REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Nicolae Matei nu-şi face griji din pricina proiectelor fanteziste propuse de contracandidaţi

Nicolae Matei nu-şi face griji din pricina proiectelor fanteziste propuse de contracandidaţi

Replica API 18 mai 2012 | 00:00 269

Primarul oraşului Năvodari,

Primarul oraşului Năvodari,

Campania electorală înseamnă prezentarea candidaţilor, a proiectelor acestora, promisiuni cât cuprinde, unele realizabile, altele de-a dreptul fanteziste. La Năvodari, candidatul PNL promite un spital ultra-modern, cu medici aduşi din Turcia, care să îi instruiască pe cei locali. Nu este însă o idee prezentată în premieră absolută. Un spital la Năvodari dorea, la un moment dat, să realizeze şi actualul primar al oraşului, Nicolae Matei. Între timp, realitatea a arătat că politicile guvernamentale sunt cele de închidere a unităţilor sanitare, nicidecum de deschidere a unora noi.

Prin urmare, spune Nicolae Matei, planul prezentat de contracandidatul de la PNL este "o mare minciună". "Dacă PNL, cât a stat 3 ani la guvernare, alături de PDL, nu a reuşit să facă spital la Năvodari - iar la acea vreme era premier Călin Popescu Tăriceanu, care are încă de atunci apartament în Năvodari - ce promit ei acum? Probabil candidatul de la PNl face glume că vrea să-şi facă un spital de glumeţi", spune Nicolae Matei. Primarul spune că nu îşi face griji şi că el îşi continuă proiectele care au adus schimbarea în Năvodari.

Iată echipa actualului primar

"Năvodariul este pe mâini bune", spune Matei, care adaugă că echipa sa, de la PSD este formată din oameni de ispravă: Florin Chelaru - actualul viceprimar al oraşului, Vasile Moruzi, Liviu Marian Stan, Luana Popa, Marian Surdu, Nicolae Tudor, Apostol Ion, Ilie Coman, Gheorghe Ciprian Zidaru, Cristian Ştefan, Radu Pîndici, Florin Drăghici, Florin Vasile, Florin Baciu, Liliana Râmboacă, Mihaela Diaconu, Vasile Alexandru Manu, Iuliana Sandu, Alexandru Constantin Ciurea, Lucia Breda, Rafael Nichita, Eugen Vasilică Danielescu şi Sorin Constantin Fildan.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272