REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Noi locuri de PARCARE în CURS de AMENAJARE pe strada BADEA CÎRȚAN

Noi locuri de PARCARE în CURS de AMENAJARE pe strada BADEA CÎRȚAN

Replica API 23 februarie 2021 | 23:56 2088

Lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale avansează în ritm susținut. Pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești și Onești se reamenajează trotuarele pe tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se amplasează borduri noi, întrucât condițiile meteorologice sunt favorabile producerii de beton.

De marți, 23 februarie, lucrările de recondiționare a traseelor pietonale cuprind și strada Dragoslavele, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

De asemenea, continuă procesul de consolidare și modernizare a scărilor de acces către plaja Modern. În zona situată la capătul străzii Ștefan cel Mare, se montează rigole care vor asigura drenajul apelor pluviale.

Pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr. 9, suprafața pietonală decopertată este reabilitată prin montarea pavelelor.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Badea Cârțan. Infrastructura trotuarelor este consolidată prin montarea bordurilor noi.

Pentru siguranța participanților la trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca va mai ramane putina piatra si ceva borduri, pote veniti si in cartierul Inel 2, pe str Cutezatori, str Bravilor, sa ne amenajati si noua cateva parcari, nu doar in Faleza Nord. Ori din cauza smecherilor care locuiesc in zona, gen felicia ovanezian si ion stelian trebuie sa prestati cu prioritate strazi si parcuri ?
1
0
este haos. cand se iau masuri de rezolvarea a parcarilor. sunt doua sensuri de mers. iar daca vrei sa parchezi, la ora de varf, blochezi un sens de mers. pentru asta v-am votata. sa rezolvati si cu parcarile. spatiu este slava domnului, pe ambele trotuare. dar popicii diminueaza aceste locuri
3
0
Hai Confort urban cu bordurile !!!! Montati si in mijlocul strazilor, dirijati-ne prin borduri. Politia rutiera e de acord?
3
4
Acu' cativa ani am asistat la constructia unei parcari supraetajate pe tructura metalica. Construirea parcarii nu a durat mai mult de 30 de zile. Dar asta s-a intamplat in Germania, unde primarul respectivului oras, nu considera TRAVALIU un santier organizat, precum a declarat zilele trecute. La el, sa construiasca o parcare etajata e deranj mare. Dar ca, toti ciobanii construiesc blocuri, nu e deranj.
7
3
Te votez dom primar numai pentru parcarea asta uriasa care se intinde intre Tulcea si Badea Cartan. Daca mai largeste putin Stefanita voda votez de doua ori
6
0
cate locuri sunt acolo???10-15??? baaaa handicapatilor,avem nevoie de mii!!!!
6
8
Sunt strazile unde sta doamna city manager ovanesian. Asa e in corea de nord. E important unde sta sefu sa fie toate bune.
12
3
ptiuuuu...citeam ''noi locuri de joaca"...::ce-am ajuns ! bune si alea. dar copiii astia unde se maijoaca ?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108