REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Nicușor Dan, primarul Capitalei:

Nicușor Dan, primarul Capitalei:

Replica API 16 ianuarie 2021 | 00:00 1726

„Gabriela Firea acum e senator și cred că românii sunt curioși mai degrabă să afle ce-a făcut deja și ce vrea să facă ea pentru ei, din această funcție, dacă tot o plătesc. Cum a condus ea Capitala împotriva bucureștenilor am văzut cu toții, iar în continuare vedem că doamna Firea suferă de sindromul primarului închipuit și nu se poate desprinde de primăria pe care a gestionat-o atât de prost timp de patru ani”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i-am enumerat rezultatele pt ca te intrebai ce a faut in viata lui Pe linga profesie este un aparator al patrimoniului bucurestean opunindu-se mafiei imobiliare care praduia edificii si parcuri in capitala sub obladuirea firutzei si pmb Nu inteleg inversunarea impotriva lui atita timp cind nici nu a inceput bine treaba Asteptati si abia dupa unu doi ani se vad roadele Poate da poate nu ! rabdare si incredere Acum e bine ca scoate la iveala jaful facut de firea - psd si este negru pe alb Mai nou treaba cu bancile 5000 lei bucata Asta e doar o felie dar de ajuns sa te lamureasca
1
0
ok fie si ca tine dar ce are poola cu prefectura?? daca esti matematician bun nu inseamna ca esti si bun primar insa ma indoiesc de rezultatele astuia la ce spui tu atata timp cat a intrat in politica!!!
0
1
doua medalii de aur la olimpiade internationale de matematica si ecole normale superior grandes ecoles Paris si master Universitatea Paris si docorat in matematica Universitatea Paris si director fondator al scolii normale superioare bucuresti model francez Vad hoarda psd ista semianalfabeta ca se intrec in injuraturi mocanesti E clar ca nu sint obisnuiti cu oamenii cu adevarat destepti Sint ingroziti de ei Prostia psd ista se confirma zilnic Ei prefera prostimea lor proletara de plagiatori Oftica este ca asta a inceput sa scoata la iveala hotiile firutei si a mafiei psd
4
1
Constanta e fericita ca nu-l are ca primar pe individul asta. Nu ca la noi e ceva super,insa acolo in Bucuresti,moaca aia este sprijinita si de hastag rezistii,de hoardele alea sulfuroase din guvern,deci bucurestenii chiar nu au cum sa mai scape de boala aia de om.
2
2
Auzi ma labarule, dar tu cum mortii ma-ti de bijnitar imputit conduci ma? De fapt cu ce mortii ma-ti te lauzi tu in viata ta de kkt de pana acum? Cu faptul ca aduceai blugi din turcia? Mars in gura ma-ti de neterminat
4
5
Ce fata de primar de comuna are circarul asta! Habar n-are pe ce lume traieste!
10
9
forta psd,muie pnl si usr
12
9
la pesedei si baga-i la parnaie nicusoare !!! Ai treaba multa !!!
9
14
Mai ariciule ,cand teai angajat sa devii primarul capitalei aveai alta viziune,atata timp cat sunteti incapabili pentru o functie,lasatii pe altii sa munceasca,de plingeri sivaicareli suntem satui,tot dam vina pe cei ce au trecut pe acolo,dar ai stiut situatia dela inceput,daca nu ereai in stare sa remediezi ceva,de ai mai incurcat lucrurile,doar sa pui mana pe ciolan.???
13
9
Nume predestinat,femeia vipera,mahalagioaca Bucurestiului.Dezgustatoarea fiinta numai in PSD isi putea gasi destinul.
9
11
Sa vedem ce faci tu adormitulee !
12
9
My name is BAMBILICI.
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108