REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului! Ce metodă inedită a ales pentru marele anunț

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului! Ce metodă inedită a ales pentru marele anunț

Replica API 11 iunie 2021 | 12:30 869

La o zi după ce a dat marea veste că este însărcinată, Nicole Cherry (22 de ani) a anunțat și sexul bebelușului. Cântăreața a făcut-o printr-o postare inedită pe Instagram, ajutată chiar de motanul său persan, scrie click.ro.

Nicole Cherry

foto: Instagram

Nicole Cherry a ținut în secret câteva luni bune faptul că este însărcinată, însă acum veștile despre sarcina solistei vin una după alta. Artista a anunțat pe Instagram că, în doar câteva luni, va aduce pe lume o fetiță.

click pe foto

”O să avem o... cireșică!”, a scris solista, postând și o poză sugestivă cu motanul ei. Acesta poartă la gât o eșarfă, pe care stă scris mesajul: ”O să am o surioară”. Artista l-a etichetat în fotografii și pe viitorul tătic, pe iubitul ei, Florin Popa. Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, de aproape trei ani. Iubitul solistei este mai în vârstă cu opt ani decât frumoasa cântăreață.

Nicole Cherry și Florin Popa

Sursă foto: Arhivă personală

Nicole Cherry: "Am învățat ce e iubirea absolută"

“Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate sentimentele și emoțiile la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, a fost anunțul emoționant făcut de solistă, marți, pe contul de Instagram. Nicole a postat și o poză sugestivă cu burtica de graviduță, din noul videoclip. Nicole Cherry a anunțat încă din luna ianuarie a acestui că își dorește să devină mămică, și iată că visul artistei s-ar fi împlinit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fata o pisica? nu ma mira,la cit de drogata e!
0
1
Mare smecherie. S-a babardit si e gestanta
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272