REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nick Kamen, solistul care a impresionat-o pe Madonna a murit la doar 59 de ani

Nick Kamen, solistul care a impresionat-o pe Madonna a murit la doar 59 de ani

Replica API 6 mai 2021 | 00:18 1617

Nick Kamen, model şi cântăreţ englez, a murit la vârsta de 59 de ani, informează BBC, citat de stiripesurse.ro.

Kamen a devenit cunoscut odată cu reclama pentru Levi's 501, apărută în 1985. Anul următor, el a lansat piesa de succes „Each Time You Break My Heart”, compusă de Madonna, care a ajuns în top 5 în Marea Britanie.

Cântăreţul Boy George, apropiat al său, i-a adus un omagiu miercuri, numindu-l „cel mai frumos şi drăguţ bărbat”.

Kamen, pe numele real Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut graţie reclamelor la blugi, în care apărea la o curăţătorie purtând doar boxeri în timp ce mai multe femei îl urmăreau cu privirea.

Reclama, pe ritmurile „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, a ajutat la creşterea vânzărilor companiei şi l-a făcut pe Kamen un sex symbol.

El a atras atenţia Madonnei, care a declarat la acel moment pentru BBC că a fost impresionată de „farmecul” şi „vocea frumoasă”. Ulterior, a înregistrat piesa artistei, rămasă pe dinafara albumului „True Blue”, iar ea a susţinut partea de backing vocals.

Fostul model, pe numele său adevărat Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut în 1985, după ce a apărut într-o reclamă la marca de jeans Levi's 501, în care era văzut într-o spălătorie, purtând doar boxeri în timp ce mai multe femei îl urmăreau cu privirile.

Reclama, pe acordurile piesei "I Heard It Through The Grapevine" a lui Marvin Gaye, a contribuit la creşterea vânzărilor mărcii şi l-a propulsat pe Kamen la rangul de "sex simbol", fapt ce a atras atenţia divei pop Madonna.

Fascinată de carisma şi de vocea frumoasă a modelului britanic, după cum a declarat ea atunci postului BBC, Madonna i-a permis lui Kamen să înregistreze una dintre piesele ei rămase în afara albumului "True Blue", iar artista a asigurat partea de backing vocals.

Cu piesa "Each Time You Break My Heart" compusă de Madonna, Nick Kamen a ajuns pe locul 5 în topul muzical din Marea Britanie şi s-a clasat pe primul loc în topurile din Austria şi Suedia cu hitul "I Promised Myself" din 1990.

Ştirea decesului său a suscitat emoţie în lumea muzicii, John Taylor, de la Duran Duran, asigurând că modelul a fost "unul dintre cei mai amabili şi mai afectuoşi bărbaţi" pe care i-a cunoscut vreodată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102