REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nicolae Ciucă ar putea să fie noul președinte al României

Nicolae Ciucă ar putea să fie noul președinte al României

Replica API 21 septembrie 2022 | 00:00 1297

Prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan, a afirmat că partidul său mizează pe prim-ministrul Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din 2024.

„Nu pot să spun acest lucru. Pot să spun că este premier și pot să asigur că are tot sprijinul PNL, care e în spatele dânsului. Dacă va fi cel mai bine poziționat și își va dori, și vom avea o confruntare prezidențială stânga – dreaptă sau cu AUR, USR, alți candidați, PNL mizează inclusiv pe domnul Nicolae Ciucă. Dar nu este singura opțiune

Este simplu (n. r.: cum ne alegem candidatul). În funcție de încrederea de care se bucură, de profilul candidatului, de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern. Dacă Nicolae Ciucă trece iarna cu bine, și prin furtuna care se apropie, și scoate acest Guvern și România într-o situație de stabilitate în aprilie-mai, se înscrie fără nicio problemă la prima șansă de a cuceri președinția, de la mare distanță”, a spus Rareș Bogdan la DC News.

„Nu cred că PSD va renunța (n.r.: la propriul candidat). PSD are un activ numeros, oaste serioasă, care vine din spate și pune presiune. Deci, cu siguranță, PSD va avea candidat la președinție.

Sunt convins că vom putea avea o dezbatere de idei, nu vom avea păruială de tip 2004 sau 2014. Cred că vom fi scuturați serios și țintuiți din alte părți, de pe extreme. Chiar dacă în turul doi vor ajunge candidatul PNL și candidatul PSD, bătălia până acolo va fi extrem de cruntă, dominată de agresivitate verbală”, a concluzionat Rareș Bogdan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba,ciuca deabia leaga doua vorbe,nu intelege nimic si voi vreti presedinte?
2
1
chiar asa de blestemati de soarta!
3
0
Romanii l-au votat de doua ori pe Basescu si de doua ori pe Iohannis. Orice e posibil ,cata vreme romanii au renuntat de cateva decenii la folosirea creierului pentru a gandi in folos propriu.Daca propaganda va aduce in fata un manelist sau un alt individ cu oarece notorietate,fie ea negativa ,masa de votanti va pune stampila unde se va calcula din timp si vom avea in continuare un presedinte ca sa fie bine ,dar nu pentru noi.Ca pana acum. Nu avem oameni de calitate acolo unde ar trebui,asa ca tot ce e rau va fi posibil.Ceva bun,nu.
2
0
NU CREDEM ASA CEVA...CINE DRACU IL VOTEAZA ??? ILUZII...
4
0
Daca Ciukanezu ajunge Presedinte, atunci chiar ca suntem o tara de IDIOTI
1
0
"Dupa cum bine stiti, in Romania nu se produce motorina!" Cred ca am spus TOT... De la plavan la p****.
3
0
si-asa suntem tara poolii asa ca nu e grav. Ne asortam unii cu altii. Tot e bine ca lumea incepe sa-si dea seama ca securistii conduc.
1
0
scapam de o javra dam peste alta
0
0
Eh, hai, ce surpriza. Pai eu stiam asta de ani de zile, de cand a fost scos in fata de Securitate. E omul serviciilor si e impus cu un scop. Presedintia. Iar prim-ministru ca fi Ciolacu. E simplu. Vivat Secu!
0
0
in continuare. Pai ne ducem dracu cu asta
0
0
Doamne fereste!
3
1
Sa speram ca nu
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212