REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Noi promisiuni legate de Casa Soarelui!

Noi promisiuni legate de Casa Soarelui!

Replica API 13 aprilie 2018 | 16:29 472

Surse din cadrul Ministerului Sănătății anunță că proiectul legat de trecerea din subordinea ministerului menționat în patrimoniul Consiliului Județean Constanța a clădirii în care a funcționat Casa Soarelui ar putea intra pe ordinea de zi a Guvernului în 1-2 săptămâni. Aceleași surse precizează faptul că toate actele și avizele au fost semnate, iar în cursul zilei de vineri, 13 aprilie, proiectul ar fi fost semnat.

Rămâne de văzut dacă proiectul se va afla pe agenda Guvernului așa cum promit reprezentanții acestuia, ținând cont că au trecut câteva săptămâni de la data respectivă. Pe 27 martie, președintele CJC era sigur că proiectul urma să fie inclus pe ordinea de zi a Executivului înainte de Paște, dar se pare că avizele nu au ajuns în timp util, abia acum fiind toate documentele gata. „Ați atins un punct sensibil, foarte sensibil. De la Constanța, ne-am dorit ca lucrurile să se miște mult mai repede. Am avut săptămâna trecută o întâlnire, pentru că între timp s-a schimbat ministrul, cu doamna Pintea și o discuție cu directorii din Ministerul Sănătății. S-a dorit grăbirea acelei hotărâri. Mai trebuiau trimise niște documente de la DSP Constanța. S-au trimis și acelea, urmând ca zilele acestea să se ia avizul de la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Justiției și Ministerul Finanțelor și cred că ori săptămâna aceasta ori săptămâna viitoare se emite hotărârea de guvern prin care va fi cedată această clădire către Consiliul Județean, iar noi o vom ceda la rândul nostru către Spitalul Județean pentru a face tratamentele paleative. Sunt cuprinse și cheltuielile în buget, dacă va fi nevoie de fonduri suplimentare, o să solicit votul consilierilor județeni pentru a aduce o modificare bugetului și pentru a suplimenta aceste sume”, a declarat Horia Marius Țuțuianu, pe data de 27 martie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367