REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Nikolaos Papadopoulos este achitat de toate acuzațiile

Nikolaos Papadopoulos este achitat de toate acuzațiile

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 3344

Nikolaos Papadopoulos a fost împreună cu Adriana Bahmuțeanu, iar după despărțire, această a cerut un ordin de protecție de la Judecătoria Sectorului 5 București. Vedeta TV susține că fostul iubit ar fi agresat-o. Nikolaos Papadopoulos a făcut mai multe declarații pentru ziarul Replica. De asemenea, avocatul Cristian Bala, își susține clientul. După pierderea procesului, Bahmu are de plătit cheltuieli de judecată în valoare de 1500 de lei.

Ce spune avocatul lui Papadopoulos

Avocatul Cristian Bala își susține clientul spunând că acesta nu a făcut nimic din lucrurile pe care le prezintă Adriana Bahmuțeanu, drept dovadă, nu a primit ordinul de protecție: “Doamna Bahmuțeanu nu are nimic la mână. Au fost audiați martori și s-a demonstrat că nu a fost săvârșită nici o agresiune. În toată această poveste este vorba doar de niște bani pe care doamna Bahmuțeanu i-a împrumutat de la clientul meu, iar el i-a cerut banii înapoi, având în vedere că nu mai sunt împreună.”

Între cei doi s-au încins spiritele după ce au ieșit din sala de judecată, dar Cristian Bala a declarat că nu a fost nimic de care să ne facem griji. Toate acțiunile celor doi au fost din cauza unei sume de bani, pe care avocatul lui Papadopoulos nu și-a dorit să o facă publică.

Ce sumă trebuie să plătească Bahmuțeanu

După procesul în care s-a decis până la urmă că Nikolaos Papadopoulos nu a săvârșit nici un fel de agresiune asupra Adrianei Bahmuțeanu, aceasta din urmă, are de plătit 1500 de lei, cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocațial, fostului ei iubit.

“Este suma solicitată cu titlu de cheltuieli la acel termen de judecată. Instanța a admis cheltuielile iar doamna Bahmuțeanu a fost obligată să plătească, pentru că a pierdut procesul.”, a precizat Cristian Bala.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ze de desfundat chiuvete
0
0
Dameza specializat pe hadi
0
0
Cum se foteau cocosatol cu umflata? Manevra de bagabela, ia bani imprumut, si cand se apropie scadenta , strigq viol! Oricum, f**a esuata, are fetish pentru persoane cu nevoi speciale. Sa fie de capul ei!
0
0
Cuiplmiipasa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212