REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicuşor de la CJC, trimis din nou în judecată: şi-ar fi făcut reclamă din bani publici

Nicuşor de la CJC, trimis din nou în judecată: şi-ar fi făcut reclamă din bani publici

Replica API 18 mai 2018 | 00:00 420

Nicuşor Constantinescu

Veşti proaste pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Aflat în executarea unei pedepse privativă de libertate, el a fost trimis în judecată, din nou, de procurorii DNA Constanţa, joi, 17 mai, într-un nou dosar deschis pe numele său. Şi de această dată, Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre unele infracţiuni din perioada 2009 – 2010, în legătură cu încheierea unor contracte „ocolind” procedurile legale cu privire la organizarea licitaţiilor. Mai exact, Constantinescu, în calitate de preşedinte şi reprezentant al CJC, ar fi încheiat contracte de publicitate, plătite din bugetul instituţiei, deci din bani publici, cu un trust media la care era acţionar. Cauza a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa.

Reamintim că Nicuşor Constantinescu are mai multe dosare în curs de derulare, iar recent, acesta a primit, în primă instanţă, o condamnare de 8 ani de închisoare pentru finanţarea ilegală a fundaţiilor Thalia – Fantasio, în timp ce într-un alt dosar, acesta a fost achitat definitiv.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt machedonii,la egalitate in clasamentul de infractori cu tiganii.datorita lor am ajuns Zanzibarul Europei,toti turistii mai educati merg cel putin in Bulgaria si macar de 2 ori pe an.Cei mai cu dare de mana aleg Grecia,Croatia,Italia,Muntenegru,etc.Acesti marlani unii ditre ei la prima generatie incaltata cu pantofi au distrus litoralul romanesc si au transformat Mamaia in cartier de interlopi sub obladuirea porcului si a pastaii.
0
0
Constanta e condusa de romani romanes . Ti ai dreaq de venetici din moldo. Huo hoti mincinosi si koorve
1
0
Constanta a ajuns sa fie condusa de catre machidoni si tigani
3
1
Adi be nicu porkler pe poarta alba
1
0
M---ie psd si pachetarilor muie la porcusor Nicusor
4
0
De viitorul lui, o sa putrezeasca in puscarie. Aviditatea dupa bani si putere pe care acest personaj o are, depaseste orice limita. Daca stia sa se opreasca la momentul potrivit, poate era cu Mazare, in Madagascar!
3
1
cand o sa ajungeti cu ancheta si la Husein Ozghen? porcul asta e doar interpusul, sacalii cei mari sunt dincolo de el. Silozul Magura si miile de hectare ale cui sunt de fapt?
4
0
eliberatil!!! este bolnav!!! are cancer!!!! ce justitie este asta??? omul bolnav sal tineti in puscarie!! am eu grija de el aici in Madagascar. Si eu am Diabet la pula...ma doare in pula de voi.
7
1
saracul are cancer
0
7
Se pare ca suina a devenit prostul grupului, fiind singurul care asuda abundent in penitenciar. Veleitatile de mahalagioaica manifestate in instanta se pare ca nu au functionat.
10
0
Javre ordinare. Au distrus acest judet, el, Mazare&Co.
12
1
Contracte,,ocolind''procedurile legale cu privire la licitatiile publice,contracte directe se dau cu dedicatie si la primaria Costinesti catre firma fratilor BALAN ALEXANDRU si BALAN VIRGIL prin firma SC,VIRALEX COMPLEX 2015 SRL.Firma in care primarul Cristea Traian investeste foarte multi bani publici ignorand legile ,mergand pe premiza ,,lasa ma ca merge asa''!DNA trezirea la unii le faceti prea multe dosare ,iar pe altii gen Cristea il sfidati.
3
0
Nicusor de la poarta alba, nu de la cjc
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108