REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Noi discuții privind înființarea unui centru sanitar în Năvodari

Noi discuții privind înființarea unui centru sanitar în Năvodari

Replica API 10 februarie 2017 | 00:00 363

Pași mici, dar sigur pentru înființarea unui centru sanitar în Năvodari! Astfel, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, s-a întâlnit astăzi, 9 februarie a.c., cu reprezentanți ai Primăriei Năvodari și ai Spitalului Județean Constanța privind etapele necesare pentru demararea investiției. "Înființarea unui centru sanitar multifuncțional în orașul Năvodari este, din punctul meu de vedere, un proiect viabil. Astăzi, am avut o nouă întâlnire de lucru cu colegii mei din Consiliul Județean, cu reprezentații primăriei Năvodari precum și cu conducerea Spitalului Județean Constanța. Am analizat care sunt variantele pe care le avem la dispoziție pentru a demara investițiile. Potrivit legislației, procedurile necesare implementării acestei solușii sunt destul de ample. Centrul multifuncțional din Năvodari ar urma să funcționeze ca o unitate de tratament ambulatoriu și ar fi specializat pe medicina internă, cardiologie, pediatrie, chirurgie și obstetrică-ginecologie", a transmis președintele CJC. Amintim că în luna septembrie a anului trecut conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa venea cu o propunere îndrăzneaţă, discutată cu administraţia publică locală din Năvodari: înfiinţarea unui centru de primiri urgenţe sau de permanenţă, asemănător celui ce la Băneasa. „Oraşul Năvodari ar merita o astfel de unitate. Este un oraş mare, care s-a dezvoltat, a cărei populaţie a crescut de la 38-39 de mii la 42 de mii, plus ce se adaugă în sezonul estival. Un centru ar degreva şi Spitalul Judeţean Constanţa de anumite urgenţe”, declara dr. Cătălin Grasa, managerul SCJU.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai dreptate daria era medic o data.acum ii psd-ist si meneger si in cons de admin la col medicilor in cta.ii peste tot posibil sa aiba famile numeroasa care se intretine greu.s-au de ce nu ii doar execrabil si is seeec.
0
0
nu-l vad in foto pe frumosul partidului moruzi!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272