REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
10.3° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Noi detalii despre cazul tânărului polițist din Cumpăna, care a fost găsit mort

Noi detalii despre cazul tânărului polițist din Cumpăna, care a fost găsit mort

Ana Maria LIPAN 1 decembrie 2023 | 09:26 5993

Apar noi detalii în cazul tânărului polițist din cadrul IPJ Constanța, care s-a sinucis, împușcându-se în cap cu arma din dotare. Trupul bărbatul în vârstă de doar 22 de ani a fost găsit de colegii, într-o autospecială, pe câmp, în comuna Cumpăna. Problemele financiare ar fi fost unul dintre motivele care l-au împins să își ia viața. 

Noi detalii despre cazul tanarului politist din Cumpana, care a fost gasit mortfoto cu rol ilustrativ

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a transmis că a fost sesizat, la data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.  În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Polițistul se angajase în luna aprilie a acestui an, imediat după absolvirea cursurile Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, și provenea din Vâlcea. Lucra la postul de poliție din Cumpăna, comuna în care și locuia. 

Pe 30 noiembrie a.c., ar fi venit mai devreme la muncă, de unde ar luat o citație, ca pretext pentru a putea ieși pe teren. Acesta s-ar fi deplasat apoi, cu o autospecială a Inspectoratului, pe un câmp, unde ar fi folosit arma din dotare pentru a se sinucide. Colegii care l-au găsit au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii, întrucât portierele erau blocate. Potrivit surselor Europol, tânărul s-ar fi confruntat cu probleme financiare. Numele său era Remus Stângă și trecuse recent printr-o serie de testări, inclusiv cea psihologică, înainte de a fi încadrat.

Noi detalii despre cazul tanarului politist din Cumpana, care a fost gasit mortPurtătorul de cuvânt al IPJ Constanța  - Olimpia Ceară

Ce spun reprezentanții ISU

Militarii din cadrul ISU au fost solicitați să intervină, după descoperirea acestuia. 

"Seara trecută am fost solicitați, prin apel unic la 112, să intervenim în localitatea Cumpăna, la o persoană inconștientă. La fața locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la locul intervenției, colegii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care suferise o plagă prin împușcare. Din păcate, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fără a se mai efectua protocolul de resuscitare, la indicațiile medicilor.", a declarat locotenent Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

 

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tactu folosea Durex acum erau mai putini p****i pe lumea asta
1
0
Scupra in Spania se pupa cu bărbați fără Rușine pe bulevard rusinee !
3
1
un tantalau mai puțin,dar au mai rămas multi!
1
3
Dar de ce spuneți asa de hoțul Scupra că este homosexual???....chiar asa sa fie..adevarat??după mers și gesturi este posibil sa aveți dreptate...și gurile rele mai vorbesc prin oraș, ca acum câțiva ani de zile în spania a fost prins cu iubitul în cameră??....deci.,ce înseamnă asta??...trageți voi concluziile singuri
4
1
Sate pupe in c*r Mihai Scupra hoțul homosexual
3
1
Bai da ce se sinucid politistii astia din fel si fel de motive inventate. Incep să cred că politia este altă mafie. Nu mai are nimeni incredere in voi. Umbla interlopii prin țară ca modele pentru generatile viitoare
8
6
Pentru "dupa",testele psihologice care sunt obligatorii in institutziile militarizate ale statului sunt pentru ca acolo fiecare sa execute ordinul fara comentarii,daca cineva spune adevarurile ascunse din institutziile astea este catalogat imediat inapt din punct de vedere psihic,pai nu a spus intrun interviu colonelul Dogaru ca sau cheltuit zeci de miliarde de euro pentru mecanizarea armatei dar ei au mashini vechi de peste 40 de ani si cand a fost intrebat:" bine domnule colonel dar unde sunt bani?"Dogaru a raspuns:"unde sunt bani doamna ?caci cum shtizi dumneavoastra asha shtiu si eu",adica s-a furat in institutziiile astea militarizate ale statului de te sperii si se fura in continuate pentru ca pe ashtia nu ii controleaza nimeni.
9
1
Păcănele!!
7
6
Mai terminati cu comentariile rautacioase, va vad eu cum sclavuiti pana la 65 de ani , va clantane oasele prin birouri. Noi politistii la 45 de ani iesim…
10
12
Dupa fiecare sinucidere , aud mereu ca politistu ( a ) a trecut de curand testul psihologic . Am trecut prin viata asta printr-o multime de probleme . Probleme care au tinut ani de zile . Nu m-am apucat sa consum alcool sau sa ma droghez cum tot ii aud pe uni ca se scuza . Cred ca cine nu-l are pe Dumnezeu , nu are nimic . Doar Dumnezeu ne poate ajuta sa depasim toate neplacerile vieti . Atunci cand va este cel mai greu , ridicati ochii la cer si rugativa cu putere .
27
0
Urmează Piki..să se sinucidă.. O să rămână iubitele lui singure...Scupra,Tocia,Sarafu ,Done,..toți care i-au simțit bilele și sau îndrăgostit de ele și el..
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389