REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Nicușor Constantinescu a cerut STRĂMUTAREA dosarului HERGHELIA MANGALIA la altă instanță

Nicușor Constantinescu a cerut STRĂMUTAREA dosarului HERGHELIA MANGALIA la altă instanță

Replica API 1 aprilie 2021 | 00:36 1895

Chiar dacă a primit lovitură după lovitură, fiind condamnat recent, în alt dosar, decizie care este definitivă, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, nu se lasă. Acesta a cerut, de dată recentă, strămutarea unui dosar, urmând ca magistrații Curții de Apel Constanța să se pronunțe pe 4.05.2021. Totodată, judecătorii Tribunalului Constanța au amânat cauza, într-un dosar de corupție, aflat pe rol, la data de 07.04.2021, ora 12:00 pentru respectarea dreptului la apărare a acestuia.

Cel mai probabil că este vorba despre dosarul în care a fost trimis în judecată pe 13 ianuarie 2021, de către procurorii DNA Constanța. Constantinescu este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu, în urma cărora ar fi adus un prejudiciu Consiliului Județean Constanța de 5.570.821 de lei. Mai exact, în perioada 2009 – noiembrie 2013, a creat un prejudiciu de 3.778.451 RON, odată cu executarea unor lucrări RAJDP Constanța la obiectivul Herghelia Mangalia, deși imobilul nu era în administrarea UAT județul Constanța.

Pentru a putea executa aceste lucrări, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol de colaborare între CJC și ROMSILVA. Costurile fiind achitate în luna septembrie 2016 cu bani din bugetul Consiliului Județean Constanța. Totodată, Nicușor Constantinescu a adus un alt prejudiciu bugetului CJC, în valoare de 1.792.370 RON, prin finanțarea “Cupei Mondiale la Pescuit Crap”, cu toate că vorbim despre finanțarea unor lucrări la un obiectiv privat, ce nu aparține UAT județul Constanța. În 2012, Nicușor Constantinescu a dat firmei SC Rig Service SRL suma de 1.792.370 RON. Și în acest caz, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol între CJC, Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi București și SC RIG SERVICE S.A. pentru realizarea Cupei Mondiale la Pescuit Crap.

Așa cum este menționat mai sus, în acest dosar judecătorii Tribunalului Constanța au amânat cauza la data de 07.04.2021, ora 12:00 pentru respectarea dreptului la apărare. Probabil că și cererea de extrădare se referă tot la acest dosar.

Amintim că, recent, Nicușor Constantinescu a fost condamnat definitiv într-un alt dosar.

Detalii aici: Nicușor Constantinescu, CONDAMNAT DEFINITIV la 8 ani de ÎNCHISOARE!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce le-a traso Strutinschi, ia bagat in fata pe fraieri si el a plecat cu banii.
7
1
Iti vine randul BARHALESCU ca le ai spalat banii ai fost ghiocelul lor. Acu la mititica pt tot ce ai furat jigodie.
5
0
N-A MAI MURIT INFRACTORU' ASTA, BAGA-MI-AS PULA IN EL DE PORC ORDINAR?
7
2
degeaba e la inchisoare. traieste ca un zeu acolo corupand paznicii inchisorii. ia confiscatii averea si recuperati prejudiciul sa vedeti cum nu mai chitai specimentul
11
1
plimbe si pe la alte instante. se aeriseste.daca se satura de puscarie si ii da pe Banias si pe Barde scapa de restul pedepsei.
5
0
il intreaba daca este un om bogat, la care porcusor raspunde:"ce intelegeti prin a fii un om bogat?"ca tot ce detine el este trecut in declaratia de avere, pai mai nene, ceea ce nu se vede este pe numele lu' Husein Ozghen si plozii lui, nu toti suntem prosti sa nu intelegem ce mangle ai tu si ce invarteli inca faci din inchisoare.Nevasta-ta cum poate sa traiasca fara maciuca de atatia ani? cine ti-a luat locul? te-ai interesat? sau le-ai dat binecuvantarea ca sa nu ajunga tanti Codruta sa se suie pe pereti de la hormoni nereglati
6
0
Franturi din cererea de stramutare a lui Porcusor Constantinescu: Groh,groh,statul paralel,grrrohhhhh,grrrrohhhh.
7
0
Pentru arborii de pe marginea drumurilor judetene, pe care i-ai taiat fara mila, cand vei da socoteala? Ne mai miram ca Dobrogea se desertizeaza?
13
0
In urma ultimul interviu tot o da cu afirmatii mincinoase cum ca, a fost victima lu' Jonathan Scheele, ca asta l-a bagat dupa gratii, mai porcule, Jonathan Scheele a cerut banii inapoi din fondurile europene,bani care i-ai luat si i-ai cheltuit fara sa te apuci de constructia Pavilionului Expozitional pe motiv ca un astfel de santier strica linistea turistilor din Mamaia
11
0
NICU PORCUL SMECHER SI BETIV SE FUTE IN CUR LA PUSCARIE..O VITA DE OM FARA COAIE..UN HOTZ NENOROCIT..UN JEG ORDINAR SI IMPUTIT DE OM
5
0
Nicule nu tie dor de mine?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212