REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

NN Group confirmă că vrea să cumpere unele active din Europa ale MetLife

NN Group confirmă că vrea să cumpere unele active din Europa ale MetLife

Replica API 30 iunie 2021 | 00:00 548

Grupul olandez de asigurări NN Group NV a confirmat oficial că poartă discuţii pentru preluarea unei părţi din activele europene ale rivalului american MetLife Inc., precizând că aceste discuţii fac parte din strategia sa de a-şi consolida poziţia de lider pe pieţele cu potenţial atractiv de creştere, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Sursa foto: www.nn-group.com

Într-un comunicat de presă, publicat duminică, NN Group a subliniat că va oferi noi informaţii cu privire la oferta sa "dacă şi atunci când va fi nevoie".

Anterior, Bloomberg a dezvăluit că NN Group NV poartă discuţii pentru preluarea unei părţi din activele europene ale rivalului american MetLife Inc. pentru aproximativ 740 milioane de dolari. Potrivit unor surse din apropierea discuţiilor, un acord cu privire la subsidiarele MetLife din Grecia şi Polonia ar putea fi anunţat chiar în cursul acestei săptămâni. Cu toate acestea nu a fost luată încă o decizie definitivă, existând posibilitatea ca discuţiile să eşueze sau să apară noi ofertanţi, au adăugat sursele.

NN este o companie de asigurări şi managementul investiţiilor, activă în peste 18 ţări, cu o puternică prezenţă în Europa şi în Japonia. Grupul NN din România include activităţile NN Asigurări de Viaţă şi NN Pensii, companii lider pe pieţele de profil, şi NN Investment Partners, numărul patru în topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale pe plan local.

MetLife este una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. 2,5 milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272