REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

NICHIDUȚĂ, magazinul online de jucării unde găsești tot ce vrei

NICHIDUȚĂ, magazinul online de jucării unde găsești tot ce vrei

Replica API 6 octombrie 2016 | 14:46 513

Jucarii pentru copii. De unde le cumperi? Cum eviți cozile? Cum ieși mai ieftin? Cum faci să nu lași copilul singur? Cumpărând online. Nișa magazinelor online cu produse pentru copii este una profitabilă, iat în ultimii ani, a crescut puternic.

A crescut și din pricina faptului că lumea nu mai are timp și vrea să cumpere totul cât mai repede. Din acest motiv magazinile de jucării și-au deschis și un spațiu virtual unde găsești tot ce vrei și ce nu vrei. Jocurile şi jucăriile sunt foarte importante în dezvoltarea copiilor pentru că, atunci când sunt bine alese, au un potenţial enorm în stimularea proceselor cognitive.

Jucăriile pe care le alegeţi pentru cei mici au un rol crucial în dezvolatarea abilităţilor fie că sunt fizice, lingvistice, cognitive sau sociale. Prin joc un copil poate dezvoltă noi abilităţi sociale sau academice, învaţă să comunice, înţelege lumea care îl înconjoară, învaţă să asculte, dar şi să comunice şi bineînţeles să se distreze şi relaxeze. Nu trebuie să uităm că atunci când au activitate care le place şi sunt relaxaţi copiii învaţă cel mai repede.

Nichiuță este un magazin online care se adreseaza atât copiilor de toate vârstele cât și părinților, comercializând, pe lângă jocuri și jucării pentru copii, și produse de puericultură, pentru siguranța viitoarelor mamici, dar și articole de îmbrăcaminte și încălțăminte pentru cei mici.

Mihaela UNGUREANU

http://www.nichiduta.ro/jucarii-copii

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272