REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Nicole Cherry și-a schimbat look-ul: „Mă simt foarte bine”. Cum arată în prezent

Nicole Cherry și-a schimbat look-ul: „Mă simt foarte bine”. Cum arată în prezent

A.F. 13 martie 2024 | 00:00 241

Nicole Cherry (25 de ani) și-a schimbat look-ul. Tânăra și îndrăgita cântăreață a apărut în această dimineață le evenimentul organizat într-un mall din București de Andreea Esca pentru lansarea noului număr al revistei Alist Magazine, cu o imagine nouă, mai precis cu ochelari de vedere.

Nicole Cherry si-a schimbat look-ul: „Ma simt foarte bine”. Cum arata in prezentNicole Cherry

„Mă simt foarte bine, mie îmi plac ochelarii, fie ei de vedere sau de soare, parcă creează un look foarte drăguț și îl completează. De data asta port ochelari de vedere pentru că, în ultimul timp, recunosc că am făcut exces în ceea ce privește telefonul mobil, de orice ecran și asta mi-a cauzat un pic. Atunci când simt că privirea este obosită aleg să port ochelarii de vedere, ca să nu agravăm această stare", ne-a povestit Nicole Cherry, care deja s-a pregătit atât pe ea, cât și pe fetița ei, Anastasia, pentru sezonul de primăvară.

Artista și-a înnoit și garderoba ei, dar și pe cea a fiicei sale, preferând să facă mai mult shopping online.

Nicole Cherry si-a schimbat look-ul: „Ma simt foarte bine”. Cum arata in prezent

„Ne place foarte mult să facem shopping online, pentru că timpul nu ne permite. Anastasia se bucură și ea de fiecare dată când primește câte ceva. Îi place să desfacă tot felul de colete, cred că seamănă cu mine! Are foarte multe hăinuțe, nu m-a întrecut încă, dar nu cred că o să rămână situația așa prea mult timp", ne-a mai mărturisit artista, tare încântată de faptul că are acum cu cine să împărtășească pasiunea pentru haine și pentru shopping.

Nu s-a distrat prea mult la petreceri

Pentru că Andreea Esca a organizat în această dimineață un silent party la care artista a fost prezentă, am profitat de ocazie și am întrebat-o pe Nicole Cherry cum era ea în adolescență, la petreceri. Cântăreața ne-a povestit că, din cauza faptului că și-a dorit foarte mult să facă muzică, nu prea reușea să ajungă pe la petreceri deoarece prefera să stea mai mult în studioul de înregistrări.

Nicole Cherry si-a schimbat look-ul: „Ma simt foarte bine”. Cum arata in prezent

„Nu reușeam să ajung foarte mult la petreceri, îmi plăcea să stau foarte mult în studio sau pur și simplu  să mă antrenez, dar atunci când mergeam la petreceri, de cele mai multe ori erau cele la care trebuia să cânt, și așa se întâmplă și acum. Dar din când în când un party este binevenit!", a mai povestit Nicole Cherry, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272