REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Nicolas Cage îl va interpreta pe Joe Exotic din „Tiger King“ într-un serial de televiziune

Nicolas Cage îl va interpreta pe Joe Exotic din „Tiger King“ într-un serial de televiziune

Replica API 6 mai 2020 | 00:00 909

Actorul Nicolas Cage îl va interpreta pe Joe Exotic într-un serial de televiziune dedicat acestui excentric apărător al felinelor de talie mare, protagonistul unui documentar de succes intitulat "Tiger King", difuzat recent pe Netflix, a anunţat pentru AFP un agent al starului american.

Nicolas Cage

Nicolas Cage va fi şi unul dintre producătorii executivi ai noului serial.

Dezvoltat sub forma unui hibrid între documentarele cu animale şi "Breaking Bad", documentarul "Tiger King" s-a aflat în fruntea celor mai vizionate producţii difuzate pe platforma Netflix în Statele Unite.

"Tiger King" prezintă viaţa exuberantului "Joe Exotic", în vârstă de 57 de ani şi al cărui nume real este Joe Maldonado-Passage, proprietarul unei grădini zoologice din Oklahoma, unde creşte tigri, lei şi pantere.

Joe Exotic îşi vopseşte părul în blond platinat, are o mustaţă impresionantă şi poartă mai multe perechi de cercei.

Homosexual asumat (s-a "căsătorit" cu doi bărbaţi în cadrul unei ceremonii în trei), a strâns o mică avere graţie acelei grădini zoologice pe care a deschis-o în 1999, unde creşte şi comercializează, nu întotdeauna prin mijloace legale, mai multe animale sălbatice.

Joe Exotix a pierdut însă totul, în urma unor procese în instanţă, unor incendii cu origini necunoscute şi unor campanii politice eşuate. El a instigat şi la asasinarea marii sale rivale, Carole Baskin, apărătoare a drepturilor animalelor, care a jurat că va face totul pentru a falimenta grădina zoologică administrată de Joe Exotic.

Potrivit revistei Variety, viitorul serial TV cu Nicolas Cage va fi creat de postul CBS şi va avea opt episoade.

Noua producţie "va explora modul în care acest bărbat a devenit Joe Exotic şi felul în care el s-a pierdut pe sine în universul personajului său imaginar", precizează Variety, citată de Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272