REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Noi REGULI pentru TAXIMETRIŞTII din Constanţa: FĂRĂ ÎNJURĂTURI și DOAR un tip de MUZICĂ!

Noi REGULI pentru TAXIMETRIŞTII din Constanţa: FĂRĂ ÎNJURĂTURI și DOAR un tip de MUZICĂ!

Replica API 22 februarie 2021 | 14:09 3730

Primăria intenţionează ca până la începutului sezonului estival regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța să intre în vigoare. Astfel, taximetriştii nu vor mai putea să vă ducă la destinaţie îmbrăcaţi în ţinută de plajă, trebuie să adopte o ţinută civilizată. Iniţial, propunerea fusese ca aceştia să poarte o uniformă, alcătuită din pantaloni negri şi cămăşi de diferite culori.

Fără manele în taxiuri

De asemenea, taximetriştii vor trebui să folosească un limbaj adecvat, să păstreze curăţenia în autovehicule, să nu vorbească la telefon în timpul curselor, să difuzeze doar muzică comercială. Forma finală a regulamentului pus la punct de autoritățile publice și taximetriști urmează să fie pus în dezbatere publică, pentru aproximativ 30 de zile, urmând ca ulterior să fie adoptat prin hotărâre a Consiliului Local Constanța.
Update: Potrivit declaraţiilor lui Lică Neagu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Şoferilor din România, luni, 22 februarie, după o nouă rundă de negocieri, taximetriştii au reuşit să obţină: scoaterea contractului obligatoriu cu o spălătorie, maşinile cu vechime de peste 10 ani pot funcţiona ca taxi dacă sunt în stare bună, alegerea muzicii va rămâne la latitudinea clientului iar până la un nou recensământ numărul taxiurilor în Constanţa va fi limitat la 1262. De asemenea, şoferii vor trebuie să poarte obligatoriu cămaşă. Acest regulament urmează a fi supus dezbaterii publice cel mai probabil miercuri, 24 februarie.
V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut in taximetrist mai jos prin comentarii ca latra de muzica comerciala. Daca maneaua e comerciala, eu sunt preot. Ce anume e comercial la chestia aia care suna ca si cum mama interpretului a murit? Vaitaturile? Ca sa nu mai zicem de subiect... valuare dujmani fomei? Prefer oricand sa aud de niste maciuci bagate in diverse locuri mai umede sau mai putin umede decat asa ceva. Ca sa nu mai zic de mirosul ala apetisant de ciorete spalat in cusnita si caneala de spoitor de tuciuri... mai bine cu uber sau pe jos decat cu vreo cazatura de logan....peace out!
2
1
Bai oameni buni....nu sunt taximetrist...dar sa mergi cu uber este i adevarata aventura....sunt numai copii teribilisti si conduc f prost groaznic de prost.....NU VA RECOMAND UBER.....sincer
3
2
Trebuie la costum de trening si radio Trinitas
5
0
Traiasca taxiul civilizat, UBER. Restul e can-can !
3
5
Merg rar cu taxiul, dar daca vad vreun taximetrist imbracat ca un chelner, nu mai urc in masina. Asta cu camasi de mosi si oantaloni de stofa ca pe vremea lui ceasca e inventia unor creiere stupide. Lasa soferul sa se imbrace cum vrea, decent bineinteles, dar cum vrea. Ce au tricourile, blugii si adidasii? Tot cu camasi din alea obosite ca pe vremea lu tataia?
6
4
si crezi ca aia care vorbesc sau latra in versuri toata piesa iar la refren sughite o fufa e muzica??? poate ne de primaria CD-uri cu muzica impusa!!
3
5
PE TAXIURI MAXI TAXI SOFERI DE AUTOBUZURI TOTI NESPALATI SA TE FURE SA TE FACA DE BANI
8
2
Maxim 3 luni intraim cu 500 de masini uber.bolt, nu vor mai exista taximetristi. gata cu maimuta si manele in masina.
13
5
dupa ce romanii au pupat curul nemtilor de la kaufland lidl etc, ekiminand romanii din peisaj, urmeaza acum sa pupap curul aplicatiilor, asa este in Colonoi, pu limea trebuie sa fie doar consumator, traiasca Bolt - Uger si altii ca ei, orice retard poate sa devina peste noapte taximetrist, bravo romani, sunteti destepti. Saracii Europei am ajuns degeaba?
6
3
ce reguli poti sa dai unor tigani?inteleg ceva?doarmcu parul.in mangalia fac o galagie de nedescris la gara,toara noaotea.mai sint niste tigani turci care se cred buldoexcavatoare,te piuie toata noaptea cind dau cu spatele,boii!
9
2
Fara manele? Pai nu mai urca mustereii in cotiga!
9
3
smr fam. daca vreau sa ascult tupac cu indianul de langa mine care e fan inrait, nu putem pentru ca nu e muzica comerciala?! hahahaha fmm de inapti cu legile pwlii. sa va spalati pe dinti cu ele, leprelor!
4
9
Pai si pt violatori de la uger si bot nu dati legi ca hartuieste femeile frumoase tot timpul le hartuieste verbal de prezenta apoi prin tel. Eu lucrez in constructii sakahor nu sunt taxiu
5
9
Felicitari soferilor taxi! sunt foarte civilizati si de maxima incredere!
5
15
La cora.bratianu face taxi pe.naspa unul cu un ford break galben
6
1
Multumesc acum pot sa va dau in judecata pentru discriminare...
4
14
... mentioneaza nimic Regulamentul asta?! Jegul il poti imbraca si-n costum Armani, tot Jeg ramane!
20
2
Manelele ie veata mea si serealu Las Fierbinti
5
7
sa difuzeze doar muzica comerciala Pai si manelele ce sunt fa proasto, ca sunt cele mai comerciale din cate exista , mai bine ascult manele decat vreo proasta care sughita si canta ca a fost inselata
4
21
Ate dreptate Ana, cred ca 50% din taximetristi sunt tuciurii!
21
2
Mai marlani si mai imputiti taximetristi decat in Cta, gasesti pe la Indieni, Bangladesh.. Hai boss unde te duc. Ti se ridica parul pe spate. Ati speriat toti turistii. Vi s a dus buhul in toata tara de jegosi.
28
3
Total de acord cu tine,sa faca primaria comisie ,sa mearga prin statii si pe care il prinde cu doliu sub unghii sa ii dea cu rigla la palma!'Mama lor de taximetristi hotomani!
16
3
Sa le bage uniforme, sapca, tunica, pantalon cu dunga, si nr. matricol!Obligatoriu tunsi si barbieriti proaspat, sa aiba batista in buzunar si neaparat control sa nu aiba doliu sub unghii. Asta le trebuie la imputitii de taximetristi!
29
3
voi inca mai mergeti cu taxiul?
24
6
Pietari imputiti ce sunteti...si imbracati la costum tot niste imputiti vor ramane dar lasa ca n-o s-o mai duca mult pana se desteapta lumea sa mearga cu Uberul!!!
34
4
Ana sa ne faci o felatie,pantalon negru la 35 grade C in tabla incinsa sa poarte ma-sa initiatorului .Daca completeaza la legea existenta DANA scrie pe ei pentru abuz in serviciu.Si Mazare a vrut sa faca o mangla dar la 300 plangeri penale scrise dupa dictare la IPJ s-a calmat!
6
33
daaa o sa bagam simfonia a 5 a de beethoven, eventual opera si de ce nu il silenzio la trompeta ca sa fredoneze dupa ce-i luam banii si sa multumim turistul, mai ales pe ala care-l luam noaptea de la bamboo sa vezi ce o sa-i mai placa taxiul!!!!
5
34
ce gluma buna. la mine in taxi ma imbrac cum vreau si ascult ce muzica vreau eu
5
51
Offfff, ne obisnuisem cu tuciurii in maieu si papuci de plaja.
39
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212