REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Niculae Bădălău, în mijlocul unui scandal după o petrecere cu lăutarii. "Să vină Diaspora, că noi ne pi.ăm pe ea.."

Niculae Bădălău, în mijlocul unui scandal după o petrecere cu lăutarii. "Să vină Diaspora, că noi ne pi.ăm pe ea.."

Replica API 1 septembrie 2018 | 01:57 399

Nicolae Bădălău a ajuns în mijlocul unui scandal după ce la petrecerea de tăiere a moţului nepotului său un manelist i-a dedicat o melodie în care înjură diaspora. "N-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?", a declarat Niculae Bădălău, la România TV.

Deputatul USR Claudiu Prisenl a publicat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântău "să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea". În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău.

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cata pensie ia ma-ta de la arabi , la 500m de pula ? am auzit ca 1000 de euro , asa ca nu mai trebuie sa ragi si tu in strada la mitinguri .....doar o muie in boscheti ....
1
0
Si are dreptate ! Plecati si slugariti afara ! Nu va convine ? Ciocul mic !Muie anti psd ! oricum sunteti putini , cantitate neglijabila ! putini si prosti !
1
0
Asta-i psd-ul care conduce acum Romania! asta le este valoarea si capacitatea. Niste cocalari fara educatie si scoala dar ca paduchii-nfrunte! Pe mana astora a incaput acum tara cu dictatorul dracnea in frunte.
1
1
Ai aparut borfasul pulii mele, handicapatul matii, drogatul de serviciu, sa ma pis pe toti latraii ca tine si ca ceilalti din PMP, USR, PNL si pe fata lui Klaus Werner sluga europeana. Ha ! Ha ! Ha ! muistule european
3
2
Pt.@si ce daca : mai bine te pisi in pizdoiul ma-tii aia curva de pesedei. Iar noi toti sa-ti dam cacatul la inghitit. Fara lamaie. Muie dragnea,muie pesede !!!
4
3
Astai tara Rromanesac,Manelisti ne reprezinta cultura si inteligenta.
5
0
Rusinos si condamnabil ceea ce s-a intamplat acolo! Iata unde a dus gestul acelui tembel care a venit din Suedia sa-si exhibe aici frustrarile, in aplauzele unor decerebrati. Daca atunci Iohannis ar fi condamnat ferm gestul si nu l-ar fi legitimat, prin acuzarea politiei, nu s-ar fi ajuns aici. Oare ce mai urmeaza? Imi pare rau ca nu mai am varsta prielnica unei aventuri. Altminteri, as parasi maine tara asta, una in care aerul a devenit de-a dreptul irespirabil...
4
6
...da, sa le iei microfonul daca nu erai de acord cu ce cantau, dar se pare ca tu cantai alaturi de ei....
10
1
Bagami-as pula-n voi de ciori E deja prea mult , sunteti peste tot Parlament ,politica Voi cereti un antonescu , o sa apara
7
1
Asa si ? Care-i problema ? Ne pisam pe voi. Tarani plecati la cules capsuni. Va dam la muie
4
21
Fara numar, fara numar.. daca au fost platiti au cantat.Iar cand au adus manelisti la petrecere era de asteptat si repertoriul, degeaba sustine Badal.au ca nici usturoi n -a mancat si nici gura nu-i miroase .
15
3
badalau a recunoscut.vin votarile si ne lamurim cine are puterea deciziei in Constanta,cine castiga alegerile.
12
0
Faceti cunoscuta identitatea lautarilor.Sa nu fie platiti niciodata de catre cei din diaspora.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367