REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

NOI MĂSURI pe PLAJĂ și în APĂ: Doar soții și copiii mai sunt exceptați de la distanțare

NOI MĂSURI pe PLAJĂ și în APĂ: Doar soții și copiii mai sunt exceptați de la distanțare

Replica API 29 iulie 2020 | 11:50 3592

Comitetul Național pentru Situații de Urgență anunță noi măsuri pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Doar soții și copiii vor fi exceptați de la distanțarea de pe plajă. „Pentru plaje, distanța mai mică de 2 metri între persoane/șezlonguri este permisă numai pentru soți și copii însoțiți de adulți (părinți, bunici)”, se arată într-o hotărâre a CNSU.

Măsura va fi valabilă de la 1 august.

Responsabili de aplicarea acestor măsuri vor fi autoritățile locale și administratorii plajelor. Vor fi făcute și controale, a mai spus ministrul. „Regula este și în apă, rămâne doar să o respectăm”, a spus Tătaru la Digi24.

Tătaru a spus că perioada în care vor fi impuse măsurile „depinde de evoluție” și că propunerile CNSU vor fi adaptate de fiecare comitet județean pentru situații de urgență acolo unde există focare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MI SE SCOALA PULA POT SA O BAG LA ALTA
0
0
Apa, suc, sandvis, bani pentru sezlonguri, lopatele, galetuse, colac, prosop, palarie, certificate de nastere, certificat de casatorie,papuci, martorii de la nunta, poze cu mire mireasa , rezultate ecografie....
7
0
Sa aveti grija in mare apa fura valu trage persoane la inec in larg grija nu distanta pe valuri valurile mai sunt si sub apa
0
1
Pe bune?! Adica nu mai am voie cu amanta la mare!?
11
0
inchideti litoralu
6
10
cum verifica ca sint soti si bunici, vor cara pe plaja certificate de casatorie si de nastere? ce vor face cuplurile cu copii in care parintii biologici nu sint casatoriti? ce vor face in cazul in care unul dintre parintii divortati vine cu copilul insotit de un alt partener cu care este casatorit, aduce si hotaririle de divort ci actele de custodie asupra copilului? chiar sint atit de imbecili?
17
0
Mai bine intra litiralul in carantina.Nu murea nimeni daca nu mergea un an pe litoral.Mai important e sa invingem virusul, sa inceapa scolile si sa intram in normal.
15
7
In apa nu conteaza? Inca exista parareri ca virusu se dilueaza in apa, ca sa nu se strice afacerile cu marele turism. Acolo unde unii se urineaza scuipa si sufla tocmai mucii in apa nu e pericol, doar in aer zic unii chiar medici. Oricum nu ma prindeti la plaja anul asta, in cloaca asta.
14
4
Deci daca esti cu prietena sau prietenul trebuie sa iei distanta! Oare cum dracu' le caca mintea astora numai tampenii de genul asta?
40
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272