REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
23.3° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Nicușor Dan a anunțat că nu va candida la președinție

Nicușor Dan a anunțat că nu va candida la președinție

A.F. 10 iunie 2024 | 23:01 555

Nicușor Dan a anunțat luni seară că nu va candida la președinție și că singura lui preocupare în următorii patru ani este mandatul câștigat la Primăria București.

Nicusor Dan a anuntat ca nu va candida la presedintieNicușor Dan

„Nu candidez la președinție. În acest moment, tocmai am primit un mandat de 4 ani și pentru perioada următoare e singura mea preocupare”, a declarat Nicușor Dan.

Întrebat dacă îl va susține public pe Nicolae Ciucă la prezidențiale, primarul a răspuns: „Să vedem care-s toți candidații, discuția pe care o să o avem pe codul urbanismului și pe legea spațiilor verzi urbane cu fiecare dintre ei și după veți afla răspunsul”.

Primarul general reales al Capitalei a precizat și că nu revine în USR și că e important ca în timpul mandatului să fie echidistant de partidele care îl vor susține.

Despre o majoritate în timpul noului mandat, Nicușor Dan spune că: „Trebuie să așteptăm rezultatele finale, nu există încă acord politic, dar dacă punem împreună o să avem 27-28 dar nu știm cine o să fie 27 și cine 28. Eu sper ca asta să fie majoritatea cu care lucrez USR-PMP-FD-REPER și cu PNL am lucrat deja în mandatul ăsta și am lucrat foarte bine. Dacă vom avea nevoie de acel vot vom discuta cu celelalte partide, o să vedem. În orice caz urmează patru ani și câteva luni, nu e deloc productiv să existe un conflict între primar și Consiliu. Trebuie să fie niște atribuții date viceprimarilor din acea majoritate, care-s consilieri generali, deci o să fie o negociere de câteva săptămâni și odată ce am încheiat să ne vedem de drum. Am avut o experiență foarte bună trei și experiența acestui an”, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate acum nu, dar cupola il pregateste ptr viitoarele alegeri. e drept ca romanii prefera unul studii la zi. dar si iohanis. era cu meditatii la zi.
0
1
Chitac falsul amirau, e mai breaz?
2
0
Asta mai lipsea, vad ca mai sunt și alții mai tâmpiți decat ,constănțenii.
0
5
sa stiu cand vine apa calda si sa vina mai repede nu cine candideaza la prezidentiale
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018