REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Nicușor Dan vorbește despre o candidatură la alegerile prezidențiale peste 5 ani

Nicușor Dan vorbește despre o candidatură la alegerile prezidențiale peste 5 ani

Virgil STOIAN 8 mai 2024 | 00:00 631

Primarul general Nicuşor Dan susţine că ”nici vorbă” să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an.

Nicusor Dan vorbeste despre o candidatura la alegerile prezidentiale peste 5 ani

”Eu sunt preocupat de Bucureşti de mulţi ani. Am început nişte lucruri pe Bucureşti, abia am trasat nişte direcţii. Nu!”, a spus Nicuşor Dan la Prima TV.

Întrebat ce ar răspunde dacă dacă USR sau PNL i-ar cere să candideze pentru Cotroceni, Nicuşor Dan a răspuns: ”Nu!”.

De asemenea, chestionat în privința unei candidaturi peste 5 ani pentru funcţia de preşedinte al România, Nicuşor Dan a răspuns: ”Nu ştiu ce o să fie atunci”.

Nicușor Dan vrea mai multe mandate la cârma Bucureștiului

Primarul Capitalei susţine că mai are nevoie de încă un mandat pentru a îmbunătăţi partea funcţională a oraşului şi de încă două mandate pentru partea estetică.

”Ca să reglăm cât de cât problema traficului sau căldura şi apa caldă, încă un mandat. Pe funcţional, încă un mandat. Pe cum arată - publicitate stradală, faţadele clădirilor, chestiuni subtile - două mandate”, a precizat Nicuşor Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OK,e colosal! Asta da presedinte! Cu asta Romania va castiga toate premiile la ce este mai de rahat. De el avem nevoie. Si Ciolos ? Nu se poate ca Monica Macovei,Kovesi,Ciolos,aceste stele ale inteligentei,umanitatii si integritatii sa fie ignorate de genialul matematician .Sa faca o suma cu ei si chiar daca undeva rezultatul este cu minus sau zero,nu conteaza! Ridicam la patrat,la cub,facem ceva ideologic si romanii vor vota ce li se pune pe tava ,ca si pana acum.
0
0
Înțeleg ura, înțeleg nemulțumirile dar cum poți sa blestemi practic este un blestem acel legat de moartea copiilor, copii sunt nevinovați, sunt sinceri sunt liantul unei familii și practic este cea m ai mare bucurie pe care ți o poate oferii viata. Dacă ai ceva cu părinții acestora, lupta tecu ei, fa abstracție de copii. Copii tai sunt pe aceiași treapta cu toți copii. CLAR?
1
0
S-au activar slugile corupte ale PSD in comentarii! Sa imi bag pl in masa voastra de paste si in rasa voastra iar toti cei care ati furat si un leu de la Bugetul Constantei sa va moara copii in chin si in camcer de PSDisti Corupti si imputiti! Moarte sa va ia pe toti!
2
1
Multă mooie hastagist limbiist
1
4
niste kkkt la lins pentru postacul pesedeu de sub mine !!!
7
2
Un control psihiatric si niste injectii cu ser fin de la biofarm ca sa-l linisteasca
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468