti candidatii sunt oameni de afaceri, intrebarea, isi permit sa ne prosteasca cu reclame? noi saraci ei destepti?
13
2
Votez Ionut Rusu. Pentru ca il cunosc si stiu ce ii poate capul. Singurul repros: candideaza din partea PNL, PNL care e o mizerie de partid, de aceeasi teapa cu PSD. As fi votat USR PLUS dar asta inseamna sa votez fostul avocat al mafiotului Mazare.
16
11
Succes, Ionut! Te asteptam!
22
12
Succes Ionut! Orice schimbare este grea . Eu am incredere ca poti face ceva bun in orasul Constanta .
20
12
Ca si cum un primar la Constanta poate fi scos doar cu voturile navigatorilor. Sunt 30 de mii de navigatori TOTI in Romania. Adica nu doar in Constanta. Ci peste tot in tara. 30 de mii de voturi nu scot un primar in Constanta. Succes cu analfabetul Rusu si vopsitul Cupsa
14
16
Pentru toti narozii care au intrat sa il denigreze pe Ionut Rusu, o informatie de bagat la cap: omul asta are una din cele mai competitive firme de crewing din oras. A trimis in voiaje mii de navigatori si singurul lucru care se stie exact despre aceasta firma este ca daca te pune dracu sa incerci sa dai spaga, ti-ai futut norocul, nu mai pleci niciodata cu ei. Daca voi votati doar pentru ca ati auzit de unul si altul pe retelele de socializare meritati sa aveti orasul asta gen Ciulnita .Semnat: Un bucurestean navigator
23
15
Ovidiu Cupsa, cea mai buna varianta din cele prezentate, dar de ce nu i cunoastem si pe ceilalti doi, sa nu ne trezim ca e si Stelian Ion printre ei
12
26
Si totusi, cine e acest Cupsa si de unde pretentiile lui de a candida la primarie? S-a terminat cu spaga de la Ceronav?
14
18
Ovidiu Cupsa este singurul de care am auzit prin presa si retele de socializare si care credeam ca deja a acumulat un capital de imagine si de incredere pe baza cv-ului. Acum a aparut altul pacat pierdeti din notorietate
8
19
Cine este acest Ionut Rusu??? O fi, director de crewing la Stargate, unde am auzit tot printre navigatori, ca ajungi in firma doar daca ii dai spaga, adica un spagagiu! Si inca, o intrebare Cati bani a cotizat la Hutuca? Hasotii? Si Dragomirasul??? Sa intre in PNL???? Hai, nu zau cata politica a facut in ultimii 10 ani? Si cat a alergat in campanii pt PNL? Exact a alergat ca si Chitac, in 2016 nu? VOTEZ OVIDIU CUPSA, SINGURUL CARE MERITA, CUNOASTE ADMINISTRATIE SI STIE SA FACA ADMINISTRATIE CHIAR SI IN PRIMARIE! SUCCES, OVIDIU!
9
26
Clar.....fara nici o indoiala. Succes!
8
21
Ovidiu Cupsa ! Cel mai bun pt Constanta !
7
25
Radu Cristian PRIMAR !!!!! Este cel mai complet dintre toti prezentati de dvs. Are experienta pentru a conduce un oras ca si Cta.Restul sunt slabi
0
28
Il apreciez pe Ionut pentru ce face, dar cred ca este mai bun Ovidiu Cupsa, are mai multe sanse. Niculescu sa ramana prefect, sa lase primaria, mai are de crescut
12
18
Rik, nu te opreste nimeni sa ne spui cu cine ai vota tu. Poate ne spui tu care sunt toate practicile secu, daca tot te dai expert
5
1
Cupsa si Vrabie nu au ce cauta in aceeasi propozitie. Vrabie nici in 100 de ani nu va ajunge la nivelul lui Cupsa. Vrabie nu a fost in stare sa faca ceva la Medgidia, apai la Constanta....el trebuia sa ramana la Pestera si sa isi vada lungul nasului.
8
9
Navig de 10 ani cu Stargate, firma dlui Rusu. Un profesionist desavarsit care a transmis si angajatilor sai profesionalismul. Si care poate aduce acel ceva ce a lipsit mereu de la primaria Constanta. Cinstea si onoarea!
22
14
Vad ca postacii platiti isi fac datoria...exact practici secu..
13
9
Ca e unul din administratorii de la CN ACN diun iunie 2019 si acolo l a pus PSD! Iar leprele astea de la PNL vor sa l puna la primarie! Beavo, Hutuca, functioneaza fratia
16
3
Unul dintre cele mai frumoase daruri ale competentei sale este originalitatea sa. Si Ionut Rusu este original. Sa fii competent intr-un anumit domeniu inseamna sa inovezi si sa vii cu modalitati noi de a face lucrurile.Si Ionut Rusu este un inovator.Votez Ionut Rusu !
23
13
Sper ca de data asta constantenii sa isi doreasca o adevarata schimbare si sa voteze Rusu Ionut! Mult succes!
19
12
Votati Ionut Rusu. Directorul singurei firme de crewing din orasul asta plin de navigatori care a declarat spaga si @darurile@ persoane nongrata printre angajatii lui
18
13
Ma bucur pentru Ionut Rusu , pentru ca va arata ca entuziasmul pe care il are cand incepe ceva este ca o forta puternica ce are darul de a crea coeziune si unitate in interiorul grupurilor, in interiorul orasului nostru. Orasul nostru are nevoie,si toate grupurile,in general, au nevoie de macar o persoana care sa isi inspire cetatenii, colegii sa dea tot ce au mai bun si sa ajute la transformarea ideilor excelente de pe hartie in realitati palpabile. Aceasta persoana este Ionut Rusu. Votez si votati Ionut Rusu!
20
10
Daca as vota pe cineva la Constanta ar fi Ionut Rusu sau Valentin Vrabie. Nu pe spagarul de Cupsa sau pe noul prefect care s-a prostituat ca sa prinda o functie...
17
12
In sfarsit cineva caruia nu ai ce sa-i reprosezi, care a reusit ceva in viata fara ajutor politic si fara sa pupe-n cur pe nimeni. Un candidat fara datorii la nimeni, e candidatul de votat.
15
6
Ionut Rusu bate la cur orice machidon la capitolul afaceri. Afaceri curate, nu gainarii facute in cardasie cu consilierii PSD sau chiar PNL.
19
13
Baii, ma lasati ci Ionut Rusu ? Pai eu ce fac cu prostu meu, Georgica Nic. ? Trebuie sa-l scot primar cu orice pret !
10
8
M-am saturat de politicieni, prefer pe cineva necunoscut care are tupeul sa infrute mizeria! Rusu in poza are un aer invingator!
15
9
De urmarit Rusu, un new entry de care sigur vom mai auzi.
18
9
Rusu este un om deosebit, perfect pentru o candidatura normala la primarie.
15
8
vine base va linisteste pe toti !! hahahhaha
5
10
Felicitari, Ionut! Multe lucruri bune pentru navigatori, asteptam la fel si pentru restul constantenilor. Daca a reusit pe propriile forte sa aiba o afacere de succes, sigur poate si la Primarie!
16
10
am fost un simpatizant Pnl tot timpul..dar in ultimi 2 ani am fost dezamagit total datorita influientelor PDL-ISTE si a modului de dezinformare si manipulare...asa ca .. cu politica mai moale..
17
0
Cel putin o veste buna, Constanta are sansa sa fie condusa de oameni noi! Succes Ionut Rusu!
14
9
Mult succes Ionut Rusu
18
10
Atentie la "trompete"! Pana la urma oamenii de buna credinta vor reusi sa le identifice mesajele directionate. Asa ca, succes Ionut, oamenii vor intelege pana la urma ce este bine pentru ei.
10
8
Votez Ionut Rusu!!!
17
8
Cum adica Ionut Rusu Candideaza de la PNL ? Este tovarasul de mese cu si pomeni a PSD-ului. Poate are cineva poze cu asta cand sta la masa cu Babu si Fagadau si petrec ca fratii. Rusine sa va fie PNL Constanta. Iar v-ati vandut. Merita USR sa castige. Iar blat PSD PNL. Apropo pe ALDE si PNL i-ati cumparat deja. Cat a fost pretul ?
13
10
Un om care a pornit de jos si a realizat totul pe propriile puteri, mai mult ca sigur va ajuta si comunitatea sa mearga inainte, spre bine. Succes Ionut Rusu!
19
10
Faceti ce faceti si tot la marina ajungeti
11
3
Individul acesta care nu are nic o treaba cu administratia este sclavul PSD la Constanta si este sustinut de aripa Lupu Ciutureanu Daraban sa rupa voturile PNL si sa iasa iar Fagadau si Babu analfabetul. Liberali adevarati nu va mai bateti joc de Constanta cu astef de propuneri. Omul este o conserva psd. Ziua sta cu Babu la cafele si acum vrea sa candideze d ela PNL. Sau iar este blat in PNL sa iasa machedonii primari si sa nenoroc Constanta 4 ani. Poate il verifica cineva poate si asta este informator de tip nou la SRI ca si Fagadau si Rasauteanu. Apropo verifica cineva ???
7
7
Am auzit de Rusu ca ar fi un bun organizator...zic angajatii lui. Sa dea Domnul sa faca pt Constanta ce a facut si pentru compania sa si angajatii lui...ii dorim succes!!
19
9
Scrie unul mai jos de spaga, gigi. Sa aiba parte toata viata lui doar de spaga cu pe care o luam noi in Crewing!
13
8
succes Ionut! un om de cuvant si care ne a ajutat mult pe noi navigatorii! nu ati auzit de el ca nu a facut circ si promisiuni aiurea! intrebati navigatorii sau cautati pe facebook daca sunteti curiosi!
19
9
Ionut Rusu este patronul unei firme de Crewing, top 3 din tara. Daca face pentru Ct ce a facut din Stargate, sa vina! Eu votez Ionut Rusu.
21
9
Pentru cine nu stie sa raspund a cei care spun este OK si cata spaga dau sa plece in voiaj, va rog, sa fim corect, nu doar sa scrie ce buni sunt unii... Promovate oameni de valoare fratilor ca pnl ul are dar nu se vrea, au inchis portile... Cum faceti voi politica??
12
4
Dar de ce nu candideaza lasul ala de Hutuca ? Asteapta sa se puna pe lista de parlamentari, ca acolo nu e competitie ? Ce carpe ...Voi vreti sa conduceti tara ?
18
0
Pana la urma schimbarea va veni. Depinde de noi cat de repede o veti imbratisa. Succes Ionut, succes schimbarii in bine!
14
12
Succes Ionut! Pt cine nu il cunoaste este directorul uneia dintre cele mai mari firme de crewing: stargate
18
10
Ma bucur pentru
15
8
Cine e Ionut Rusu?
13
11
Toti sunt niste neica-nimeni! Sictir!
12
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272