REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Nicoleta Nucă, schimbare de look! Cum arată artista după ce s-a tuns scurt

Nicoleta Nucă, schimbare de look! Cum arată artista după ce s-a tuns scurt

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 968

Nicoleta Nucă și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, asta după ce a dat o fugă în salonul de înfrumusețare. Frumoasa artistă s-a tuns scurt, astfel că și-a schimbat radical look-ul în aceste momente. Iată cum arată acum, dar și cum au reacționat fanii când au văzut noua schimbare!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nicoleta Nucă a încercat de-a lungul timpului numeroase coafuri, cât și culori. Ei bine însă, deși nu spunea nu unui look impresionant, de mai multe luni artista a alea să se bucure de o nuanță naturală a părului și o tunsoare medie.

Nicoleta Nucă, un nou look!

Azi însă, Nicoleta Nucă a decis că este timpul pentru un look nou și fresh, așa că nu a stat pe gânduri și a dat o vizită la salonul de înfrumusețare, unde obișnuiește să meargă de fiecare dată. Nu, de data aceasta nu s-a făcut galben neon și nici roz sau vreo altă culoare, asta deoarece nu a schimbat nimic la nuanța părului, fiind tot castaniu închis.

Frumoasa artistă a vrut doar să își dea o nouă formă părului, așa că dacă înainte de a merge la salonul de înfrumusețare îl avea de o lungime medie, până la umeri, acum este mult mai scurt, fiind vorbea despre un bob scurt.

Nicoleta Nucă are mare grijă de imaginea ei

Ei bine, fanii au complimentat-o imediat cum au văzut schimbarea de look, astfel că artista nu a putut decât să se bucure de impactul pozitiv și numeroasele mesaje frumoase. Așa cum știm însă, Nicoleta Nucă are mereu mare grijă de imaginea ei.

Nu doar că merge regulat la tratamente și în saloanele de înfrumusețare, ci și în clinicile unde își face diferite intervenții estetice, cât și proceduri pentru ten sau scalp. Acordă o atenție sporită chiar și celui mai mic detaliu, iar acest lucru nu este de mirare dacă ne uităm la aparițiile ei de la evenimentele mondene sau de pe micile ecrane, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot boccie este nu s-a schimbat nimic .
1
0
Ca dracu! Oricum nu era cine stie ce nici inainte!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272