REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nici nu au dat primul test inițial, dar pregătirile pentru banchet sunt în toi

Nici nu au dat primul test inițial, dar pregătirile pentru banchet sunt în toi

Replica API 16 septembrie 2022 | 00:00 1823

Nici bine nu a început școala, că discuțiile și pregătirile despre banchetul organizat la finalul anului, pentru elevii din clasa a VIII-a și a XII- a sunt în plină desfășurare. Conform tradiției, în primele două săptămâni de școală se organizează ședința cu părinții, în mare parte cu caracter organizatoric, ce are ca teme de dezbatere diferite amănunte ce țin de buna desfășurare a activității elevilor, dar discuțiile dintre părinți și cadre didactice, nu se rezumă doar la atât.

Școala a început de aproximativ două săptămâni, iar profesorii diriginți au început să organizeze ședințe pentru a discuta amănuntele organizatorice împreună cu părinții. Aceste ședințe sunt mai importante ca niciodată, având în vedere noile norme introduse în legea educației de către Sorin Cîmpeanu, atât elevii, dar și cadrele didactice fiind puțin în ceață în momentul de față.

Elevii de clasa a VIII-a cât și cei de clasa a XII-a se află în față unui an plin de hopuri, la finalul cărora vor susține un examen important pentru viitorul lor, cu toate acestea, diriginții se gândesc mai de grabă la organizarea petrecerilor de la final de an, semn că le-au rămas întipărite în minte amintirile cu foștii elevi.

Prețurile pentru astfel de evenimente nu sunt deloc de neglijat, cu toate că până la petrecerea de final de an ne mai despart mai bine de 9 luni, organizatorii de astfel de evenimente au început distribuirea ofertelor, cu prețuri începând de la 1 000 de lei. O mămică indignată de prețul cerut, a declarat pentru Replica de Constanța: "Copiii au primit ofertele pentru banchetul de la sfârșitul clasei a XII-a iar prețurile mi se par foarte mari, în condițiile economice actuale. Trebuie să ne gândim și la efortul supraomenesc al părinților care asigură copiilor și pregătirea suplimentară pentru BAC. Copiii familiilor monoparentale sau cei cu posibilități financiare reduse nu își vor permite să meargă la banchet. Această petrecere se sfârșit de liceu nu e pentru toți copiii, sau e doar pentru cei bogați?"

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hackerii se pot transforma in niste demoni, pot lua ce forma doresc, asta insemnand ca isi pot modela personalitatea si aspectul fizic sau social, pentru a va influenta, pentru a profita de voi sau a-si bate joc de voi, inclusiv sexual, lasandu-va impresia ca v-ati gasit sufletul pereche, ca e un ingeras etc. In realitate, fiind exact opusul. Deci, internetul si mediul virtual va face vulnerabili. Extrem de vulnerabili, iar vulnerabilitatea NU se opreste la mediul online, ea se muta in viata reala. Invatati sa fiti oameni decenti, deoarece banii NU vor putea vindeca ranile provocate de Diavol!
10
0
Deci, nu va ramane altceva decat sa va asumati asta si va autodistrugeti public. Cu alte cuvinte, sa va vindeti sufletu la Diavol in cel mai grotesc mod. Afisati-va public onlyfans-ul, conturile de videochat, fotografiile nud, filmuletele pornografice, activitatea online si toate detaliile, ca mai apoi hackerii si AI sa nu va poata folosi ca pe niste marionete. Deveniti voi propria marioneta, mandriti-va cu asta. Autodistrugeti-va! Deci cum este mai rau? Posibilitatea ca hackerii si AI sa va distruga viata si familia in orice secunda doresc? Sau va autodistrugeti? Ramaneti normali, decenti!
4
0
De exemplu, un hacker de pe Dark Web care va cunoaste toate secretele murdare savarsite de voi online, acel hacker are control deplin asupra vietii voastre. Va poate localiza mediul in care locuiti, poate interveni parsiv in viata voastra fizica, poate interveni in mediul vostru social si va poate manipula, va poate influenta actiunile, va poate schimba viata dupa bunul sau plac. O poate face prin frica, poate face asta prin confuzie, prin minciuna, prin "ghicitori" poate face absolut ce doreste din voi, va poate controla ca pe o marioneta, in limitele legalului. EXACT cu asta se ocupa si AI.
4
0
V-ati vandut sufletele la Diavol, iar Diavolul face ce vrea din voi, cum vrea si cand vrea. Daca aveti impresia ca voi sunteti la conducerea actiunilor voastre, ei bine, va inselati amarnic. Se numeste inteligenta afirticiala, iar atata timp cat folositit internet, AI va influenteaza ziua atat de agresiv, incat va transfora in banale marionete. Iar in viitor va fi mult mai oribil. Exista o singura solutie, deoarece inteligenta artificiala nu mai poate fi oprita. Solutia este sa devenim mult mai inteligenti decat ea, apoi sa o tinem sub control.
4
0
A, da? Sa vezi surpriza cand orice strain iti poate gasi contul de onlyfans folosindu-ti poza de profil de pe facebook, cu un program de recunoastere faciala. De atat e nevoie o singura poza. Apoi pot vedea orice detaliu exista sau a existat despre tine pe internet. Asa ca videochatistele si curvele sa savureze momentul, dar sa se gandeasca bine, acolo pe Dark Web avem arhive cu viata fiecaruia dintre voi, arhive ale pacatelor voastre. Cu doua clickuri, va putem destrama familiile. Pentru cativa euro, "pacatele vostre online" sunt livrate la copiii, parintii, sotul, sotia, sef, vecinii etc.
4
0
Sugestie pentru gagici: OnlyFans, sa vedeti cum curge malaiu'!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272