REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nicoleta Bercaru a fost CONCEDIATĂ de la Consiliul Județean

Nicoleta Bercaru a fost CONCEDIATĂ de la Consiliul Județean

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 11347

Nicoleta Bercaru a stat cu sufletul la gură, odată cu venirea la conducerea CJ a lui Mihai Lupu. Iată că inevitabilul s-a produs: a fost dată afară din aparatul administrativ.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a început curățenia în aparatul administrativ, așa cum a promis după ce a preluat funcția. Primii vizați, consilierii predecesorului său, Horia Țuțuianu. Sunt șase la număr, printre aceștia numărându-se și Nicoleta Bercaru.

Recent, Lupu a semnat dispozițiile de încetare a contractului individual de muncă în cazul consilierilor lui Horia Țuțuianu. Vorbim despre Luiza Turineac-Dumitrescu, Veronica Maria Calabache, Nicoleta Bercaru, Dorel Teodor Nedelea , Ianis Stere Caracota și Alexandra Costea.

Cine sunt consilierii personali ai lui Mihai Lupu!

Totodată, a dispus numirea în funcția de consilier personal al președintelui a lui Victor Manea și a lui Cornel Ionuț Ionescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni! Aceasta c***a ordinar este pericol pentru copiii noștri. Dacă ajung sa practice ceea ce practica ea , este jale. O ordinara care este în stare sa-i de-a în cap și mamei ei. Un caracter infect, o cursa care s-a prezentat în fata colegilor profesor de fiecare data cu câte un iubit cu un soț care a luat-o și a spalato sa para ca noua......., societatea,cuibul SOROS
0
0
milf femeia asta nu va mint
0
0
Pacat de tineretea ei
0
1
O femeie foarte frumoasa
3
6
Proasta, rea si spagara!!! E plina de tupeu si impertinenta!
7
1
De spagara de Nicolae Irinela nu ziceti nimic? Nu se mai satura....
7
0
Pleaca unii vin penelacii. Muie replica pt interviurile unde sunt scoase comentariile. Lipsa de transparenta asa fac slugile.
14
1
Domnilor de la Replica, as fi vrut sa vorbesc frumos de ziarul dvs, dar nu am cum cand vad cat de slugarnici sunteti!!Dati cu barda in stanga si in dreapta, acolo probabil cand nu se cotizeaza!! La uratenia pamantului, Mircea Dobre nu lasati niciodata loc de comentariu!! Va cred si eu, ca de cand a luat fiinta programul laptele si cornul, doar familia Dobre are acces la licitaii!! Cum se face de numai ei castiga milioane de euro!!?? Deci au bani si pt voi, sa cenzurati putin comentariile!! Asta, care cu tacsu au furat de au rupt, mai vrea un mandat de deputat!!! Cat tupeu poti avea??
17
1
Doamna "Profesoara" Nicoleta nu ati avut niciodata stofa sau vocatie de dascal. In urma cu 12 ani eram eleva la Scoala Nicolae Tonitza nr. 39. V-am spus direct la orele de limba romana ca va bateti joc de noi ca elevi . M-ati amenintat cu un tupeu de prost gust ca o sa aveti dvs. grija de mine . Sa nu uitati ce v-am spus la scoala pe vremea cand eram copil de fata cu tot colectivul clasei a VII-a D : sunteti un zero barat lipsit de profesionalism si caracter. Sincer...Cred ca in politica este locul dumneavoastra intrucat indepliniti cu excelenta profilul politicianului corupt si redus mintal.
27
1
Fagadau si Bercaru au distrus educatia in orasul Constanta. Bani au fost doar pentru Bercaru si sc 39 sa fure ea in combinatie cu PSD. Dosarele de urmarire penala sunt la procuratura. Fagadau si protejatele lui Bercaru si Irinela sa dispara definitiv. PSD la puscarie!
16
1
Cine este Nicoleta Bercaru? Mi se pare cunoscuta...are cont la noi? In rest...cine este aceasta actrita si unde vrea sa ajunga? In ce categorie?
14
2
Se schimba sinecurile. Vin alti beneficiari. Nu e vorba despre competenta sau integritate. Deci nu va fi schimbare in bine si nici progres. Doar ca de acum fura ceilalti.
23
2
ce atati consilieri personali, ei habar nu au ce sa faca isi angajeaza consilieri platiti pe mii de lei din banii nostrii
23
1
Cu cat va plateste dobre de nu puneti rubrica Comentarii?
15
2
Deci un strimba lemne si manglitorul de la unifarm sint consilieri acum.
14
0
Asta-vara,dupa plecarea lui madam Bercaru de la sc.39,s-a cerut un audit.Au ,,ingropat" repede treaba! Bercaru a plecat la sc.40 parca.
13
1
Pacat. Putea sa ii suga si lui Lupu pula. Ca doar de asta era pe acolo si la asta se privepe cel mai bine
13
3
O maoista!
15
0
Curatenie in ISJ. Fara Faliboga, Irinela Nicolae, Balanescu, Dumitrascu care sunt pesedisti si care trebuie sa dispara. Bercaru te duci la puscarie pentru tot ce ai facut in sc 39. PSD si PNL partide de hoti. USR este viitorul Romaniei.
23
7
Nu mai scrieti despre asta! Lasati-o sa moara in nultitatea absoluta care si pe care o reprezinta cu succes!
18
0
Bercaru pesedista hoata cu dosare penale este sefa lui tutuianu. Irinela Nicolae pesedista sefa lui Mihai Sorin care face ce vrea in ISJ cum ramane? ISJ este condus de pesedista Nicolae Irinela prietena cu Bercaru. Scoala 39 a scapat de jegoasa de Bercaru care raspandea infectia cu gonoree in cartier. Muie PSD.
18
4
Cum a ramas treaba de la Scoala Tonitza unde - e barfa- Directoarea Nico cumpara fictiv produse de igiena de la firma lui Nico?
16
4
Cred ca arata bine acum 40 de ani
10
4
A ramas jarteaua somera ? La Scoala 39 nu, la Centrul cultural Burada nu, la Consiliul judetean nu, pai ce facusi Nicioleto, nu-i rezolvasi bine ? Daca nu mai ai loc pe nicaieri, trebuie sa iei in calcul ca ascensiunea fulminanta in politica nu se mai realizeaza doar cu pasarica si gurita
21
1
Nico este o practicanta a sexului extrem, foarte apreciate de conducerea PSD. Nu prea venea pe la servici si nici mintea nu o da afara din tona. Are multe datorii.
17
3
Anca udrea inteaba profu de sport de tine.
7
2
Asteptam curatenia in primaria Constanta. Si la consilierii personali si la sefii pesedisto-fagadisti. Hai Chitac, vrem actiune. Pentru asta te-am votat.
19
3
Poate va si informati inainte sa scrieti
6
6
Aloo, Autoritati! Dormiti in front?! Pai veniti fratilor in Control la scoala 39 sa descoperiti cat a furat, absolut tot ce s-a putut. Din orice facea bani, si apoi se batea cu pumnul in piept si zbiera ca o dementa cum ca ea a facut pentru noi, de psrca facea din buzunarul propriu. Toata Constanta trebuie sa stie ca Scoala 39 a Divortat de aceasta nemernica hoata, si nu invers, asa cum se lauda prin targ. La puscarie, javro!, acolo ti-e locul... mizerabilo
30
2
Scoala 39 e redevenit o scoala normala. Fripturista aia de bercaru bagaboanta cartierului o futeau in cancelarie diversi parinti, chipurile... Urla ca derbedoaica pe holuri. Spagara... nu mai zic impreuna cu dimaca cand erau amandoi ce mai afacere au facut cu spagi la inscriere. M-a deranjat mult la ea sexul la locul de munca ca apoi iti dadea hartii in mana sa ii faci treaba.
26
2
Fix pula, primare da afara lingaii lui mazare si fagabou , zeci de directorasi sefi si sefuti, zeci de fufe cu fuguri in cap scapa draq de ei idata
18
3
Dna Bercaru era directoare, profesoara, consilier judetean, consilier personal etc etc, toata in acelasi timp. Eu cu un singur serviciu nu am timp sa le termin pe toate, dansa cu cumul de functii oare cum facea fata? De fapt stim, la orele de la scoala venea fix de 2 ori pe an, odata la inceput si odata la sfarsit. Din pacate constantenii au votat o din nou consiler judetean. Bleah, ca si parinte cu copil la 39, nu pot decat sa ma bucur ca nu mai e directoare, ca toti parintii din scoala de fapt. Duca-se!
32
2
da pe bagaboanta aia de la RAJDP anca paruschi directoare cand o dati afara? ca e o panarama hoata si mincinoasa dle vergil chitac schimbati o si pe ea!
20
3
A inceput curatenia in institutii!!!! Pleaca "prostii" si vin altii mai "destepti" A inceput lupta pentru ciolan!!!
20
1
O femeie de 2 lei ! De roni e prea mult .
26
3
Machedonii din primarie
27
3
O analfabeta psdista cu 7 clase. Tipa toata ziua prin primarie javra.
32
2
sa intelegem ca Tutuianu avea sase tzatze?
28
0
O zdreanta
29
0
Bercaru asta, si-a luat o m..e!! De cand si-a dat demisia de la Sc Tonitza, de atunci tot pe naspa este. Dumnezeu i-a dat dupa suflet si ma bucur ca roata se mai intoarce uneori! Toti din Sc 39, au rasuflat usurati, cand au scapat de madam N. Bercaru!!!
47
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367