REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români să aibă încredere în viitor

Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români să aibă încredere în viitor

Victor ROTARU 25 decembrie 2022 | 00:00 624

Premierul Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români, în mesajul transmis de Crăciun, să aibă încredere în viitor: „Cred în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine”, spune Nicolae Ciucă.

„Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia și toți cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiții de Crăciun și cu sentimentul că toți putem fi mai buni în relația cu cei din jur. Tuturor românilor le doresc să fie sănătoși și să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor”, spune premierul Nicolae Ciucă în mesajul său către români, cu prilejul Crăciunului.

Premierul adaugă că el crede în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine.

„Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci și la nivelul întregii societăți, prin susținerea acelor idei care oferă șanse egale tuturor. Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulțumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni. Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie! Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră și tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creștină!”, mai spune premierul Ciucă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romani p****i, batuti in cap,fara coloana si cu wc in fundul curtii, condusi de militari de la popota. Votati prostilor in continuare partide ca o sa va dea lapte si miere. In bot o sa va dea de nu o sa puteti duce
2
0
de ce il mai popularizati? un om mai lipsit de coloana vertebrala, n-am vazut!
1
0
In cine nemernicule sa am incredere? In voi care nenorociti in continuare frumusetea asta de tara? Pe care o secatuiti mai rau ca cel mai mare dusman? Ignorati locuitorii de parca ar fi adusi din alte parti. In cine? Intr-un ficus imobil si mut, in comunisti nenorociti sau in analfabeti functionali din sistemul de stat ca sa nu mai vorbim aici la Constanta in cine? Intr-un APVist nenorocit ghidat de o lesbianca batrana sau de un pitic mut ghidat de un interlop musulman? In cine nenorocitilor sa avem incredere?
5
0
Dobitocul da declaratii, imi e scarba...
1
0
TUTUROR! Scuze...
1
0
Bravo bre nea WAX! Aici ai dreptate suta la suta! Dar fiind in ajunul craciunului zic SARBATORI FERICITE TUTUTROR!
1
0
Crezi in puterea banilor satana scarboasa! Tu și restul infectiilor nosocomiale care v-ați perindat la putere din 90 până azi meritati un singur lucru...un glonț în ceafă, lachei infecți!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212