REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Norica Nicolai, mesaj pentru Tudorel Toader: 'Trebuie să pună Codul Penal și Codul de Procedură Penală în acord cu deciziile CCR'

Norica Nicolai, mesaj pentru Tudorel Toader: 'Trebuie să pună Codul Penal și Codul de Procedură Penală în acord cu deciziile CCR'

Replica API 28 ianuarie 2019 | 02:48 448

Norica Nicolai a declarat, vineri, la Constanța, într-o conferință de presă, că Parlamentul trebuie să pună Codul Penal și Codul de Procedură Penală în acord cu deciziile CCR.

„Prima prioritate pe care Parlamentul nu a fost în stare de vreo trei ani să o realizeze este aceea de a pune în acord prevederile deciziilor Curții Constituționale cu textul de lege, care e obligatoriu în 45 de zile. Trebuia să treacă peste orice presiune făcută de o anume parte a mediei, de anumite oficine de propagandă, de băieții din servicii. Trebuia să pună legea în contextul deciziei. Părerea mea este că un cod care are peste 70 de texte declarate neconstituționale nu este un cod care să aibă o viziune de politică penală, și am avut o discuție cu ministrul Toader (Tudorel Toader, ministrul Justiției – n.r.). Codul ăsta a fost făcut special și merită o analiză”, a declarat Norica Nicolai.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alta intrebare- CCR - sluga puscariasului draknea, pe cine reprezinta, aveti impresia ca nu le va sosi timpul cand trebuie sa dea socoteala romanilor pe care i-a nenorocit, ingerilor bebelusi din ceruri care au murit si datorita acestui pres dorneanu care la ridicarea beghetei fermecate a puscariasului, se executa.
3
0
Daca ati primi un post de la dragnea la fel ca taranistul victor ciorbea le ati mai da lectii p s d istilor
5
0
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
5
0
Baba ramolita, nu mai pupi tu in PE !
5
0
are fatza de barbat destept
7
0
Traseista asta politica, fosta procuror comunist si infractoare dovedita, care si-a pus nepoata sa voteze o lege in locul ei, in plenul Parlamentului Romaniei, vine acum sa latre ca in Romania trebuie modificat Codul Penal, pentru a scapa de pedepse colegii ei politici, alti infractorii condamnati definitiv in justitie. Daca panarama asta invechita in hotii este aleasa iar parlamentar atunci nu mai e alta solutie decat sa ne facem singuri dreptate. Oricum, alde psd vor sa dea legea amnistiei, asa ca scapam usor daca ii eradicam pe politicienii infractori! CINE NU VOTEAZA, DEGEABA COMENTEAZA!
8
1
Norica e baiat destept, stie ce zice.
8
0
Iar nu a-ti lasat loc de comentarii la articolul cu porcul de Stroe?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212