REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Nicolae Matei, între neam prost și Neamul Românesc!

Nicolae Matei, între neam prost și Neamul Românesc!

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 1679

Fostul primar al Năvodariului, Nicolae Matei, s-a reorientat din punct de vedere politic. Partidul Neamul Românesc este noua „casă”, după ce a fost exclus din PSD la începutul anului. Noul „naționalist” nu știe că s-a alăturat unui partid care nu știe să afișeze corect drapelul.

La Năvodari s-a deschis recent și un sediu al partidului naționalist. În acest loc, Nicolae Matei va încerca să își depună pe viitor candidatura la Primăria Năvodari, din partea Partidului Neamul Românesc, condus de Ninel Peia. Se pare că Nicolae Matei îi calcă pe urme lui Ninel Peia. Acesta din urmă a fost exclus din PSD și s-a refugiat în propria idee de a construi un nou partid. Însă, imaginea sediului nu arată o alură de partid naționalist. Tricolorul, cel pentru care militează atât, Ninel Peia, cât și ceilalți membri, este pus invers și nu face deloc cinste Partidului Neamului Românesc, în sensul că, în mod normal, drapelul național este un tricolor cu benzi verticale, începând de la lance: albastru, galben și roșu.

Cine conduce Partidul Neamul Românesc?

Ninel Peia este președintele Partidului Neamul Românesc și fost parlamentar al PSD. În anul 2016 a fost exclus din partid, din cauza scandalului cu vaccinurile din Argeș. Atunci, 13 bebeluşi din Argeş au ajuns în stare gravă la Spitalul „Marie Curie”, diagnosticaţi cu Sindrom Hemolitic Uremic, în februarie 2016, iar trei dintre ei şi-au pierdut viaţa. Ninel Peia a susținut atunci că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copii. De altfel, fostul parlamentar PSD a mai fost în centrul acțiunii, când a declarat despre tragedia de la Colectiv că „forțe externe ar fi dorit ruperea României în trei țări”.

Ninel Peia a criticat aprig predarea educației sexuale în școli și propunea pedeapsa cu închisoarea celor care predau această materie fără acordul părinților. Acesta a depus în Parlament un proiect de lege care propunea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea, motivând că „în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă”, spunea Ninel Peia. Fondatorul Partidului Neamul Românesc a candidat atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale de anul trecut.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti din Primaria Navodari in frunte cu hotul asta de Matei si Chelaru, niste incompetenti care-si privesc doar de interesul personal. Ati facut varza Mamaia-Nord, oameni fara scrupule ce sunteti. N-ati fost ma afara sa vedeti si voi cum arata statiunile aranjate, si ce ordine arhitecturala exista? Nu stiti de astea, ca sunteti niste cocliti de manelisti cu 2 neuroni.
0
0
Bai nebunilor eu zic sa avem grija cu nebunul de Matei ca se intoarce la Primarie si ne ia la intrebari ce am furat si pe mine si pe Chelaru si pe fiecare functionar din Primarie care in loc sa faca treaba la comanda lui Florin comenteaza de pe conturi de facebook false !
1
0
Nu stiu de ce folosesti numele asta cand comentezi...Nu ma mai implicati in tot rahatul asta pentru ca nu mai am nici o treaba cu primaria sau cu Matei de acum 4 ani! Nu vad rostul comentariilor astora de rahat si as putea sa incep si eu sa comentez aiurea sub diverse nume...Asta vrei? Eu nu am ce sa patesc pentru ca ghici ce?! Eu sunt o persoana singura! Dar tu risti sa iti pierzi familia pretioasa daca incep sa deschid si eu gura, pentru ca nu as deschide-o aiurea si as deschide-o cu dovezi! Semnat...Andreea Ion - the real one.
7
0
Eu am trecut si prin patul lui Matei si prin pat la nasul meu Chelaru! Cu Matei am mai vrut sa am treaba...dar nu a mai vrut el ca sunt prea proasta pentru el. Chelaru, mi-a oferit un post bun in primarie. Acum vin la munca cand vreau eu si plec cand vreau ca nasul meu nu are ce sa imi spuna! Altfel il torn la nasa cu toate amantele pe care le-a avut si le are
6
1
Nu va luati de el ca are puta mica eu aveam de fiecare data si un vibrator
2
6
Tara arde-Baba se piaptana! Bine ca focul amantelor e important...da si tu care scrii de amante cred ca tot amanta ai fost si tu....de panarame si de falsi e plin peste tot ciocu miiiiiiic mai bine ganditi cum sa faceti sa fie bine lasati dracu circul aici toti toate aveti curaj dar daca va scutura cineva sunteti varzaaaaaa
2
1
Bravo Nicule! ies acuma si vin si eu la parditul asta nou
2
1
Amantele lui Chelaru s-au imbogatit fiecare din ele peste noapte...Acum sunt mari doamne...finei mai intai i-a tras-o prin Turcia si apoi a nasit-o...acum e mare doamna in Primarie...Se crede mare desteapta dar e atat de proasta incat nici sa mearga bine pe tocuri nu stie! Habar nu are pe ce lume traieste!
7
1
Cine ghiceste cate apartamente are Haplea de Chelaru in Mamaia Nord si pe ce nume ?
9
1
Matei ma iubea in birou la magazin,imi facea masaj la cervicala cand jenel era la vanatoare...de aia l-am ajutat cu ghiozdane la partid si pe nepotul meu l-a facut ginere...Are cine sa ii arda banii.
5
4
Toate comentariile sunt postate de frecatorii de menta din primarie! Sa va fie rusine caractere murdare si frustrate pentru mizeriile care le spuneti sub protectia anonimatului. Astia sunt oamenii lui Chelaru. Rusine
5
3
Vino la munca si stai 8 ore , esti urmarita de Matei . Ai aceleasi drepturi ca toti colegii . Ti- ai luato in cap , sa iti fie rusine !
10
0
pana si boul de dumitrascu o sa ia mai multe voturi decat tine
8
10
daca nu era Matei va manca sobolanii in Navodari.Trantea italianu o groapa de gunoi daca nu se opunea Matei
17
9
Puscariasule
9
7
Si eu il sustin pe Matei primar! Orasul e urat, mizerabil de cand e in fruntea lui paluga de Chelaru! Aproape 4 ani Chelaru nu a facut nimic in oras...doar a profitat de functia lui ca sa isi insuseasca niste terenuri, sa ceara spagi apartamente pentru blocurile care necesita autorizatii de constructie, sa se plimbe prin toata lumea cu fisa, fisu, nevasta si asa zisul ginere pe banii nostri, sa puna in functie de conducere toate proastele si toate amantele...A fost si este cel mai puturos si mai prost primar pe care l-a avut vreodata Navodariul!
20
8
Matei, Matei, de P... sa ne iei!
14
7
Multumim frumos pt. Reclama! Ete daia am pus steagul asa ca nu mai aveai tu despre ce scrie acum, ti am pus si tie o paine pe masa! Sa o mananci sanatos!
3
8
Astia sunt comentariile oamenilor care il sustin pe Chelaru! Sa ne fereasca Dzeu de asemenea caractere!
8
7
Rusine preotilor din oras ca sustin un hot si un puscarias ! Promite peste tot ca o sa le dea terenuri daca il voteaza , de unde sa mai fura fratilor ! TREZITIVA oameni buni , scapati orasul de Matei !
11
5
Sa nu uiti ce mi-ai promis la parnaie cand ne ardeam la dos. Am filmari si inregistrari nu ma face sa le public pana in alegeri.
8
7
Sa te vad Matei cum o sa ii mai ajuti tu Stan, Ilie si Lili sa mai aiba functii in primarie . Pai daca tu javra nu iei primaria, lingaii tai o s-o suga. Pune-l si pe Moruzi si pe asta noua de la termica , Nicoleta sa te suga si ei ca pe toti ii va executa Chelaru cand va castiga un nou mandat .
12
5
Matei...lasa-ne...nu esti bun nici la pat..Harri e o bestie
12
5
O sa va fie rusine cu Chelaru !
15
3
Te iubesc mult porcusoru meu libidinos
17
6
si eu il sustin pe MATEI PRIMAR.
15
10
Succes nea Matei,dar ai grija sa-mi dai si mie terenurile care mi le-ai promis,ca astept de mult timp,ca ai dat la toata lumea si pe mine ma tot amani.....
14
4
Cacat bolnav care a furat zeci de teremuri din navodari sa se faca dreptate
10
7
Partidul Neamul Romanesc foleseste drapelul Marii Uniri de la 1918 Unpartid politic poate propune revenirea la culorile orizontale. Este o dezbare publica. Steagul de la Alba Iulia a fost rasturnat intentional. Dupa cum vedeti in poza de la Alba Iulia - 1918, de sus in jos sunt cele trei culori: rosu, galben si albastru. Noi am pus ordinea fireasca a culorilor steagului utilizat din 1862. Daca acum, faceti un exercitiu de imaginatie si ridicati la actualul steag lancea orizontal, veti vedea ca apare albastru, galben, rosu de sus in jos. Rasturnarea destinului Neamului Romanesc. Asta s-a dorit.
13
4
Ne-am saturat de penali, ne-am saturat de hoti la drumul mare, Matei, intoarce-te de unde ai venit, din olt de la tine, aici nu e terenul lu' mata!!
13
8
A facut puscarie pentru coruptie si mai are un dosar pentru coruptie la curtea de apel Bucuresti, dosar nrcu 50 de sedinte amanate, una sedinta pe luna.A furat toata plaja si a restituit prin interpusi luand jumatate din valoarea lor. A furat sase hectare teren din tabara cu una adeverinta falsa semnata tot de el teren pe care l-a trcut la firma Top vision dupa care l-a parcelat si vandut nu inainte de a echipa cu apa si gaze pe banii primariei. CEA mai MARE javra.
11
9
Sarmanul, deja la el e boala. Cum sufera cei care baga la pacanele, asa sufera si el. Doar ca nu vrea sa recunoasca. Tu ai lua din tomberonul de gunoi, o bomboana frumos ambalata?
14
3
Habar nu ai tu cati il sustin,cu parere de rau.
13
4
omul asta e bolnv la cap daca crede ca el si sleahta lui de lingai mai au seansa sa-i voteze lumea!
19
7
Uite cum incearca iar sa prosteasca lumea si cum in nebunia minti lui viseaza sa fie primar .Ajunge cu acest nebun ce vine de la poarta alba , sa ti fie rusine puscariasule
25
8
Culmea tupeului : dupa ce faci puscarie pentru CORUPTIE sa mai candidezi la Primarie ! Pai baaaaa oltean tupeist ... ne-am saturat de cocostarci , lei imbracati in chiloti rosii si pesti din tabla ondulata ... furaciuni cat ai fost TU primar ! A ras toata Romania de orasul nostru Navodari ! Ne-am saturat de tupeul tau jegos de ati impune amanta in institutie ! Chiar consideri navodarenii niste prosti ? Crezi ca aici este Caracal ? Esti jalnic mai Matei cu autobuzul tau 23 ! Ai uitat mincinosule ce ai promis navodarenilor ?
37
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108