REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nicoleta PLOSCARU: ’Sunt singurul candidat care s-a LUAT de GÂT cu FĂGĂDĂU’

Nicoleta PLOSCARU: ’Sunt singurul candidat care s-a LUAT de GÂT cu FĂGĂDĂU’

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:06 2179

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile locale, iar candidații sunt la finalul campaniei electorale. Cu toții au făcut front comun pentru a îndemna cetățenii să iasă la vot, indiferent de opțiunea aleasă. Nicoleta Ploscaru, candidat independent la Primăria Constanța și pe lista Consiliului Local Constanța, a readus în atenția cetățenilor principalele sale proiecte pe care dorește să le implementeze în cadrul administrației publice locale și, totodată, a vorbit despre dezbateri și contracandidații săi.

Printre principalele măsuri anunțate de Nicoleta Ploscaru sunt desființarea taxei de salubritate, rezilierea contractului cu Polaris și supraimpozitarea păcănelelor, ba chiar și un referendum local pentru interzicerea acestora. Cât despre activitățile primarului în funcție, candidatul independent susține că este singura care s-a luat la trântă cu Decebal Făgădău.

„Sunt singurul candidat care s-a luat de gât cu Făgădău, pe bune. I-am făcut calculul la autobuze și i-am spus că paguba adusă de Făgădău ne costă cât un spital. De acei bani eu construiam un spital. Am scos de pe un site de vânzări auto prețurile acestor autobuze. El a cumpărat o flotă, iar eu am găsit un singur autobuz, la un dealer din Danemarca, la o diferență de preț de 5 milioane de euro. Cumpărând 104 de autobuze vă dați seama că prețul trebuia să fie mai mic. Cu banii aceștia putea fi făcut un spital. Este anti-naționalist, pentru că a cumpărat aceste autobuze din Turcia, putea să le cumpere din România. Bandiții de la Chișinău, hoții hoților, când au fost acuzați că au cumpărat autobuze scumpe, aceleași, au dat exemplul Constanței că le-a luat mai scumpe decât ei. Am ajuns un exemplu de așa nu.”, a declarat Nicoleta Ploscaru, candidat la Primăria Constanța.

„Am obosit să scriu de Făgădău și despre cum și-a bătut joc de absolut tot”

Reproșurile nu se opresc aici, pentru că Primăria Constanța a luat o serie de decizii cel puțin neinspirate care îndatorează și mai mult cetățenii, care se vor reflecta în nivelul de trai din următoarea perioadă.

„I-am spus lui Făgădău să oprească proiectul sălii polivalente, pentru că aruncă banii pe fereastră. Noroc că mai are câteva zile și pleacă, nu înțeleg de ce mai ia măsuri, pentru că mandatul său s-a încheiat în luna iunie. Am atras atenția despre bomba RADET, când au transferat magistralele CET către RADET. I-am spus lui Făgădău să dispară și să nu facă asta. Această catastrofă pentru constănțeni a fost votată de liberali, de toate partidele din Consiliul Local Constanța, în unanimitate. Voi chiar îl credeți în stare pe Făgădău, care nu a atras niciun euro din fonduri europene, că va duce 65 de milioane de euro? Au trecut 14 luni de atunci și nu s-a întâmplat nimic. Am obosit să scriu despre Făgădău și despre cum și-a bătut joc de absolut tot, parcuri, biserici. Voi rezilia contractul cu Polaris și cu firmele de casă.”, a mai precizat Nicoleta Ploscaru.

„USR și PNL s-au înțeles să pună candidați slabi”

Candidatul independent la Primăria Constanța este sigur că principalele partide de dreapta au făcut front comun, nu pentru a-l înlocui pe Decebal Făgădău de la conducerea orașului, ci pentru a se asigura că va mai prinde încă un mandat.

„Sunt înțeleși cu toții să pună candidați slabi, atât la USR, cât și la PNL, pentru a ieși Făgădău din nou primar. Cetățenii își dau seama de aceste lucruri, pentru că sunt aceiași indivizi de 30 de ani încoace. Tocmai de aceea oamenii nu au mai ieșit la vot, au văzut cum stă treaba. Din acest motiv fac o campanie de conștientizare și se vede că nu sunt din aceeași bandă cu ei, sunt făcută dintr-un alt aluat. Sunt singurul candidat care s-a aplecat asupra nevoilor constănțenilor. Dacă voi fi aleasă primar, în primul rând voi schimba mobila din biroul edilului. Nu știu cum arată, dar sigur nu o să-mi placă, pentru că eu și Făgădău suntem complet diferiți. La mine trebuie să fie ceva simplu, să se simtă bine orice constănțean care vrea să stea de vorbă cu primarul. Personal, le voi face cafea și le voi turna în ceașcă. Nu va fi ceva îngrozitor de scump.”, a mai adăugat Ploscaru.

Urmărind restul interviului puteți afla ce spune Nicoleta Ploscaru despre participarea la dezbaterile electoralte organizate la Constanța, dar și despre principalii contracandidați la funcția de primar al municipiului Constanța.

COD MANDATAR NICOLETA PLOSCARU 24200297

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614