REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
5.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

NICI UN CONSTĂNȚEAN în CONDUCEREA noii ECHIPE a lui MARCEL CIOLACU

NICI UN CONSTĂNȚEAN în CONDUCEREA noii ECHIPE a lui MARCEL CIOLACU

Replica API 11 august 2020 | 00:24 2716

Congresul PSD va avea loc pe data de 22 august, atunci când va fi desemnat președintele formațiunii politice. Pe lângă șeful interimar, Marcel Ciolacu, și-a mai anunțat candidatura și Eugen Teodorovici. Nu știm, deocamdată, cu cine va face echipă cel din urmă, dacă va câștiga alegerile, cert este că Ciolacu și-a stabilit deja oamenii. Iar pe listă nu se regăsește niciun constănțean.Potrivit adevarul.ro, citat de antena3.ro, cu Marcel Ciolacu in fruntea PSD, partidul va fi condus și de Sorin Grindeanu, în calitate de prim-vicepreşedinte. Gabriela Firea ar prinde și ea cea de-a doua poziție de prim-vicepreşedinte.

Vicepreşedinţi pe domenii:

1. Lia Olguţa Vasilescu - social.

2. Gabriel Zetea - infrastructura

3. Doina Fedorovici - administraţie

4. Mihai Tudose - economie.

Vicepreşedinţi regionali:

1. Claudiu Manda

2. Titus Corlăţean

3. Daniel Băluţă

4. Ionut Pucheanu

5. Radu Moldovan

6. Laurenţiu Nistor

7. Vasile Gliga

8. Dragoş Benea

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa muie cu cacat slugilor galbene de mai jos postacilor de serviciu si simpatizantilor lor in frunte cu jegurile galben portocalii. Muie pnl istilor
2
1
nici macar simpatizantele de la casa de pensii nu sunt pe liste .manda se penseaza ?
0
1
Sa caute pe la Rahova Jilava,Poarta Alba,sunt destui lideri PSD de acolo! De la Constanta ce sa aleaga?Stroe a fost ministru la transporturi cat a stat capra la tap,mandatul lui Moga la Interne a durat cam cat o erectie! A stat sase zile ,a inceput ,,cazul Dinca" si a demisionat ca sa nu-si arate incompetenta! Oricum ,,sug" bine pe plan local,RAJA,Tracon s.a.m.d.
6
2
ia verificati echipa lu orlando. o sa regasiti pe madame matichescu si pe multi altii....
2
1
Sa o ia pe Bercaru ca e somera, a ramas pe marginea ... santului ha ha A, pardon nu e chiar somera, sprijina o masa pe hol la consiliul local
2
0
nu tu un moga, nu tu un felix, nu tu o maticheasca. naspa.
6
1
Dezamagire totala !----astia de-acum sint incompetenti si nu fac nimic vor face schimb cu cei din articol niste mincinosi care ne-au tepuit cu pensiile 3 ani ----Pe cine sa votezi ?
4
3
Tutuianu este cel mai inapoiat mintal dintre toti pesedistii. Tutuianu si prietenul lui Babu sunt reprezentantii PSD. Plus slinosul de Fagadau o sluga umila.
8
2
daca nu mariti pensiile cu 40% cat s-a promis, astia o sa vina inapoi ca lumea o sai voteze
3
4
toate curvelew, amantii, amantele s-u adunat si si-au dat mana. doi excroci alde manta- uite asa veti pierde cu succes toate alegerile, Veti ramane cu impartirea tarii intre voi borfasilor- pe hartie
6
1
VA ROG NU VOTATII PSD NICI PE MINE VA IMPLOR SINT RETARDAT SI BETIVAN PLUS CA AMI PLACE POKERUL SI NU AM TIMP DOAR DACA MA ARESTEAZA AM TIMP SA INVAT ADMINISTRATIE DE LA NICUSOR CONSTANTINESCU SI MAZARE RADU
8
3
nu avem partid nici orgasm ptr consiliu judetean nu ma VOTATI CA SINT CEL MAI MARE DIBITOC
7
0
Draga Gina Psd-ul Nu dispare din Peisaj in Primul rand ci isi Reinnoieste Echipa cu alti Noi asa Ca shut up ca Numai prosti spui din gura ta bai Femeie ciudata, din cate Am Auzit ca' D-nul Marcel Ciolacul ca va depune Motiune de Cenzura Impotriva Cabinetului lui Ludovic Orban Deci pa pa Ciuma Galbena e pe Cale sa devina Istorie cat Si D-nul Iohanis Vrea Acest lucru ca Nu ia mers cum trebuie cu Cabinetului lui Ludovic Orban actual Premier al Romaniei!
4
5
O ciorba reincalzita.Au schimbat doar borfasii intre ei si au pretentia ca s-au reformat..In rest aceeasi Marie cu alta palarie......Bleah ! PSD,o afacere de famile,un clan,o mafie,o adunatura de escroci..Sictir !
10
6
pai constanta mai are organizatie psd?
13
3
Ma bucur pt ei. Cu asa echipa, clar dispare ciuma din peisaj. Succesurii.
9
4
MU SUNT MACHIDONI?
6
1
Grindeanu, betivul de Mihai Tudose, Manda ............ cei de la "servicii"
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407