REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Nicolae Ciucă, despre creșterea pensiilor: Nu vreau să vând iluzii pensionarilor

Nicolae Ciucă, despre creșterea pensiilor: Nu vreau să vând iluzii pensionarilor

Replica API 11 februarie 2022 | 21:12 1158

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Antena 3, despre renegocierea PNRR astfel încât sa fie posibilă majorarea pensiilor, ca este dispus să meargă la Bruxelles cu ministrul Muncii, dar nu vrea să le vândă pensionarilor iluzii, citează stiripesurse.ro.

Nicolae Ciucă

`Am avut discuții cu dl ministru Budai, am avut discuții la nivelul coaliției cu liderii partidelor, am căzut de comun acord să prezentăm discuțiile pe care le-am avut la Comisia Europeană. Este foarte corect că în interiorul documentelor de referință nu este trecută o dată anume pentru a renegocia anumite capitole sau puncte în PNRR. În schimb, discuția a fost de următoarea manieră: 'Haideți să vedem în primii doi, concret ce s-a realizat și pe urmă putem să discutăm'. Îl înțeleg foarte bine pe dl ministru (Budai), am pus în centrul programului de guvernare cetățeanul român, vom face tot ce este posibili că prin deciziile pe care le luăm să putem asigura acel venit pe care cetățeanul român îl merită când a ieșit la pensie, asigurarea unui trăi decent. Personal, i-a zis domnului ministru (Budai) că merg cu domnia să la Bruxelles și negociem tot ce este de negociat în condițiile în care trebuie să avem modificări la legea pensiilor, la legea salarizării, și să punem pe masă concret ce dorim”, a afirmat Ciucă.

Întrebat dacă anul acesta pensionarii ar putea primi bani în plus, premierul a fost rezervat: „Eu sunt foarte optimist dar și realist în același timp și nu vreau să vând iluzii nimănui. În funcție de bugetul pe care îl avem la dispoziție, în funcție de colectări”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti niste nenorociti
7
0
Cat va mai trebuie ca sa anulati pensiile speciale ?
6
2
Sa-mi bag pla in ma-ta si in neamul tau de porc umflat ce esti!
9
0
dar sa vinzi tara vrei, criminal burtos copiangiu. huoooooooooooooooooo
9
0
Se maresc pensiile, dar numai alea speciale...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468