REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Nicole Cherry, emoții la cote maxime. Ce lucruri a ales Anastasia de pe tăviță la petrecerea de un an

Nicole Cherry, emoții la cote maxime. Ce lucruri a ales Anastasia de pe tăviță la petrecerea de un an

Valentina CAMARA 29 noiembrie 2022 | 00:00 416

Dacă nu erai prea sigur că timpul trece cu viteza luminii, avem o veste pentru tine. Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un anișor, iar mămica ei este în culmea fericirii. Artista a fost mereu la înălțime cu petrecerile pentru Anastasia și nu s-a dezis nici acum.

Nicole Cherry

Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți, iar de un an, Anastasia este cel mai important omuleț pentru ei. Micuța a împlinit un anișor, iar artista a organizat o petrecere de zile mari. Tematica a fost „Anastasia in Wonderland”, iar Nicole și micuța lor au fost matchy-matchy. Ambele au purtat rochii albastre care, cel mai probabil, au fost create chiar de brandul artistei, YLLA.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost cel al alegerii obiectelor de pe tăviță. Toată lumea s-a adunat în jurul micuței cu speranța că va alege un obiect care să arate că va calcă pe urmele mamei sale. Ei bine, nu! Anastasia se pare că știe foarte bine ceea ce vrea să facă, așa că a ales trei obiecte care vorbesc de la sine: seringa, parfumul și ceasul.

Care este cea mai mare frică a lui Nicole Cherry când vine vorba de Anastasia

Nicole se minunează zilnic de cât de repede poate să crească Anastasia. Vedeta deja se gândește la viitorul fiicei sale și spune că încă se antrenează pentru a o pregăti pe cea mică pentru fel de fel de situații.

„Asta e cea mai mare teamă a mea, să nu știu să fac față. Să nu știu să gestionez situația în momentul în care se întâmplă o situație…  Eu vreau să cred că sigur genele mă vor ajuta în această situație și că voi reuși să fiu destul de prietenă, destul de impunătoare în fața Anastasiei încât să o fac să înțeleagă care sunt lucrurile bune și care sunt lucrurile rele.

Și să știe să facă diferența între ele. Un lucru pe care sigur îl voi face e să îi arăt fiecare situație rea, să i-o expun, să nu o feresc de situațiile rele, pentru că un copil, dacă este ferit de situațiile rele, nu o să știe niciodată cum să acționeze, se va speria de propriile sentimente”, a spus artista, potrivit zutv.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaaai ce drăguuuuț. Pe cine interesează? Plm.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272