REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Noi probleme pentru Simona Halep. Sportiva nu poate juca pentru România în meciul cu Ucraina

Noi probleme pentru Simona Halep. Sportiva nu poate juca pentru România în meciul cu Ucraina

Virgil STOIAN 31 martie 2024 | 00:00 1734

Simona Halep făcea parte din echipa României pentru întâlnirea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, dar Federația Română de Tenis a anunțat că fosta lideră WTA nu va fi prezentă la confruntarea din barajul pentru turneul final.

Noi probleme pentru Simona Halep. Sportiva nu poate juca pentru Romania in meciul cu Ucraina

Simona Halep s-a retras din echipa României pentru Billie Jean King Cup: „Motive medicale”

FRT a precizat că dubla campioană de Grand Slam nu poate ajuta echipa României din cauza unor probleme medicale.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei! Însănătoșire rapidă, Simona Halep” - Federația Română de Tenis.

Halep nu a mai jucat pentru România după înfrângerea suferită în semifinale împotriva Franței, scor 3-2, pe 21 aprilie 2019.

Simona a reprezentat România în 25 de meciuri de simplu (20 victorii - 5 înfrângeri) și 7 de dublu (2-5).

De știut:

    Confruntarea dintre România și Ucraina va avea loc în Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgură, pe 12 și 13 aprilie.

    Câștigătoarea se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, iar învinsa va disputa un baraj de menținere în Grupa Mondială.

    Potrivit site-ului oficial al competiției Billie Jean King Cup, Tecău le-a mai convocat pentru meciul cu Ucraina pe Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (82 WTA), Anca Todoni (226 WTA) și Mara Gae (1053 WTA).

    Din echipa Ucrainei vor face parte Elina Svitolina (17 WTA), Lesia Tsurenko (40 WTA), Yuliia Starodubtseva (137 WTA), Lyudmila Kichenok (28 WTA la dublu) și Nadiia Kichenok (54 WTA la dublu).

    În play-off-ul pentru Grupa Mondială, România a învins Serbia (4-0), iar Ucraina a trecut de Olanda (3-1).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se duce numai la Turner unde este cașcaval,de-ăștia mici ,olimpiade,are dureri,este mare scula
5
0
O așteaptă turnee la Săraiu,Baia si Cogealacu.
5
0
oaia asta ne indemna sa ne vaccinam, bag seama ca doar pe noi ca ea nu s a vaccinat la modul cum e dispusa la efort fizic pe terenul de tenis. Pentru reclama aia la vaccin tranta asta a incasat bani iar altii s au nenoricit pe ei si copiii lor
7
0
fata asta trebuia sa stea cateva luni retrasa dupa decizia tas , sa se antreneze si sa mearga la turnee mai putin importante . lumea buna a jucatoarelor o ignora , si a dat seama la miami , iar cu nationala era clar ca nu va participa , svitolina nu e badosa .....i a fost frica .
7
0
Doar nu credeati c-o sa joace pentru Romania! Si-a dat casul (arama) pe fata!
10
3
Bai Stere ti-ai facut fata de ras prin tot orasul...
10
2
Cine plm e Gușă de îl prezentați? Trebuie sa ne rugam de el sa candideze? Mai davă-n plm cu jegurile voastre de articole.
9
1
ee espirata fata, nu mai duce
11
2
Pentru bani, a îndemnat lumea la Vaccinare, prin reclamă la Așa ceva. Mizerie.
13
6
S.H.ishi dorea sa mearga la olimpiada dasta prezentza in echipa de tenis a Romaniei era importanta pentru ea,dar cum sportivi prinshi dopatzi nu au voie sa participe la jocurile olimpice pe Simona Halep nu o mai intereseaza natzionala de tenis pentru ca ei i s-a redus pedeapsa la T.A.S.nu s-a spus niciodata ca nu s-a dopat,deci acuma este clar cum sta treaba,la Simona totul e pe interes daca are ceva de cashtigat joaca daca nu atunci nu,asha ca mai incet cu frazele de genul:"romanca noastra care ne-a facut mandri ca suntem romani"sau altele de genul asta.
17
2
Are de recuperat bani. Și chiar dacă a intrat pe recuperare, tot se oftică ca n-a produs bani în perioada asta. Nu îi mai ajunge, așa sunt ăștia cu rasa lor.
14
3
Păi așa a făcut întotdeauna fomista asta de bani, apoi s-a supărat ca a fost numită Gabi Szabo să reprezinte r*mânia. Dar ea preferase atunci să se ducă în Canada și să joace pe bani. Asta printre reclame la deodorante, săpunuri, tigăi. Și să nu se uite ca penală asta boccie a îndemnat lumea să se vaccineze. De ce nu răspund penal javrele astea?! Ca așa se pusese problema. Iar apare peste tot acum, dopată nenorocita. Nu mai scăpăm, dracului, de tine, impostoare. Faceți-vă miliardele voi, m********i, în liniște, măcar să nu vă mai vedem, evazioniștilor. Dar ieșiți și ca păduchii în fața, să vă vadă lumea ca așa e la voi, fală.
19
6
Iat s sparut OAYE BEZMETYKA cu MUYANU TAU CE MUFARYNA AI DA FYRMA!!!
9
3
Nimic nou! Un caracter abject.
14
2
Nu este prima data cand face asa ceva...banii conteaza
18
2
Si ce e nou in asta? Ea e makedoanca nu romanca.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272