REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Nicole Cherry se confruntă cu probleme în relație? ,Discuții au fost și vor fi mereu...’

Nicole Cherry se confruntă cu probleme în relație? ,Discuții au fost și vor fi mereu...’

Replica API 29 august 2022 | 00:00 1387

Cunoscuta cântăreață Nicole Cherry trăiește de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu soțul său, Florin Popa. Însă, se pare că relația dintre cei doi nu este mereu una bună.

Nicole Cherry

Nicole Cherry este împlinită atât pe plan profesional, având o carieră de succes, cât și pe plan personal, asta pentru că se poate mândri cu o familie superbă.

Are alături de ea un bărbat care o iubește necondiționat, Florin, și o fetiță care reprezintă rodul iubirii dintre cei doi, Anastasia.

Cântăreața a declarat că relația cu Florin nu este mereu atât de roz pe cât pare, mai apar neînțelegeri, însă știu să gestioneze situația și să trateze totul cu calm.

Nicole Cherry și soțul ei știu să gestioneze certurile. „Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele”

,,Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult.

Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred’’, a declarat Nicole pentru viva.ro, citează click.ro.

Apariția unui copil face ca de multe ori relația părinților să se răcească și să uite de timpul petrecut în doi. În cazul lui Nicole Cherry și a lui Florin Popa, venirea pe lume a micuței Anastasia nu a făcut decât să îi apropie.

,,Avem timp pentru noi, mai ales că Florin mă și însoțește la concerte. Este implicat și mă ajută cu tot ceea ce poate în cariera mea profesională. Deci momente sunt și pentru noi, iar Anastasia a făcut ca legătura dintre noi să fie și mai strânsă’’, a mai spus Nicole Cherry.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce copil urit!
0
0
chiar ne intereseaza ce face Nicoleta Cireasa ?
0
0
cine are rabdare cu maimuta si cap tare ca sa tina coarnele,sa stea cu ea.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272