REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Noi reguli de circulație, pe o porțiune a bulevardului Tomis 

Noi reguli de circulație, pe o porțiune a bulevardului Tomis 

A.F. 22 noiembrie 2023 | 22:40 1682

Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța se află de miercuri, 22 noiembrie, în dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța este situat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev. De asemenea, a fost redusă limita de viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră.

Noi reguli de circulatie, pe o portiune a bulevardului Tomis 

„Modificările au fost necesare întrucât acest sector de drum a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța.

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a încadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local.

Primăria Municipiului Constanța prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș. Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“,  au informat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De aia merge treaba asa n Constanta.. Ca exista dobit oci ca Luca care cica ei nu respecta indicatiile semnelor de circulatie..
0
1
Tu nu te ghidezi nici dupa benzile de circulatie.. Oh Stai, nu avem benzi de circulatie. :))
2
0
in curand ne unim cu orasul tulcea, mergem cu 50 pana acolo. la lumina se intind aia cu silozuri pe langa sosea, au ajuns la podul cfr. pe partea cealalta niste destepti si-au facut case in curba , panouri de sticla si ies greu in sosea. la ovidiu la fel, casa langa casa langa sosea. acuma muta kktul de panou cu constanta la stadion la hagi. Ba, dar trotuare avem pana acolo? ial pe chitaz si dul acolo sa se intoarca pe jos in oras.
1
0
Cel mai infect mare oras al Romaniei.
3
0
Să vă iau indicatoarele în pluă, că și așa nu le respect, bine că nu le-ați montat la ieșire din Ovidiu.
6
1
Cum naiba se fluidizeaza traficul cand in loc de 90 mergi cu 50? Cum e sa mergi cu 50 de la sensul de la iesire din ovidiu pana la semafor la aurel vlaicu ?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468