REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Nicoleta Nucă își dorește să adopte copii

Nicoleta Nucă își dorește să adopte copii

Valentina CAMARA 25 ianuarie 2023 | 00:00 230

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Alex Ursache, bărbatul în brațele căruia și-a găsit adevărata fericire. Artista le-a dezvăluit fanilor că își dorește să adopte copii, după aproape doi ani de când s-a logodit cu iubitul ei.

Nicoleta Nuca isi doreste sa adopte copii

Nicoleta Nucă are planuri mari alături de partenerul ei și iată că nu exclude posibilitatea de a adopta copii. Artista își dorește să devină mămică, însă nu a dezvăluit cu exactitate dacă se gândește să facă acest pas curând.

Nicoleta Nucă a dezvăluit că își dorește să adopte copii

Îndrăgita cântăreață este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. Nicoleta Nucă ține legătura cu fanii ei și le-a răspuns curiozităților pe InstaStory, într-o secțiune de întrebări.

Nicoleta Nucă a fost întrebată de un internaut dacă ar vrea să adopte copii. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară și a fost unul pozitiv. Artista nu le-a mărturisit fanilor ei când își dorește să facă aces pas important.

Cântăreața se iubește mult cu Alex Ursache, bărbatul care și-a luat inima în dinți și i-a pus inelul pe deget, iar bineînțeles că se gândește să devină mamică.

Ce planuri are vedeta pentru anul 2023

Nicoleta Nucă are planuri mari pentru anul 2023. Artista le-a dezvăluit fanilor ei că își dorește să își acorde ei mai multă atenție decât persoanelor din jur, dar și să renunțe la așteptările de la oameni, cu scopul de a nu ajunge să fie dezamăgită.

„Să mă focusez și mai mult pe mine și mai puțin pe a fi pe placul altora. Să continui să mă redescopăr ca femeie, artist și actriță. Să nu mai am așteptări de la alți oameni. În teorie e simplu, în practică un pic mai greu, dar mai bine învăț târziu, decât niciodată”, a mărturisit Nicoleta Nucă.

Vedeta vrea să se redescopere ca actriță, artista, dar și ca femeie. Nicoleta Nucă are motive să radieze de fericire alături de partenerul ei cu care trăiește o poveste de iubire ca-n filme, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212