REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nicoleta Dragne are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu ispita de la Insula Iubirii

Nicoleta Dragne are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu ispita de la Insula Iubirii

Replica API 2 martie 2021 | 22:06 1612

Nicoleta Dragne a trecut prin momente grele, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Chiar ea a fost cea care a împărtășit totul cu fanii. Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit pe rețelele sociale ce s-a întâmplat cu ea.

Nicoleta Dragne a trecut prin clipe grele, weekendul ce tocmai a trecut, din cauza unor probleme de sănătate. O fire deschisă, fosta ispită de la Insula Iubirii împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Așa s-a întâmplat și acum, când a declarat în mediul online că nu a mai fost activă pe rețelele sociale în weekendul ce tocmai a trecut din cauza unor probleme medicale.

Fanii, care sunt obișnuiți ca blondina să fie mereu activă pe rețelele sociale, au luat-o la întrebări cu privire la absența ei. Ei bine, fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că absența a fost una motivată din cauza unei răceli care a ținut-o la pat atât pe ea, cât și pe familia ei.

Nicoleta Dragne a povestit despre situația delicată prin care a trecut

Nicoleta de la Insula Iubirii este una dintre cele mai urmărite vedete in mediul online, astfel că aceasta își ține la curent fanii cu tot ce se petrece cu ea, așa cum s-a întâmplat și acum, când a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

''Am lipsit în weekend pentru că suntem răciți și am stat în pat în ultimele două zile'', a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Fosta ispită de la Insula Iubirii va ajunge pe mâinile medicului estetician

O fire deschisă, așa cum am spus, vedeta nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și a împărtășit cu fanii vestea că se va opera pentru a doua oară la sâni.

Nicoleta Dragne vrea să-și facă o schimbare importantă în viață, mai ales că în urmă cu câteva luni a devenit și mămică. În plus, aceasta le-a transmis femeilor care o urmăresc să fie foarte atente în momentul în care vor să-i urmeze exemplul și să se informeze foarte bine atunci când vor să ajungă pe mâinile medicului estetician.

”Singurul motiv pentru care eu îmi doresc să îmi schimb sânii este că s-au micșorat și s-au lăsat puțin cum e și normal după atâția ani, plus bebe, însă arată mult mai bine față de ce rezultate am văzut la alte fete recent operate. Nu degeaba vă spun să vă interesați de 1.000 de ori înainte să faceți un pas de acest gen. Nu vă luați după reclame, urmăriți rezultatele medicilor la care doriți să mergeți”, a spus Nicoleta Dragne pe pagina sa de Instagram, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614