REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Nicolae Ciucă promite investiții în turism cu bani de la stat

Nicolae Ciucă promite investiții în turism cu bani de la stat

Virgil STOIAN 23 februarie 2023 | 00:00 598

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că statul ar putea investi în obiectivele importante din turism. Prim-ministrul a vorbit despre intenția de a lansa programe pilot în mai multe regiuni ale țării.

Nicolae Ciuca promite investitii in turism cu bani de la stat

Anunțul a fost făcut la începutul ședinței de Guvern de miercuri. Ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a vorbit despre stimulentele pe care statul le va acorda investitorilor privați din domeniile de schi și din turismul balnear.

Stimulentele vor fi acordate deoarece turismul ar putea avea o contribuție importantă la PIB, a spus prim-ministrul Nicolae Ciucă..

"Angajamentul nostru este să facem ca turismul românesc să crească... Eficiența activității acum este foarte redusă... poate să aibă o contribuție la PIB până la aproape 10%", a explicat Nicolae Ciucă.

Premierul a mai spus că a vorbit cu antreprenorii despre programul pe care îl pregătește Guvernul.

"Am stabilit că ar fi foarte potrivit ca la nivelul Guvernului să identificăm câte un obiectiv turistic din orice zonă cu potențial și să le finanțăm de la bugetul de stat", a mai spus Nicolae Ciucă.

Premierul a explicat că este vorba despre un program pilot care va fi utilizat drept model pentru următoarele investiții și i-a cerut ministrului Turismului să finalizeze analiza în baza căruia va fi lansat proiectul, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marsh la kkt ciucalete! Ieși dreaq la pensie și lasă.ne, Colacu e la rand , Colacu cel frumușel proaspăt spălat cu squirt pe mecla aia de orangutan
0
0
Si sefii horecilor vor plati salarii decente angajatilor,asa ca sa nu fie siliti sa traiasca din spaga lasata de clienti? Calitatea serviciilor se va ridica la nivelul deja sufocant de mare al tarifelor? Pe bune,daca in afara te costa mult,macar stii ca oamenii angajati acolo iauu salarii,nu traiesc din mila. La noi,preturi ca afara,salarii ca in Nigeria,sau poate ca acolo or fi mai mari,nu stiu dar nu m-ar mira.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468