REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Nicoleta Cengher, DECEDATĂ în incendiul de la restaurantul BEIRUT, ar fi ÎMPLINIT 30 de ANI!

Nicoleta Cengher, DECEDATĂ în incendiul de la restaurantul BEIRUT, ar fi ÎMPLINIT 30 de ANI!

Replica API 8 ianuarie 2022 | 00:37 9253

Una din tinerele ce și-au găsit sfârșitul în incendiul devastator de la restaurantul Beirut ar fi împlinit pe 7 ianuarie vârsta de 30 de ani. Părinții i-au refăcut mormântul, cu marmură, mai multe fotografii dar și câteva versuri emoționante.

Nicoleta Ioana Cengher, una dintre tinerele care au murit carbonizate în restaurantul Beirut, ar fi împlinit, joi, 7 ianuarie, 30 de ani. Cântăreaţa şi-ar fi sărbătorit şi ziua de nume, însă, mama spune plină de durere: „nu scoți niciun cuvânt”. Ca un omagiu adus fiicei sale, femeia a transmis: „La mulți ani în lumea îngerilor, Nicoleta-Ioana! Ar fi trebuit să ne întâmpini fericită, dar tu nu scoți nici un cuvânt. Dor de tine, Nico!”.

“A muri înseamnă a te naște într-o nouă stea”

Mormântul Nicoletei arată spectaculos, e făcut din marmură, este plin cu fotografii cu ea, iar florile si lumânările nu lipsesc niciodată. De asemenea, familia i-a inscripționat și câteva versuri emoționante. “A muri înseamnă a te naște într-o nouă stea”, “Eu nu am vrut să plec de lângă voi, să trec atât de tânără în neființă, dar v-am lăsat ceva iubiți părinți și iubite frățior: o stea pe cer care vă va veghea mereu și cântecele mele…”, “Locul pe care l-ai avut în viața noastră, absența ta, fac durerea să rămână mereu în inimile noastre. Anii petrecuți împreună au fost prea puțini și visele tinereții tale s-au spulberat într-o seară de aprilie… Speranțe, vise spulberate, lacrimi și durere în inimile noastre! Să te iubim a fost ușor, să te uităm este imposibil!”, sunt rândurile inscripționate pe marmura de la locul de veci al regretatei artiste.

Revenire asupra subiectului

Reamintim faptul că în noaptea de sâmbătă, 5 aprilie 2014, pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Tomis, la restaurantul Beirut, acolo unde a izbucnit un incendiu. Mai multe echipaje ale ISU Dobrogea au ajuns la faţa locului, pentru a stinge flăcările, însă intervenţia lor a fost îngreunată de vântul puternic. În seara respectivă, trei tinere și-au găsit sfârșitul. Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu și Mihaela Tucă au ars de vii în camera – care ținea loc de vestiar – aflată deasupra localului. O a treia dansatoare, Nicoleta Buirencu, din Constanţa, studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius, a reuşit să se salveze în ultimul moment: s-a târât pe scări, acolo unde a fost găsită de patronul ei. Ea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Click pe imagine!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de pzd voastra proastelor.mare tuta Diana B and company
5
6
de la replica!!!!hahaahahahaha
2
8
Felicitari pentru cunostintele de aritmetica de clasa I!
7
8
Peste 10 ani sa scrieti ca putea implini 40 de ani...
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212