REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicuşor Constantinescu, CONDAMNAT definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul perdelelor forestiere

Nicuşor Constantinescu, CONDAMNAT definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul perdelelor forestiere

Replica API 12 iulie 2019 | 09:22 992

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i fie slanina usoara in puscarie. abia astept sa-i mananc coliva lui Nicushor Porcushor!
1
0
ben bir cingene Am fost abuzat in cur
0
0
daca credeti ca il infunda pe porcul asta si ca se face dreptate va inselati , il stringe de coaie cit pot,sa il dea pe Mazare in primire asta e scopul !
0
0
buna si puscaria asta la ceva ,te scapa de cancer in faza terminus .
2
0
La inalta curte de casatie si justitie este aproape imposibil sa gasesti intelegere. La scj totul functioneaza ca un pluton de executie.. ajuns acolo pe recursul tau sau al parchetului ai o singura soarta sa ajungi la o pedeaspa cu executare. Sistemul a fost cladit de pe vremea lui Basescu care dorea executii punctuale si fara mari comentari astfel incat au fost adusi diversi fosti procurori si judecatori compromisi. Problema este ca acestia din urma sunt la baza niste oameni extrem de corupti dar care acum lucreaza sub strica supraveghere a serviciilor.
1
2
spanac, majoritatea gastii din CJ au primit cu suspendare.. singura chestie ca nu mai lucreaza la CJ, in rest au ramas cu toate avantajele a anilor de la CJ
5
0
Cine era viceprimar, consilier si altii trepadusi care faceau abuzuri la umbra fostei administratii? Vad ca sunt bine mersi, cu trabucurii in gura facand selfiurii prin cluburi. NU mi se pare corect ca doar unii sa faca parnaie. Ce este grav pentru societate este faptul ca nimeni nu-i deranjeaza la buzunar. Toti sunt cu banii actuali si viitori la adapost. Din pacate, noi, constantenii, vom mai plati mult si bine pentru a le asigura traiul lor imbelsugat, prin contractele paguboase, semnate de primarie cu firmele lor. Condamnarile lor nu ne incalzeste cu nimic atata timp cat ei raman cu averea
4
0
Dar de taierea tuturor arborilor de pe marginea drumurilor, unii fructiferi, care insumati ar fi reprezentat o padure imensa, nu-l intreaba nimeni? Este forte putin cat a primit!
3
0
Am vazut ca nu suntem chiori ca ai inceput sa bagi toti pesedistii la puscarie...De la PNL Oprea,Cocos,Blaga,Videanu,Orban liberi...De la PSD Dragnea,Mazare,Constantinescu la puscarie.
4
5
sa le dea doar trei zile cu suspendare, dar sa se confiste toata averea pana la rudele de gradul trei, si trecute in proprietatea statului Hotelurile Oxford si Malibu, toate blocurile construite de Zelca pentru gasca lui Nicusor si a lui Strutinsky creierul tuturor furaciunilor din Constanta
11
0
Vad ca va iese ura prin tastatura, dar ma intreb...va este voua mai bine de cand e Nicusor in puscarie? Merge mai bine orasul asta fara Nicusor si Mazare? Aveati voi vreun castig daca lua Zelca cu executare? Ati realizat voi ceva in viata asta ? Stati ca pulile si comentati la articole in ziare dar la munca nu mergeti. Asteptati la mana intinsa. V-a napadit vrajba si ura...Romani Sclavi
4
14
Zelca NU a luat cu executare, voi nu stiti sa cititi? sunteti prosti?
6
0
Fagaboule iti vine randul si tie pentru felul cum ti-ai facut vendete personale meschine cu constantenii
11
1
Ziar zero0 asa estecezura maxima
4
0
Ce averi sa aiba ba sagetile de mazare si nicusor? Ba distrusilor au fost sagetile la smecheri. Banii nu sunt la ei, sutele de milioane de euro nu sunt la ei? Ei sunt esantionul Patriciu Adamescu.... de unde bani ma diariilor? Daca are o vila sa zica saru.mana.....
4
3
Au fost Mazare si Nicusor, condamnati dar cu averile intacte si pagubele nerecuperate sau irecuperabile. Cand Mazare era ales in 2004,imi amintesc ca grupuri de barbati si femei intre 20-30 ani se inghesuiau sa-l voteze la Tonitza, vociferand in gura mare ca-l vor vota pe Mazare, ca face multe lucruri bune pentru Constanta. Am votat cu PNL-ul atunci , Mazare mi s-a parut a fi un smenar libidinos. Mazare a castigat cu 56% la o prezenta de vot cu 54%. Multi care-l injura azi au votat cu el altfel nu ajungea primar de 3 ori. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me.
9
3
Cum, Nicusor 10 ani cu executare si Zelca 3 cu suspendare? Are dreptate sa fie suparat!
17
2
E cu executare.
10
1
La capatul strazii Decebal, pe faleza, pe strada Eminescu,e o mare vila cu niste mari Mercedesuri in fata. Proprietarul ei cred ca a inventat ceva important la iPhone. S-ar putea sa fie vreun autor de soft important sau poate vreun oncolog renumit, salvator de mii de vieti. Oh nu! E infractorul Nicushor Porcu! ei bine, vreau si eu 10 ani pentru o vila de-asta! Pot? De maine??? Pana atunci, Justitia, mai lasati-ne draq cu circul vostru ieftin.
25
4
sunt curios cati au citit minuta ICCJ
16
1
In meciul dintre cei doi prieteni Mazare- Constantinescu conduce Constantinescu cu vreo 6 ani de puscarie in plus. Dar Mazare vine tare din urma si cred ca va lua conducerea. Bravo justitiei ca nu s-a mai lasat intimidata de acesti escroci ordinari care si-au batut joc de adevaratii constanteni cinstiti si linistiti.
29
2
Putea sa ia si inchisoare pe viata nu conteaza Si-a facut datoria de sot si tata pentru familia lui.Pedeapsa era daca ii confiscau tot si copiii lui statea cu chirie in cartierul Hanry Coanda.
33
4
dau de baut!!!!!
13
2
La multi ani cu executare,Nicule.Prostul asta incaseaza si ce nu au incasat alti borfasi.
19
2
ai fost o zi vulture si restul vietii cioara
10
1
Paguba o platesc fraierii!!! Aia beliti au belit o si la sfarsit! Urat, foarte urat!
6
0
Doamne ajuta sa ajunga si prietenii care beau impreuna si mancau banii bolnavilor psihic de la UAMS Agigea direcorul Preda Ovidiu si sefa asistenta machidoanca Aura care batea bolnavii si ii lega de pat fedeles si Porcusor le tinea perdeaua ,multi ani fericiti acolo cu Mazare si luatii toata averea la nemernici si dati la tineri casatoriti ai Constantei .
13
2
Macar mai vedem pedepse pentru aroganta si abuz. Treaba e sa inteleaga si altii ca tampeniile si infractiunile se platesc.
15
1
Prea putin,la cat a furat.....
26
2
Putea sa traiasca multi ani fericiti fara nici o problema . Numai ca au ales calea cea mai scurta , calea care iea dus spre perzanie .
19
0
Zelca e liber, mai citeste!!! Scrie cu suspendare
17
2
O mare victorie a justitiei - incarcerarea lui Costica Zelca. La cata avere a facut acest ospatar - sugator din conductele Conpet, chiar e ceva nemaipomenit condamnarea acestuia. Si sa speram ca vor veni multi ani pe langa cei 3, de la alte sentinte. Chiar merita cu prisosinta, la cat a furat cot la cot cu Paiatza si cu Porcul !
22
2
Ala cu summerland s.a dus la puscarie?
21
3
Cat timp familia suinei huzureste pe mormanul de bani jefuit de aceasta, pedepsele sunt praf in ochi.
29
2
EU PRESEDINTELE DE CACAT AL ROMANIEI ULTIMUL JEG DIN ACEASTA TARA VOI BAGA TOTI PESEDISTII IN PUSCARIE SI VREAU SA FIU PRESEDINTE PENTRU TOTDEAUNA.
8
35
Putin domnule, putin!!!! Se cerea macar dublu si confiscarea averilor!
29
4
oricum esti un cotet de om jegos
22
3
Asteptam ca toti,dar absolut toti cei ce au facut rau si fac rau tarii sa fie incarcerate,inclusiv cei din magistratura care i-au sprijinit sau ii sprijina.
27
1
Da porcul asta nu slabeste deloc, manca ghiudem cred.
23
3
ati vazut ? si cancerul in faza terminala se vindeca la puscarie .multi ani de tratament nicule .totusi mai sunt destui din gasca lor pe afara ,de ce ?
35
5
Dumnezeu le vede pe toate!
33
3
Caprele l-au mancat pe porcul betiv !!! Multa muie cu cacat si multi ani inainte ! Si cand te intorci, daca mai iesi, sa ne dai trotuarul de pe Eminescu inapoi hotule muist !!!
31
3
La multi ani! Sanatate sa ai sa poti duce pe picioare toti anii pe care instanta ti da astfel incat poate dupa ce iesi sa iti dai seama cat a costat schilodirea acestui oras in interesul tau si al slugilor tale!sa auzim de bine Nea Nicule. Si cand iesi sa te retragi in munti,stii matale unde,ca slava cerului ai ditamai domeniul construit din furt din avutul obstesc.moooeee pesde
41
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218