REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

NOI AUTOBUZE ISUZU pe traseele RATC din Constanța

NOI AUTOBUZE ISUZU pe traseele RATC din Constanța

Replica API 31 ianuarie 2019 | 03:22 1389

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că introduce în circulație cel de al treilea lot de autobuze Isuzu. Astfel, până la sfârșitul săptămânii, numărul autobuzelor noi, introduse în trafic, se va ridica la 60.

Conform graficului de livrări, pe măsură ce noile autobuze vor fi recepţionate, vor fi introduse în circulaţie, până la jumătatea acestui an.

Noua bază de transport în comun creează toate condiţiile necesare deplasării constănţenilor în condiţii de siguranţă, confort şi timp bine definit între staţii.

Autobuzele beneficiază de următoarele dotări de ultimă generație: acces facil prin sistemul cu podea coborâtă; rampe pentru persoanele cu dizabilități; sisteme de climatizare și dispersie odorizant; opt camere de luat vederi-6 la interior și 2 la exterior; sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor; sistem audio-video pentru informarea pasagerilor: panouri cu led exterioare față/ lateral/ spate/, panou interior, 2 monitoare de 21.5; sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V-1A; capabilitate Fleet Management.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ehe in Germania a fost dezvelit cel mai bun autobuz electric german mult mai economic si hybrid german Mercedes benz E-citaro am vazut pozele cu acest autobuz electric interiorul si scaunele sunt mai inalte si are spatiu mare in comparatie decat bazaconia asta japoneza ciudata cu fata unui extraterestru ozn sper sincer la primavara cand va sosi autobuzele electrice panan la jumatatea lunii viitoare sper sai vina mintea la cap ca prostavanul asta de primar sa anuleze celalalte 44 de autobuze
1
0
am mai aflat din oznuri dastea japoneze Isuzu City-Port ca exista si o versiune lunga articulata numita tot asa dar altfel:Isuzu Citiport 18 cu burduf aa acestea nu a fost aduse in Romania mai bine sa nu le aduca deloc yuck
1
0
Cand in alte orase se aduc autobuze electrice,la Constanta se considera o mare realizare autobuze cu motoare diesel.
1
2
bulevardele din constanta nu ar suporta linii de tranvai , amintiti-va cate accidente si cati morti au fost cu tranvaiele sau pe refugii . Doar un cretin doreste ca pe lapusneanu sa ramana o singura banda .
2
1
ca sa fiu sincer nu imi plac deloc oznurile astea gri japoneze zici ca sunt venite pe alta planeta ba frate daca tot adauga astea de ce dracului nu schimba scrisul ala gri de extraterestru in galben cum este la maz nu imi place gri scris ca ma infurie si ma sperie si in primul rand astea ar trebui sa fie vopsite in culori asemanatoare cu cele de pe autobuzele maz
1
7
Sunt autobuze , pentru tari normale . Singura chestie , putin negativa , este legat de faptu , ca autobuzele noi sunt mult mai micute si se umplu , extrem de repede . Sunt proiectate pentru tari , unde 4-5 merg in picioare si restu pe scaune .
9
1
Idiotule ideea cu transportul in comun e ca iti lasi masina acasa si il folosesti. Nu baga nimeni tramvaie sa mearga goale si tu sa mergi in continuare cu masina. Daca s-ar baga tramvaie si ar baga parcare cu plata in tot orasul ca in tarile civilizate si ar fi si de vreo 2-3 ori mai scumpa cum e normal , te as vedea in tramvai zilnic
8
1
tramvai...umpli orasul de linii mainisile se vor face praf la directie si o nebunie de trafic ca in Bucuresti etc troleibuze...trasee fixe stalpi si fire aiurea
4
2
In curind incepe episodul doi. Cu limuzite trase de cravata. Deja am pregatit doi boi sa traga la carutele turcesti. Se numesc fagabou si firicica.
1
3
se vede progresul comparand tara din care s-a facuta achizitia. Belarus fata de Turcia. A patruns tehnologia si la noi! Totusi ce aveau rau tramvaiele si troleibuzele? Poluau prea tare mediul?
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108