REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nicoleta Luciu și-a făcut noi intervenții estetice. Cât a scos din buzunar?

Nicoleta Luciu și-a făcut noi intervenții estetice. Cât a scos din buzunar?

A.F. 5 aprilie 2024 | 00:00 273

Nicoleta Luciu (43 de ani) a ajuns din nou la medicul estetician! Motivul? Vedeta este foarte atentă la imaginea sa, prin urmare are mare grijă ca pielea sa să arate perfect. Și...când vine vorba de frumusețe, vedeta se pare că nu se uită la bani.

Nicoleta Luciu si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar?Nicoleta Luciu

Pentru că diva a fost recent și și-a făcut mai multe intervenții non-invazive, la o clinică din Capitală, cum ar fi estomparea ridurilor, a cearcănelor, dar și un tratament pentru un ten mai ferm și luminos.

Nicoleta Luciu si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar?

„Vrei să știi secretul unui ten mai tânăr și mai ferm? Ați auzit de hifu? Acest tratament folosește tehnologia ultrasunetelor, pentru a vă oferi o piele impecabilă, fără intervenție chirurgicală sau timp de recuperare”, le-a spus Nicoleta Luciu, într-un filmuleț postat pe contul său de socializare.

Pe lângă asta, în postarea făcută de către clinica la care a fost, putem vedea că vedeta a ales să apeleze la acid hialuronic pentru umplerea cearcănelor, pentru îmbunătăți aspectul pielii din zona ochilor, dar și la terapia vampir, un tratament estetic ce oferă pielii un aspect mai tânăr și mai revigorant.

Nicoleta Luciu si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar?

Luciu, adepta intervențiilor estetice

La finalul anului trecut, Nicoleta Luciu alegea să își facă alte intervenții estetice la nivelul feței.

Nicoleta Luciu si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar?

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor. De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic.

Nicoleta Luciu si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar?

Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, spunea Carmen Istrate, medic estetician de profesie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212