REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicoleta Ploscaru: 'Primarul a pornit pe drumul ilegalităților'

Nicoleta Ploscaru: 'Primarul a pornit pe drumul ilegalităților'

Replica API 26 februarie 2021 | 22:26 2306

Și Nicoleta Ploscaru, a reacționat la Regulamentul Parcărilor. Aceasta îl acuză pe primarul Vergil Chițac că a pornit pe drumul ilegalităților.

„Primarul a pornit pe drumul ilegalităților în legătură cu proiectul de Hotărâre de Consiliu Local de adoptare a Regulamentului parcărilor.

“Taxa” de parcare pe care primarul Vergil Chițac vrea să o plătească anual toți constănțenii, în valoare de 360 lei, este ilegală.

Nu este o taxă, pentru că nu reprezintă contravaloarea unui serviciu prestat de primărie. Având în vedere ca vor fi impozitate anual toate autovehiculele înmatriculate în Constanța, fie că parchează sau nu, ori circulă în afara Constanței, în realitate “taxa” este un impozit anual pe autovehicul, care se adaugă impozitului local pe autovehicul în vigoare în prezent.

Impozitarea de doua ori a unui bun este o aberatie ce încalcă orice principii fiscale și juridice.

O altă ilegalitate este aceea că primarul Vergil Chițac a încălcat legea, care îl obligă să supună acest proiect de HCL dezbaterii publice.

Cele mai importante prevederi, care reprezintă o agresiune brutală împotriva constănțenilor, au fost publicate cu doua zile înainte de ședința de CL de vineri.

În consecință, solicit CL Constanța să respingă proiectul de HCL menționat.

De asemenea, le fac cunoscut consilierilor locali și primarului că voi ataca în instanță HCL privind regulamentul parcărilor, în caz că aceasta va fi adoptată. Dacă de la data adoptării, și până la data anulării de către instanță , regulamentul parcărilor va produce efecte, în sensul încasării de bani de la contribuabili, voi solicita restituirea către constănțeni a sumelor respective, precum și recuperarea prejudiciului de la cei vinovați”, a declarat Nicoleta Ploscaru, președintele Asociației “Constanța Dragostea Mea”.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai batagladino, ce bine ti ar sta tzie un dans la bara cu vibratorul in mana, la asta cred ca te ai pricepe de minune dupa cum ne ai demonstrat pe youtube cu filmarea aia din anii 90
0
2
Ai inceput sa-ti arati adevarata fata. Deja traiesti cu impresia ca de-acolo de sus nu poti sa cazi.Au mai crezut si altii lucrul acesta,si s-au inselat. Nu vei face exceptie,sa fii convins!Ajungeti toti acolo,mai devreme sau mai tarziu,asa ca te poti pregati!
2
0
Astia nu gandesc ,ok pui o taxa care ar fi normala pt a doua a treia masina....dar asa tam nesam.....
3
0
o baga la vrajeala.ce ar mai marii ea tarifele ca sa aiba bani de furat pe proiecte aiurea si salarii barosane. O gasca de hoti toata lumea politica a Constantei.Hoti si mikidoni.
2
3
este bine ca mai sunt persoane care le arata greselile .Nu vad nimic rau in asta,Din contra este spre binele celor care gresesc .Pacat ca sunt unele persoane mai putin educate care folosesc cuvinte din zona periferica
7
0
Iar ploscarita isi da cu parerea? Sa ne lase cu aerele ei de femeie nf
0
5
Chitac un dobitoc da dar nici cu apucat asta nu mi-e rusine.
5
1
Si totusi, la cat dezastru a facut PSD vreme de 20 de ani, chestia asta cu parcarile pare pistol cu apa. Cum se spune, sa nu uitam de unde am plecat.
2
7
Bine ba nicoleto.. Asa t vrem.. Rupe pizda in ei
10
0
ce mweee va dat pnl'u!!!!
13
1
au ajuns PNL-istii sa regrete ca nu au votat cu PSD.
14
4
veti da seama ce MUIE ati luat de la amiralul de cacat al ro numit chitac vergil
16
2
asta cine e... haur !??? se baga in seama precum musca....
3
12
Eu cu mina mea ii dau foc la amiralul asta de carton , daca nu lasa parcarile la liber ! Punct
11
4
in bot de la mine
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218